3,9 miljoen reviews

• Deze accommodatie heeft een score van 8.4

Activiteiten
    Onderkomen

Over TopParken - Résidence Lichtenvoorde

Gelegen in Lichtenvoorde, een pittoresk dorpje in de Achterhoek, vindt u Résidence Lichtenvoorde. Omgeven door de groene natuur en aangelegde vijvers staan prachtige vakantiewoningen. Résidence Lichtenvoorde heeft vakantiehuizen geschikt voor 4 tot maximaal 10 personen. U kunt kiezen uit verschillende soorten vakantiehuizen, eventueel met een privé sauna en zwembad. Door de moderne en comfortabele inrichting van onze vakantiehuizen voelt u zich direct thuis. Dankzij de uitstekende faciliteiten op ons vakantiepark hoeft u zich geen moment te vervelen. Ga een potje bowlen of trek baantjes in ons binnenzwembad. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen en wanneer u geen zin heeft om zelf te koken, kunt u gezellig met het hele gezin aanschuiven in ons restaurant voor een heerlijke maaltijd.

Vakantiegangers genieten van een ontspannen tijd op Residence Lichtenvoorde. Het park straalt netheid en verzorging uit, en zelfs in de winter is er genoeg te doen voor jong en oud. De huisjes zijn ruim, met veel privacy en van alle gemakken voorzien, zoals goede bedden en gezellige tuinen. De groene omgeving leent zich perfect voor wandelingen, bijvoorbeeld Netwerkwandelingen, De Achterhoek en de Liemers. De voorzieningen en horeca maken het verblijf extra fijn. Veel vakantiegangers waarderen de rust en de mooie, verzorgde sfeer. Het sfeerbeeld wordt compleet door de tevredenheid over de service en de mogelijkheid om te genieten van de natuur en het comfort. Een topweek vol herinneringen wacht, klaar voor de volgende keer!

• BBQ toegestaan

• Zwembad

• Tennis

• Mastercard

Boschlaan 26, 7131 RC

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.