Deze accommodatie heeft een score van 9.4
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Landal De Waufsberg
In het zuiden van ons land in Noorbeek ligt Landal De Waufsberg. Hier overnacht je in een zeer schone villa die van alle gemakken voorzien is. Minder geschikt voor gezinnen met kinderen, want er zijn weinig faciliteiten. Dit park is wel erg geschikt voor de actieve vakantieganger dankzij de ligging in de natuur en de vele wandelroutes.
Vakantiegangers genieten volop van de rust en het prachtige uitzicht op de Limburgse heuvels. Het kleinschalige park midden in de natuur geeft een warm, gezellig gevoel en nodigt uit tot ontspannen wandelen. Het huis is mooi verzorgd en alles is goed geregeld, waardoor je je meteen thuis voelt. Vooral de kerstverlichting op het park straat je een blij gevoel. De omgeving met bezienswaardigheden zoals de kerstmarkt in Mheer en Noorbeek maakt de sfeer compleet. Na dagen vol gezellige momenten is het heerlijk om te ontspannen met lekker eten en de rust die het park biedt. Bij terugkomst blijf je nog even denken aan die ontspannen vakantiedagen vol zon, natuur en gezelligheid die je gegarandeerd een blij vakantiegevoel geven.
BBQ toegestaan
Tennis
Adresgegevens | Hoogcruts 14 B, 6255 NS |
Landal De Waufsberg
Schrijf een review93 reviews
Dit jaar voor het laatst, het park zat in de top, de daling is ingezet, de huurprijs staat niet in verhouding met de huurprijs | Tijdens ons recente verblijf op de Waufsberg hebben wij helaas meerdere tekortkomingen ervaren die niet in verhouding staan tot de gevraagde huurprijs.
Allereerst laat de service en klantgerichtheid te wensen over. Het thuisgevoel dat wij in eerdere jaren ervaarden, wordt steeds minder. Daarnaast is de schoonmaak duidelijk niet op het gewenste niveau. Met name in de badkamer en het toilet zijn overduidelijk sporen zichtbaar van onvoldoende en achterstallige reiniging. Ook troffen wij stofvlokken aan onder het bed, onder de bank en onder de tafel en de woonkamer.
Het bed (met name de matrassen) zijn dringend aan vervanging toe. Deze zijn naar schatting circa tien jaar oud, liggen door en bieden onvoldoende ondersteuning, wat bij ons rugklachten veroorzaakt.
Wat een prachtig kleinschalig park midden in de natuur. Wij hebben hier in alle rust kunnen genieten van de omgeving. Zeker een aanrader!
Onze vakantie begon al met de enorme gastvrije en vriendelijke ontvangst bij de receptie.
De luxe villa was van alle gemakken voorzien en had een prachtig vrij uitzicht over de Limburgse heuvels.
De kerstmarkt in Mheer is een aanrader.
De omgeving van Noorbeek is in één woord fantastisch!!!
Wij komen zeker terug!
We hebben weer genoten van een heerlijk relaxt weekend op de Waufsberg: mooi huis, alles goed verzorgd, lekker eten bij Henri XIII en gezellige kerstverlichting op het park.