Chez Jem

Treinstation: 30000m
Metrostation: 175000m
Adresgegevens | La Gougeasse, F-03120 |
Chez Jem
Wat een gezellige tijd hebben we gehad bij Chez Jem in het prachtige Frankrijk! Je voelt je direct thuis is dit paradijselijke stukje aarde langs de rivier. De gastvrijheid van Jurgen en Monique maakten het verblijf helemaal als “thuis komen” Blijken we heel in de verte ook nog familie te zijn 😉.
Monique is een fantastische kok en Jurgen een echte pizza kenner dus als je hier bent, zorg ervoor dat je van hun heerlijke gerechten proeft!
Jurgen en Monique, wij wensen jullie heel veel geluk met alle toekomstplannen, en wie weet tot een volgende keer! (zou heel leuk zijn) Groetjes van Jack en Yvonne
Mijn vrouw en ik wilden deze eerste vakantieweek RUST!
En dat kregen we: direct nadat we de auto hadden geparkeerd en over de 50 meter houten brug waren gelopen kwamen we uit op het kleinschalige vakantieverblijf met zes safaritenten. We vonden wat we wilden: stilte, een tent, maar (voor mij) ook voldoende comfort (keuken en badkamer), en volledig vrij uitzicht.
De verhuurders Monique en Jurgen bieden aan bij hen te ontbijten, met hen activiteiten te ondernemen, zelfs samen in de avond te eten, maar je houdt alle vrijheid om tegen het ene JA en tegen het andere NEE te zeggen. Zo vonden wij een perfecte mix, met voldoende, zeer plezierige interactie.
Wat een geweldige twee weken hebben wij gehad bij Jurgen en Monique. Dit zijn twee toppertjes en zo gastvriendelijk! Je voelt je meteen welkom. Het is een feeërieke, sprookjesachtige en adembenemende plek zo aan de rivier. Het hoogtepunt van de vakantie was toch wel het forelvissen met Jurgen. Wat een belevenis en in de avond heerlijk je eigen gevangen vis eten! Mijn meiden van 15 en 18 vonden het fantastisch! Eigenlijk waren alle dagen en avonden op de camping fantastisch. Ook de dansavond met de schrobbeler was onvergetelijk.
Wij zaten in Gite L'ane Qui Rit 400 meter van de camping. Deze gite was perfect voor vier personen en elke ochtend ontbijt met mooi uitzicht, tsja wat wil je nog meer...
Ik wil Jurgen en Monique ook hartelijk danken voor hun gastvrijheid en vooral open lieve houding naar alle gasten! En op z'n Amsterdams gezegd: jullie zijn twee geinponems die genieten van het leven! Liefs, Marion, Gert, Bo en Tess
We hebben een heerlijk verblijf gehad bij Chez Jem! Een prachtige locatie midden in de natuur waardoor je meteen een ontspannen gevoel hebt vanaf de eerste minuut. We hebben zowel op het terrein als in de Gite kunnen verblijven, waar we met met ons gezin echt hebben kunnen genieten van de ruimte en het uitzicht. Ook hebben we een paar keer meegegeten én de pizzaavond meegemaakt, wat supergezellig was met de andere gasten. In de omgeving was er wat minder te beleven, dat kwam met name omdat het al september was. Maar om te wandelen/fietsen waren er nog steeds voldoende mogelijkheden. Een aanrader dus om bij Jürgen en Monique te verblijven.
Als je van rust en een mooie omgeving houdt, moet je naar Chez Jem. Wij zaten in het huis la Pierre qui danse. Een super FANTASTISCH huis met een zwembad, Pooltafel en prachtig terras. Keuken en slaapkamers top. Onze tieners vonden het geweldig. De WiFi was uitstekend. Daarbij zijn Monique en Jurgen een zeer goede gastvrouw en -heer. Elke ochtend haalden we vers brood en een gezellig praatje. Een relaxede tijd voor het hele gezin!
Wij hebben een heerlijke week gehad bij / Chez JeM! Jurgen en Monique hebben een prachtige plek gecreëerd, met een paar ingerichte tenten, overal plekjes om rustig te lezen, badminton net, zwembad, rivier, dart board en tafelvoetbal. Maar het leukste waren de gastvrijheid, de grappen en grollen, de zelfgemaakte likeuren en zelf gevangen / gegrilde/ geroosterde forellen van Jurgen en de kookkunsten en vriendelijkheid van Monique. Samen zorgen ze dat de kinderen een fijn groepje vormen zodat de ouders achterover kunnen leunen. Daarbij nog de lieve honden Olivia en Jem, de katten en de ezels.. heerlijk!
De omgeving hebben we verkend op de mountainbike en wielren fiets: rustige wegen en mooie paadjes. Dus: top!