Sotto la Quercia

Wasmachine
adults-only-hotel: true
Adresgegevens | Via Territoriale 19, I-60010 |
Sotto la Quercia
Vanaf het moment dat we arriveerden, voelden we ons welkom en thuis. De hartelijkheid en gastvrijheid van Nadine en Peter is ongeëvenaard. Ze zorgden ervoor dat we ons direct op ons gemak voelden en stonden altijd klaar met tips, hulp en een vriendelijke glimlach.
De vakantiewoning zelf is stijlvol en comfortabel ingericht. De keuken is volledig uitgerust en op het terras is het aangenaam uitblazen.
Een van de hoogtepunten van onze kinderen was zonder twijfel het zwembad. Heerlijk verfrissend en perfect onderhouden, bood het ons plezier en ontspanning.
Wat Sotto la Quercia echt bijzonder maakt, is de persoonlijke touch van Nadine en Peter. Hun oprechte interesse en zorg voor hun gasten (en onze kinderen) maken dit een unieke ervaring.
Een aanrader!
Genieten op het hoogste niveau.
Zo kan je het verblijf best omschrijven in Sotto la Quercia.
De vermoeidheid en stress na een vermoeiende autorit naar Ostra, verdwijnt als sneeuw voor de zon bij de aankomst aan de vakantiewoning.
De ontvangst is zeer hartelijk met lekkere dranken en hapjes op hun paradijs in de Marken.
Je voelt je er direct gemakkelijk en welkom bij Nadine en Peter.
Deze mensen zouden direct kunnen meedraaien in de zorgsector. Zeer gepassioneerd houden zij ervan om mensen een heerlijk vakantiegevoel te geven.
En dan heb je de vakantiewoning nog niet kunnen ontdekken!
Eens je daar binnen komt, weet je het zeker…. hier gaan we genieten.
Zeer mooi ingericht en kraak proper. Elk huisje heeft voldoende privacy binnen en buiten.
Prachtige zichten en fantastisch zwembad.
Mensen die de Marken willen leren kennen, twijfel niet! Hier moet je zijn.
Je ziet aan alles dat Peter en Nadine in hun vorig leven zelfstandigen waren….. A
Superleuke mensen Nadine en Peter, ze staan altijd voor je klaar welke vraag je ook hebt, de rust die je er vind ,het uitzicht vanop je terras ,maakt dit alles tot een klein paradijs! wij waren hier voor de 5de keer en het is er nog altijd superleuk.
Het was ons derde verblijf bij Peter en Nadine en het voelde echt als thuiskomen. De warme ontvangst, de ongelooflijke netheid van de woningen, de totale rust en het uitzicht als je ‘s ochtends je koffietje drinkt op je terras in de zon maakt Sotto la Quercia voor ons veruit onze favoriete europese reisbestemming.
We werden super goed ontvangen door Nadine, waardoor we ons direct op vakantie voelden. Ook tijdens de vakantie waren ze super behulpzaam. Een locatie om te eten, te wandelen, te shoppen,… niets was te veel gevraagd voor wat uitleg.
Verder was de accommodatie ook netjes, nieuw, …
Één van de beste vakanties in een lange tijd! We zijn zeer ontspannen en voldaan teruggekomen!
EEN ABSOLUTE AANRADER;
We hebben voor de tweede keer een topper van een vakantie gehad in deze mooie vakantiewoning.
Het vakantiedomein is rustig en heeft een prachtig uitzicht over de heuvels.
De vakantiewoning zelf is ruim, comfortabel en goed uitgerust met o.a. airconditioning.
De eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, en staan altijd klaar om tips te geven over de omgeving en reservaties te doen bij restaurants in het onmiddellijke buurt.
We hebben genoten van het heel mooie zwembad, dat goed onderhouden wordt en voor verfrissing zorgt.
De omgeving is aangenaam en biedt veel mogelijkheden om pitoreske en gezellige plaatsen te bezoeken.
We hebben opnieuw een aantal nieuwe, heel charmante dorpjes ontdekt, die elk hun eigen karakter hebben.
We raden deze vakantiewoning zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen en authentieke vakantie in Italie.