3,9 miljoen reviews

Natuur

Prachtige locatie!!!!
Door Dorien de Kort op 25-09-2024
Gereisd met partner

Een heerlijk Gite (met alle gemakken voorzien) met groot zwembad. Een prachtige tuin om heerlijk tot rust te komen. Met andere woorden een fantastische plek in een mooie omgeving waar genoeg te zien en te doen is. Een plek om zeker nog eens terug te komen.
Frans en Marijke bedankt voor jullie gastvrijheid en een gezellig Brabants praatje!!

gastvrij
Door harm en yvonne op 04-09-2024
Gereisd met partner

we hebben al in veel huizen vakantie gevierd maar Maison Bon Aire steekt er met kop en schouder bovenuit.
Prachtig huis, lekker zwembad en mooie tuin en vooral privacy.
Dank aan onze gastheer en gastvrouw die weten wat gastvrijheid echt inhoudt

Schitterende plek.
Door Simone Zandee op 11-08-2024
Gereisd met partner

Het was een heerlijke vakantie. De tuin is een waar paradijs! Vol met mooie bloemen en een heerlijk zwembad.
Frans en Marijke geven je een warm welkom.
Enige punt....ben je wat ouder en/of verminderd mobiel dan wel op want de gite heeft wel op en afstappen. Het toilet bevindt zich ook boven.

Bonaire het pareltje in de Dordogne “Magnifique”!
Door Fam Hartman op 05-07-2024
Gereisd met partner

Bonaire is een pareltje in de Dordogne “Magnifique”! Je staat versteld wat Marijke en Frans hier met veel liefde hebben gecreëerd. Wij hebben hier mogen genieten van een heerlijke relax week. De compleet ingerichte Gîte, de geweldige tuin, de gastvrijheid, de rust en niet te vergeten het luxe zwembad. Een aanrader voor iedereen die rust, ruimte, natuur en ontspanning zoekt.

Dikke 10
Door Paul en Désirée op 28-06-2024
Gereisd met partner

14 dagen genieten van gastvrijheid, de rustige omgeving, het verwarmde zwembad, gezellige gîte en de prachtige tuin.
Perfecte plek om tot rust te komen.

Gezellig huisje in een prachtige regio
Door Britt Roijers op 15-06-2024
Gereisd met partner

Gezellig huisje in een super mooie tuin die Marijke heel goed verzorgd. In de prachtige omgeving kan je heel mooie wandelingen maken en gezellige dorpjes bezoeken. Ook zijn er veel kastelen en grotten in de geburen die zeker de moeite waart zijn! De gastheer en gastvrouw zijn ook heel vriendelijk en gastvrij! Wij komen zeker terug!!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.