3,9 miljoen reviews
FenomenaalScore uit

• Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.1

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Sentido Lanzarote Aequora Suites

Ontsnap naar een wereld van ontspanning en verwennerij in Sentido Lanzarote Aequora Suites. Gelegen op een steenworp afstand van het sprankelende zandstrand Playa de los Pocillos, belooft dit hotel de ultieme stranduitvlucht. Met prachtige buitenzwembaden die uitnodigen tot verkoeling en zonovergoten terrassen om te loungen, is elke dag een kans op avontuur en ontspanning. Een perfecte keuze voor wie het beste van Lanzarote wil ervaren.

De Ligging

Sentido Lanzarote Aequora Suites bevindt zich in de idyllische omgeving van Playa de los Pocillos, waardoor het de perfecte bestemming is voor strandliefhebbers en avonturiers. Slechts 200 meter van het zandstrand verwijderd, kunnen vakantiegangers gemakkelijk de kustlijn verkennen of genieten van de zon. De levendige stad Arrecife ligt op ongeveer 14 km afstand, ideaal voor wie de lokale cultuur en winkels wil ontdekken. Met handige vervoersverbindingen zoals een bushalte en taxistandplaats op slechts 150 meter afstand, is het verkennen van de omgeving een fluitje van een cent. Voor degenen die verder willen reizen, biedt het hotel een auto- en motorverhuurservice. De luchthaven is slechts 6 km verwijderd, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.

Sentido Lanzarote Aequora Suites staat bekend om zijn prachtige faciliteiten die zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Met 398 niet-rokerskamers, gegarandeerd een comfortabel verblijf in een moderne en stijlvolle omgeving. Het hotel prijst zich met drie verfrissende buitenzwembaden en twee kinderbaden, ideaal voor zowel ontspannende als actieve vakantiegangers. Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen met activiteiten zoals tennis, beachvolleybal, en nog veel meer. Voor ontspanning is er een wellnessgedeelte met schoonheidssalons en massagebehandelingen. Voor de kleintjes is er een speeltuin en een miniclub, terwijl volwassenen kunnen genieten van live muziek en een breed scala aan entertainmentopties. Gratis Wi-Fi, een souvenirwinkel, en kosteloze parkeerplaatsen voegen nog meer gemak toe aan uw verblijf.

Bij Sentido Lanzarote Aequora Suites wordt elke maaltijd een culinaire ontdekkingsreis. Met drie restaurants, waaronder niet-rokers, buffet en à la carte opties, is er voor elke smaak wat wils. Vakantiegangers kunnen zich te goed doen aan lokale en internationale gerechten, bereid met verse ingrediënten. Voor wie kiest voor all-inclusive, zijn maaltijden, snacks, en zowel alcoholische als alcoholvrije dranken inbegrepen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. De bars bieden een gezellige omgeving voor een drankje na het diner of een verfrissende cocktail aan het zwembad.

Voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit biedt Sentido Lanzarote Aequora Suites aangepaste faciliteiten en toegankelijkheidsvoorzieningen, waaronder rolstoelvriendelijke kamers en barrièrevrije toegangen. Visa en MasterCard worden als betaalmiddel geaccepteerd, wat het gemak voor internationale reizigers vergroot. Houd er rekening mee dat huisdieren niet zijn toegestaan in het hotel, zodat alle vakantiegangers kunnen genieten van een ongestoord verblijf. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers zijn helemaal weg van de moderne, ruime kamers met fantastische inloopdouches en de netheid die elke dag wordt gewaarborgd. De zwembaden, inclusief een adult-only optie met Balinese bedden en een handige bar, krijgen veel lof, net als het hardwerkende personeel in de restaurants waar men kan genieten van vers bereid of goed warm gehouden eten. Het animatieteam wordt geprezen voor hun hoge niveau van entertainment, ideaal voor gezinnen met kinderen. Ook de ligging vlakbij het vliegveld en de beschikbaarheid van openbaar vervoer op korte loopafstand wordt als erg positief ervaren. Kortom, een topvakantie is gegarandeerd met plannen om terug te keren!

• Airconditioning

Schrijf een review

Geweldig hotel!
Door Riet op 26-01-2025
Gereisd met jonge kinderen

Geweldig hotel. Wij hadden met ons gezin (7vw en 2 kk van 3 jr) 4 junior suites. Lekker ruim en werden goed schoongemaakt.
Eten (ontbijt, snacks tussen de middag en diner) erg goed. Er werd tot het laatst toe goed aangevuld.
Kinderzwembad geweldig. We hadden in Jan ‘25 dan ook heerlijk weer om te zwemmen. Kinderspeeltuin geweldig. Ook elke avond leuke animatie.
1 minpuntje: wij konden moeilijk een plekje vinden om ‘s avonds bv te kaarten. Binnen zat snel vol en daar was vaak (harde) muziek. Buiten naast de receptie erg gezellig en met de heaters ging het net. In de zomer is het daar denk ik superleuk maar ook snel vol.
Ook werden er veel activiteiten georganiseerd. Zelfs in januari buiten het seizoen.
Een aanrader!

Prima hotel! (Met 1 groot minpuntje!)
Door Willy en Nancy op 30-06-2023
Gereisd met vrienden

Plus:
Hotel was prima! Vriendelijk personeel. Mooie, grote, moderne kamer met heerlijke inloopdouche. Goede zetels aan het zwembad. Lekker eten. Proper!
Min:
Te weinig schaduw aan de zwembaden. De zetels die onder de vaste zonnenwering stonden waren zo bezet. Reserveren kon ook niet want na een half uur afwezigheid werden de handdoeken weggenomen zodat de zetels meteen terug bezet waren. Extra parasols zijn er niet (meerdere mensen en wij hebben dit gevraagd aan de balie), er is nochtans mogelijkheid en voldoende plaats om die te zetten.
Het aparte Don Paco restaurant is niet veel soeps.
Hotel ligt ook op een uurtje stappen van het werkelijke centrum Puerto Del Carmen.

Oase van rust, vriendelijk personeel en schoon
Door Ruud op 02-05-2023
Gereisd met partner

Super kamer, schoon en netjes elke dag. Fijn zwembad voor volwassenen zonder jeugd (18+) met Balinese bedden en leuke bar voor versnapering. Overal vers water te pakken met bekertjes of fles, koud en normale temp. Goed restaurant waar hard gewerkt wordt om het eten op temperatuur te houden, dan-wel vers te bereiden (eitje of vlees) Klachten worden direct opgepakt en hersteld (temp van het eten) Restaurant 1 (4 stuks) is voor de volwassenen, dus kan men in alle rust eten zonder kinderen. De overige 3 zijn keurig ingedeeld voor het gezin met voldoende keuze. Helaas ook hier handdoekje leggen, maar badmeester (bij elk zwembad 1) doet zijn best het te voorkomen. Zwemwater wordt elke dag gecontroleerd, omgeving van zwembad wordt elke dag kundig gereinigd. Avondvertier is ruimschoots aanwezig.
19 dagen verbleven, top vakantie.
Wij komen in oktober weer terug

Sentido Lanzarote Aequora Suites

Een heel fijn fantastisch hotel
Door Chantal op 07-03-2023
Gereisd met jonge kinderen

Wat een onwijs fijn all-in hotel is Sentido, wij waren samen met onze kids van 6 en 3 jaar en hebben ons in een week tijd niet verveeld, kamers zijn groot en schoon en worden ook netjes schoongemaakt, het park is ook superschoon en wordt allemaal netjes bijgehouden, 4 zwembaden waarvan 1 adult only, bij elk zwembad een badmeester erbij, dit hotel is echt de moeite waard! Animatieteam van hoog niveau en hele fijne mensen, eten is goed, er was genoeg keuze niet zo uitgebreid als hij anders hotels waar wij geweest maar de kwaliteit was supergoed, eten was ook goed warm!
Zelfs ook Nederlands sprekend personeel/manager wat erg prettig is bij inchecken, het enige nadeel was het lange wachten voor je naar je kamer kon voor de rest super!!!

Geweldig
Door De boer op 16-01-2023
Gereisd met partner

Afgelopen week in dit hotel geweest, gebouwd als een dorp. Verdeeld in 5 blokken iedere blok een zwembad. Wij verbleven in een junior suite, geweldig! Grote slaapkamer aan het balkon, kingsize bed. Een extra kamer met een slaapbank, minibar, koffiezetter en waterkoker.
Hele complex brandschoon. Overal Wc s, gratis waterapparaten
Eten is prima, ontbijt zeer uitgebreid. Diner buffet vonden we een beetje saai, maar misschien is dat persoonlijk
Complex ligt vlakbij het vliegveld, 8 minuten met de taxi
De afstand naar het centrum is wel rond de 2 a 3 km, openbaarvervoer op 5 minuten lopen ( 1,40 naar het centrum)
Enige minpunt , 3 uur moeten wachten op de kamer
Verder prima hotel

Fantastisch
Door Tony op 29-11-2022
Gereisd met partner

Super verblijf...zeer ruime nette kamer...zeer proper...vriendelijk personeel...We vonden het aanbod van buffetten niet zeer uitgebreid maar alles wat er aangeboden werd, was wel goed op smaak en erg lekker...leuk animatie-team...lekker verwarmde zwembaden...ligging via achterkant op enkele minuutjes op een mooi stukje strand met toffe boulevard...hotel voorziet ook een adults only zwembad, bar en restaurant gedeelte...wil je naar Puerto del Carmen op vakantie...twijfel niet...boek dit hotel...een echte aanrader !

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.

Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties

Ja, het is veilig en betrouwbaar om Sentido Lanzarote Aequora Suites te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Sentido Lanzarote Aequora Suites bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Sentido Lanzarote Aequora Suites. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Sentido Lanzarote Aequora Suites. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.