Over Center Parcs Park De Haan
Een vakantie naar Center Parcs Park De Haan biedt ook diverse voordelen voor gezinnen: Strand en duinen: Park De Haan ligt aan de Belgische kust, waardoor gezinnen gemakkelijk toegang hebben tot prachtige stranden en duinen. Het is een ideale bestemming voor gezinnen die willen genieten van zon, zee en strandactiviteiten zoals zwemmen, zandkastelen bouwen en strandwandelingen maken. Aquafun: Het park beschikt over een Aquafun zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbanen, peuterbaden en een golfslagbad. Dit biedt gezinnen de mogelijkheid om plezier te hebben en te ontspannen in het water, ongeacht het weer. Activiteiten voor alle leeftijden: Park De Haan biedt een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin, zoals fietsen, wandelen, minigolf, bowling en indoor speelzones. Er is voor elk wat wils, waardoor gezinnen samen kunnen genieten van verschillende activiteiten. Kinderfaciliteiten: Het park heeft diverse faciliteiten speciaal ontworpen voor kinderen, waaronder speeltuinen, kinderclubs en entertainmentprogramma's. Hierdoor kunnen kinderen zich vermaken en nieuwe vrienden maken terwijl ouders ontspannen. Accommodaties: Park De Haan biedt een scala aan accommodaties, variërend van comfortabele cottages tot luxe villa's, geschikt voor gezinnen van verschillende groottes en budgetten. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een aangenaam verblijf. Gezinsvriendelijke voorzieningen: Het park heeft diverse voorzieningen die het verblijf voor gezinnen gemakkelijk maken, zoals restaurants met kindermenu's, een supermarkt, fietsverhuur en gratis parkeergelegenheid.
Vakantiegangers genieten vaak van de gezellige sfeer en de leuke activiteiten op Park De Haan. Het park biedt een stralende omgeving waarin kinderen zich prima vermaken, met veel te doen en een levendige vibe. Ook de Market Dome en Aqua Mundo maken indruk, met een goede sfeer en leuke waterpret. De zomervakantie in de zomer zorgt voor een zonnige herinnering vol lachen en samen plezier maken. Ondanks dat sommige accommodaties wat ouder zijn, blijven de parkfaciliteiten een pluspunt. De geur van verse koffie, het geluid van spelende kinderen en de zon op je gezicht zorgen voor een warme vakantiekriebel. Het kleinschalige, gezellige karakter zorgt dat je je snel thuisvoelt en nog eens terug wilt keren.
Honden toegestaan
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Wenduinesteenweg 150, 8420 |
Center Parcs Park De Haan
Komen zwemmen vandaag ,een dagprijs van 22 euro per persoon.we deden eerst geld op in het park winkeltje,dan zijn we wat gaan eten en drinken.niks op aan te merken maar dan ....
De helft van de zwembaden waren gesloten,het buitenbad,de wildwaterbaan binnen en buiten,de bubbelbaden.....
Er waren te veel mensen voor de maar twee geopende zwembaden en de twee glijbanen.de watertemperatuur van het "reumabad" was heel laag ,de andere baden hadden ook gewoon te koud water .
Resultaat,een uur in het water geweekt, zwemmen kon uiteraard niet met zoveel andere sardientjes in het water . Een dikke teleurstelling,ik was beter naar een ander zwembad gereden!
Nog vermelden dat ik een half uur niet in mijn kastje aan mijn kleding kon ? Net gedoucht moest ik door het ontsmettingsbad lopen opnieuw om een redder te vinden die mijn ondergoed kon bevrijden.toch wel handig om je eigen kleding te kunnen aantrekken weer.nooit meer ! Centerparcs onwaardig
Slechte ervaring, verouderde huisjes met overal schimmel. Je betaalt wel de hoofdprijs.
Market Dome en Aqua Mundo prima.
Wij verbleven als gezin van 4 (twee kinderen van 3 en 5) in de zomervakantie op park De Haan. Het park is geweldig, veel te doen voor de kinderen dus dat is echt een pluspunt. Echter de cottage waar wij in verbleven was vreselijk. We verbleven in een 4pers comfort cottage. Hygiëne vind ik zeer belangrijk maar dat was hier helaas ver te zoeken. Overal stofdraden en spinnenwebben.. vooral op de slaapkamers, boven je bed.. maar de badkamer, die was het ergst, en dan met name de douchewand, deze zat vol schimmel. De de hal en badkamer roken ook erg muf, er zit veel vocht.. veel ongedierte elke dag weer opnieuw in de badkamer. Wij hebben letterlijk niet in de cottage gedoucht, maar bij het zwembad. Het park nogmaals is geweldig, maar we zullen hier helaas niet meer terugkeren vanwege de slechte hygiëne in de cottage. Dit was een keer en (helaas) nooit meer.
Park met veel faciliteiten, maar onze bungalow (nummer 784) rook muf en was niet goed schoongemaakt. In een slaapkamer zelfs schimmel langs de muur en in de matrashoezen.
Voor de meeste activiteiten moet betaald worden. De prijzen zijn wel erg hoog. Dat geldt ook voor de bungalows, waarvan de meesten sterk verouderd zijn en slecht worden onderhouden.
Ondanks de vele slechte reviews, hadden wij niet veel te klagen
Ons huisje was netjes, niks op aan te merken. Natuurlijk zijn er altijd wel wat kleine dingetjes, maar wat wil je? Als huurder kan je er ook aan mee helpen, om alles een beetje netjes achter te laten. Zoals hondedrollen opruimen, zorgen dat de vaat netjes is en opgeruimd is. Je kan ook je eigen remsporen in het toilet verwijderen.
Vele handen maken licht werk. Zo heeft de schoonmaak ploeg ook meer tijd om de rest goed te poetsen. Achterstallig onderhoud hier niet in mee gerekend. Wij hadden hier geen last van, maar snap wel dat het vervelend is als dit je treft.
Het personeel was allemaal super aardig en behulpzaam. Ook voldoende personeel aanwezig.
Wij hebben 1x gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet, wat zeer uitgebreid was. Prijs/kwaliteit was prima.
Voor de verdere rest weet je dat alles op een vakantiepark veel duurder is.
Alhoewel dat qua drank weer wel mee viel.
Als eerste krijg je vip chalet waar je niet kan komen met de auto, er was aan gegeven dat me partner aan het revalideren is en niet goed kan lopen. Hierna een ander vip chalet gekregen. Dit was volgens mij een huisje die gerenoveerd moest worden. Deuren die niet sluiten, bij het douchen loopt het water onder de scherm door sta je dus bij de wastafel in het water, wasbak waar het water niet wegloopt. De wc was zo vochtig dat het wc-papier nat was. Glazen waren niet schoon.