3,9 miljoen reviews
MatigScore uit
  • 4
    Staat v/h sanitair

Over Camping Polleur

Welkom bij Camping Polleur, een familiecamping gelegen in de prachtige Belgische Ardennen. Gelegen aan de rivier de Hoëgne biedt onze camping voor elk wat wils. Kies uit ons ruime aanbod aan verschillende accommodaties, van basic tot luxe, of geniet van onze kampeerplaatsen. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk Belgisch biertje of een diner. Op warme dagen bieden wij verfrissing in ons zwembad met een glijbaan van 32 meter lang. Voor nog meer plezier bieden wij tijdens het hoogseizoen een uitgebreid animatieprogramma aan met activiteiten zoals een knutselprogramma, sporttoernooien op ons voetbalveld en bingo-avonden. Maar dat is niet alles! Het hele jaar door bieden wij een outdoorprogramma aan, georganiseerd door Spa Adventure. Ga mountainbiken door de prachtige bossen, klim en klauter in ons High Rope Parcours of tokkel vanuit ons 18 meter hoge Treehouse. Voor degenen die er graag op uit gaan, is er in de omgeving genoeg te doen. Bezoek een musea, grotten of kastelen. Ook bent u binnen 40 minuten al bij plaatsen zoals Luik, Maastricht en Malmedy. Een supermarkt ligt op 10 minuten rijden van de camping in Theux of Spa.

Deze camping heeft misschien niet alles perfect, maar je kunt er volop genieten van een gezellige sfeer en leuke herinneringen. De ligging is oké, ideaal voor die zonnige dagen en mooie wandelingetjes. Het leukste is dat je echt even kunt ontspannen en de drukte achter je laat. Ondanks de wat oudere chalets en alles wat hier en daar niet vlekkeloos is, blijft het al die inspanning waard. De geluiden van de natuur en het frisse luchtje werken echt rustgevend. Het is een plek om samen te lachen, te genieten en herinneringen te maken, zelfs als niet alles helemaal tiptop is. Met een beetje geluk straalt de camping je tegemoet en maak jij je eigen vakantiegevoel compleet.

• Internet

MatigScore uit 36 reviews

Schrijf een review

• 4
    Staat v/h sanitair

-4 sterren waard. Per direct sluiten!
Door Drost op 03-09-2025
Gereisd met partner

Een 2 score is nog te hoog. Wat een aanfluiting is deze camping. De ligging van onze accommodatie was oke, maar daar is alles mee gezegd. Sanitair? Te vies om naar binnen te lopen. Camping supermarkt was "net" dicht wegens personeelstekort, maar aan de ramen te zien is deze al geen jaar open geweest. Personeel bij receptie zeer onvriendelijk of gewoonweg onverstaanbaar. Daarnaast een permanente gier lucht over de camping. Bistro of cafetaria? Niet open of ontzettend moeilijk om een bestelling te plaatsen, als je dat überhaupt al wilt. We hadden een week geboekt maar zijn na 2 dagen van ellende weggegaan. Zegt genoeg. Deze camping snapt het principe van vakantie echt niet. We waren al weken onderweg en verschillende campings aangedaan, maar dit sloeg alles. Geen gemis als deze per direct zou sluiten.

Niet boeken, kijk ergens anders!
Door Janine op 19-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Vieze caravan. De meest luxe variant geboekt het zgn. Chalet exclusive. Als dit het meest luxe chalet moet voorstellen, wil ik niet weten hoe de andere chalets ( lees stacaravans) er uit hebben gezien.
Zitbank gescheurd, servies kapot, glazen met stukken eruit teruggezet in kastjes. Magnetron onder de tomatensaus spetters. De vlokken spinrag en stof onder het bed. Douchecabine lek en thermostaat kraan niet te regelen op temperatuur. Kortom zoveel geld voor deze kwaliteit. Ronduit een schande.

Basis is prima maar lees eerst recensies.
Door Colin op 31-07-2025
Gereisd met vrienden

In basis prima maar boek dit niet als dit je zomervakantie is waar je het hele jaar op verheugt. Achterste gedeelde stinkt op de camping. Receptie was niet vriendelijk en kortaf. Je betaald flinke schoonmaak kosten maar schoon is het niet.. je moet vervolgens je eigen bedden afhalen en met je linnengoed naar de wasserette want anders houden ze je borg in.. belachelijk.

allemaal net niet, erg tegenvallend.
Door Jeanette op 24-07-2025
Gereisd met oudere kinderen

10 dagen op deze camping gezeten, als gezin met 2 dochters van 17, 19 en onze moeder van bijna 70.
Het chalet was erg verouderd, verschillende dingen kapot of niet werkend. Dit gemeld en dan komen ze wel maken, maar zorg gewoon dat het in orde is voor je het verhuurd.
Het eten was bij aankomst goed, toen het in de loop vd week drukker werd, waren bestellingen niet compleet. Personeels te kort, en de vriendelijkheid nam af van het personeel. Wasmachine aanwezig, maar geld wisselen daarvoor konden ze niet. Bestelde broodjes waren niet aanwezig. En douches in het chalet bleven niet warm, af en aan koud en warm. Ook hier is na gekeken, monteur gaf aan oude chalet, kan ik niets aan doen.
Animatie zag er voor het boeken veel belovende uit, maar viel zwaar tegen. 95% was voor jonger dan 12 jr behalve de bingo, maar dat was het net als de rest vd camping net niet.
Voor ons een tegenvaller en we komen zeker niet terug hier

Te dure camping voor de faciliteiten
Door Nat op 21-07-2025
Gereisd met oudere kinderen

Ligging vd camping ok, je betaalt voor 2 kleine pip up tentjes gemiddeld 50 € meer dan voor voor grote caravan met voortent, wat niet logisch is want een caravan verbruikt meer stroom en water.

Goede kleinschalige camping
Door Roos op 01-05-2025
Gereisd met jonge kinderen

6 dagen op de camping mogen verblijven. Vooraf hier gekeken en dacht de schoonmaak kan beter. Helaas is dit in het echt ook zo. Maar toch al met al echt een hele leuke vakantie gehad. We zaten in de 6pers sta caravan. Als er achter en voor ons ook mensen zaten was het erg dicht op elkaar. Maar nu zaten we 6 dagen vrij! Animatie is echt heel leuk en lief,halen de kindjes ook op. Klimbos is erg leuk en het aangelegen riviertje zorgde ook voor uren pret! Omgeving is geweldig!