Deze accommodatie heeft een score van 8.2
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over The Rif at Mangrove Beach Corendon All-Inclusive, Curio by Hilton
Bij The Rif at Mangrove Beach Corendon All-Inclusive, Curio by Hilton wacht je een stralende strandvakantie vol plezier en ontspanning. Dit resort ligt aan het strand, met 20 restaurants en een zwembadcomplex dat je meteen doet watertanden. Zie jezelf al genieten van de zon, zoutige zeelucht en het ultieme vakantiegevoel. Dit wil je meemaken!
De ligging
The Rif at Mangrove Beach Corendon All-Inclusive, Curio by Hilton ligt op slechts twee kilometer van Willemstad, aan de sprankelende Caribische Zee. Ideaal als je houdt van zon, zee en strand met wát extra. Op ongeveer 15 minuten rijden vind je gezellige winkels en musea, terwijl lokale bezienswaardigheden zoals UNESCO locaties binnen handbereik liggen. Je fietst in 5 minuten naar het nabijgelegen strand Jan Thiel Beach. Kortom, deze plek is het startpunt voor jouw ultieme vakantieplezier onder de zon.
Je voelt je direct thuis in dit resort, waar alles gericht is op comfort en plezier. De ruime kamers beschikken over airconditioning, een balkon met zeezicht, en praktische voorzieningen zoals een minibar, kluis en koffie-/theezetfacilities. Relax na een dag in de openluchtzwembaden of geniet van de zon aan een van de 20 loungeruimtes. Voor de actieve vakantieganger is er een fitnessruimte en worden er diverse sport- en recreatieprogramma’s aangeboden. Als je zin hebt in een hapje of drankje, kun je kiezen uit meerdere restaurants en een gezellige zwembadbar. Met 24-uursreceptie, parkeergelegenheid en Wi-Fi voel je je verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld is. Je geniet hier niet alleen van een uitgebreide all-inclusive, maar ook van de warmte en vriendelijkheid van het personeel, dat meertalig is en altijd voor je klaarstaat.
Lekker eten doe je hier zeker. Het resort biedt maar liefst 20 restaurants en lounges, waar je diverse smaken kunt proeven. Denk aan verse sushi, Mexicaanse gerechten, Turkse specialiteiten en meer. Of je nu voor een snelle snack bij het zwembad wil gaan of uitgebreid wilt dineren, er is altijd wel iets dat bij jouw humeur past. Het eten wordt geserveerd in een ontspannen sfeer, ideaal om gezellig met je reisgenoten te genieten. Van ontbijt tot diner, je wordt verrast door de keuze en de versheid van de gerechten – precies wat je vakantiekriebel verdient.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals massages en wellness, zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn wegens onderhoud of weersomstandigheden. Het hotel spreekt meerdere talen, waaronder Engels, Nederlands en Spaans, zodat je je overal prettig voelt. Met deze praktische info ben je helemaal voorbereid en kun je zorgeloos genieten van je welverdiende vakantie. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
De ligging van Fantastisch hotel is echt top, je hebt direct uitzicht op de cruiseschepen en loopt zo naar het centrum van Willemstad. De grote kamers met fijne bedden en camerabestaan zorgen voor een korte vakantiekriebel, en de handdoeken bij het zwembad maken het compleet. Het restaurant en de à-la-carterestaurants bieden veel keuze, van vega tot vis, en het eten smaakt vaak heerlijk. Het strand is mooi, en de parasols en de gezellige sfeer maken het compleet. Het personeel doet z’n best, wat zorgt voor dat warme, ontspannen gevoel. Ja, het hotel straalt dat typische zonovergoten vakantiegevoel uit, waar je terug wil komen voor opnieuw die fijne herinneringen en een zonnige smile.
24 uur inchecken
Adresgegevens | 31A Pater Euwenswegs, 31A, 0000 |
Website | The Rif at Mangrove Beach Corendon All-Inclusive, Curio by Hilton |
The Rif at Mangrove Beach Corendon All-Inclusive, Curio by Hilton
Fantastisch hotel geweldige ligging
De bedden en de kussens zijn echt voortreffelijk
Fijne grote kamer .. alle sin de badkamer aanwezig
Heerlijke handdoeken ook bij het zwembad!
Voor ieder wat wilt. Leuk om de cruiseschepen zo van dichtbij mee te maken en op loopafstand van centrum Willemstad! En het Restaurant voor ieder wat wils van vlees vega en of vis
En de A la carte restaurants de moeite waard al is de sushi enkel vis Dat is anders geweest!
Een puntje van kritiek zo geschrokken van de “snack” kant van Mangrove met duiven onder bij en boven je! En vieze tafels .. bah ..
Ik zou het top vinden dat je begroet word dat je er bent en niet hoeft te vragen om de kaart er eet smakelijk of is alles naar wens wordt gezegd of fijne avond!
Lief personeel je bent er voor en door ons en laat de gast welkom voelen! Maar misschien is dit de mentaliteit .. tranquila en piano piano
Helaas voldeed dit hotel op geen enkele manier aan wat je mag verwachten van een 5-sterren Hilton, waardoor onze vakantie tijdens de feestdagen een teleurstellende ervaring werd. De schoonmaak was structureel onder de maat. Kamers werden nauwelijks schoongemaakt en dagelijks moesten wij achter basisvoorzieningen aan, zoals handdoeken en toiletpapier. Het reserveren van restaurants verliep chaotisch. De app werkte slecht, de receptie kon niet helpen en we kregen tegenstrijdige informatie. De hygiëne in het buffetrestaurant was slecht en na het eten ben ik ziek geworden. Ook de à-la-carterestaurants stelden teleur gehaaste service in het Mexicaanse restaurant, deels bevroren en koud eten bij de Italiaan, bij het BBQ-restaurant een schep vlees ipv op menu en lang wachten op vettig, niet-vers eten bij het Turkse restaurant. De service bij de bars ondermaats en bediening meer bezig met elkaar dan met gasten. Management reageert nergens op!
We hadden een kamer waar de airco het niet goed van deed kamer vochtig 5x wezen klagen andere kamer gekregen met het zelfde probleem maar niks aangedaan we kregen een late uit check en mochten toen tot 15.00 uur de kamer aanhouden
Gasten van de mangrove mogen ook bij de rif komen eten niet gaar of koud
Waar we zaten met eten erg veel herrie ook veel herrie op de gang ben zelf nu 3x geweest bij deze hotel maar helaas gaan we niet meer terug
The Rif at Mangrove Beach Corendon All-Inclusive, Curio by Hilton
Wij zijn hier nou voor de derde keer naartoe gegaan en alles was top! Het eten is heerlijk en je hebt veel keuze. Voorderest heb je genoeg keuze aan parasols en aardige bediening.
Net resort met mooi strand en goed eten. Kamers zijn schoon en personeel doet gewoon hun werk prima. 3e keer dat ik er ben aanrader.
Ik vind over het algemeen alles goed alleen mis ik de enthousiaste van het personeel. Behalve CHANEL bij de flamingo beach bar.
glaswerk wat op is en de boordjes die niet weg worden gehaald ect
Veder het strand is helemaal top en ray een prima gastheer.