3,9 miljoen reviews
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.8

Staat v/h sanitair

Over Camping Val Saline

Stel je voor: wakker worden met een stralende zon, het geluid van de zee en uitzicht dat je direct geniet. Camping Val Saline ligt op een adembenemende plek aan de Adriatische Zee, waar volop actie is, maar je ook heerlijk kunt ontspannen. Hier wacht een vakantie vol zonnige herinneringen en plezier voor iedereen. Dit wil je meemaken, toch?

De ligging

Camping Val Saline vind je tussen het groen van de bossen en de ruige kustlijn van Istrië. De camping ligt aan een lang, kiezelstrand waar je zo het water in loopt. Je bent in een mum van tijd op het strand en kunt genieten van de warme zon en zoutige zee. Het gezellige dorp Rovinj ligt vlakbij, met haar smalle straatjes, gezellige cafeetjes en de imposante kerktoren van St. Eufemia voor een adembenemend uitzicht. Vanuit de camping ben je snel bij de talrijke baaitjes en eilandjes, ideaal voor watersporters en duikers. Of je nu wilt zwemmen, kanoën, een duik wil nemen bij een scheepswrak, of gewoon de zon op je huid wilt voelen – de omgeving biedt volop avontuur en rust. Je krijgt zin om je slippers uit te doen en de omgeving te ontdekken, of lekker te relaxen terwijl je uitkijkt over het blauwe water.

Het hotel en de faciliteiten

Op Camping Val Saline voel je je meteen thuis in je luxe safaritent of op de veranda. De camping biedt volop faciliteiten die je verblijf extra fijn maken. Denk aan een zwembad met zeewater, waar je heerlijke baantjes trekt terwijl je uitkijkt over de heuvels en de zee. Voor de kleintjes is er een pierenbadje en een animatieteam dat leuke spelletjes organiseert, inclusief een kinderclub. Wil je actief bezig zijn? Ga kanoën, zwemmen, of speel tennis, beachvolleybal en badminton. Kids kunnen zich uitleven op het luchtkussen in de zee en de hele familie wordt vermaakt met de gezellige avondshows. Voor je boodschappen kan je terecht bij de supermarkt en voor lekker eten in het restaurant of het café. Alles ademt comfort, plezier en gezelligheid, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen.

Eten en drinken

Op de camping vind je een restaurant waar je ’s avonds geniet van verse vis en regionale wijnen. Overdag kan je ontspannen op het terras met een drankje of een hapje, terwijl je de kinderen ziet spelen. Ook kun je in het café terecht voor een cocktail of een late night snack. Er is een supermarkt om je te voorzien van verse broodjes voor het ontbijt, snacks en basisbenodigdheden. Het eten is sympathiek en smaakvol, precies wat je nodig hebt voor een goede vakantie­energieboost zonder poespas. Alles is gericht op onbezorgd genieten, zodat je de hele dag volop plezier hebt en je samen kan proosten op mooie momenten.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten vragen extra betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het seizoen, onderhoud of bezetting. Het is verstandig om je vooraf goed te informeren en je spullen slim in te pakken. Maar wees gerust: alles is gericht op een zorgeloze vakantie! Met deze praktische tips ben je helemaal klaar voor een stralende tijd bij Camping Val Saline, waar plezier en ontspanning hand in hand gaan.

Vakantie op deze camping voelt als thuiskomen in een zonnig paradijs. De plek is prachtig, vlakbij Rovinj en de zee, en je krijgt meteen dat vakantiegevoel te pakken. Of je nu in een mobil home of safari lodge tent zit, alles is netjes en compleet, met frisse handdoeken en een mooi uitzicht. Het strand met ligbedjes en de zee zorgen voor puur ontspannen, terwijl het zwembad altijd opgeruimd en strak is. Er is genoeg te doen: sport, leuke speelplekjes, bootjes en sup. De sfeer is gezellig, met veel families en jongeren die samen genieten. Vooral de rust en de ruimte zorgen dat je je snel thuis voelt. Een top plek voor fijne herinneringen en die onweerstaanbare vakantiekriebels.

• Internet

8.8
FantastischScore uit 25 reviews

Schrijf een review

Staat v/h sanitair

Prachtige camping aan de kust in Istrie.
Door Anke Nicolaij op 16-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Prachtige camping vlakbij Rovinj. Je kunt gemakkelijk op de fiets naar dit prachtige kustdorpje. Camping is erg schoon en netjes. Zwembad met ligbedjes (gratis), strand met ligbedjes (gratis). Top vakantie en we komen zeker nog eens terug

Aanrader!
Door Anja Meijer op 12-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Hele mooie en luxe camping. Wij zaten in een mobil home. Heel netjes en compleet. Om de 3 dagen schoongemaakt en ook nieuwe handdoeken en theedoeken. Zwembad is prima. De camping ligt aan zee met een mooi strand met ligbedden. Er is genoeg te doen voor de jeugd. Het restaurant is prima. Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad! Deze camping is zeker een aanrader!

Mooie, grote en luxe camping.
Door Inge op 09-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

10 dagen genoten op deze camping! We hadden een stacaravan en het geluk dat we prachtig uitzicht hadden. Het huisje was erg schoon en nieuw. Meerdere keren per week werden handdoeken en beddengoed verschoond, erg luxe! Mooi dek om op te zitten. Persoonlijk vond ik sommige kampeerplekken aan de kleine kant. In het restaurant kan je lekker eten en afhaalpizza's zijn prima, vriendelijke bediening. Strand is wel druk maar als je iets doorloopt is er wat meer ruimte. Bedjes genoeg maar altijd jammer dat mensen uitgebreid gaan lunchen en handdoeken laten liggen zodat er geen doorstroom is. Zwembad is klein maar netjes, wij hebben hier geen gebruik van gemaakt. Onze jongens speelden veel op de opblaaskussens in de zee. Hengel kan ook mee! Al met al een aanrader!

Top camping!
Door Kristel op 01-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Een erg mooie camping. Ondanks dat het groot is, 600 plaatsen, is dit niet de indruk die je hebt als je op deze camping bent. Dat komt door de opbouw en ruimte. Veel sport mogelijkheden, een lang kiezelstrand langs de baai met ligbedjes overal. Uiteraard ook hier mensen die met een handdoek de plek bezet houden, maar meestal lukt het vinden van een plekje wel. Vriendelijk personeel, alles is netjes en goed geregeld. Neem vooral een bootje of sup mee! Wij hadden een safari lodge tent, super ruim eeln compleet, wel handig om er 1 te vragen met mooi uitzicht. Veel Nederlanders en Duitsers op de camping, prima sfeer, veel kinderen en jeugd. Veel stepjes. In de buurt genoeg te doen, Rovinj is zeer schattig.

TOP camping!!
Door Noreen op 16-10-2024
Gereisd met jonge kinderen

Fantastische camping met uitzicht op zee vanaf je eigen plek. Dat zit er gewoon bij, op veel campings moet je daar veel geld extra voor neerleggen. Wij zaten in een chalet/stacaravan C4. Zo mooi schoon, werd ook iedere 3 dagen schoongemaakt, de handdoeken verwisseld en de bedden ook iedere 6 dagen. Echt perfect. De veranda aan de voorzijde is ook lekker groot, moet een dakje boven je hoofd en zonnedoeken die je als een gordijn dicht kan schuiven. De chalets liggen over de lengte langs een weggetje waardoor je wel weinig contact hebt met je omgeving. Wij vinden dat niet erg, maar heeft wel wat minder het 'campinggevoel'. Dus wil je vaak aangesproken worden dan is dit niet de plek, dat moet je toch echt zelf gaan opzoeken dan.
Restaurant top, supermarkt heeft ook van alles wel wat... Voor ons echt de ideale camping!
Enige tip, iets meer leven in de brouwerij 's avonds mag wel, iets meer live muziek en sfeer :-)

Prachtige mooi gelegen camping
Door Nancy op 04-09-2024
Gereisd met oudere kinderen

Wat een mooie camping, prachtig gelegen aan zee! Wij hadden een ruime plek in luxery mare zone met uitzicht op zee. Qua ligging perfect! Sanitair werd de hele dag bijgehouden, dus ontzettend schoon👌 restaurant op camping zat je ook heerlijk, vooral tijdens de mooie zonsondergang 🌅 ook zeker prima gegeten! Strand met ligbedjes ook heel fijn, alleen soms jammer van de handoekleggers, waardoor sommige bedjes onnodig bezet waren! Ondanks dat, reden genoeg om nog eens een keer terug te komen! Rovinj ook een prachtig dorpje, kortom genoeg te bezoeken!

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Camping Val Saline bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Val Saline. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Val Saline. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.