3,9 miljoen reviews

• Deze accommodatie heeft een score van 8

Activiteiten
    Onderkomen

Over EuroParcs Zilverstrand

In België bij Mol ligt EuroParcs Zilverstrand . Er wordt hard gewerkt aan de renovatie van het park. Aan te raden is een van de nieuwe huisjes te boeken. Er is een klein zwembad, een midgetgolfbaan en een restaurant. Vlakbij is een mooi recreatiestrand of ga een dagje naar Antwerpen voor shoppen en bier proeven.

De vakantiegangers genieten volop van de gezellige sfeer en de mooie omgeving. Het vakantiepark straalt moderniteit uit en alles voelt verzorgd en sfeervol. Vooral het strand en de beachbar maken de herinneringen extra mooi: heerlijk relaxen met uitzicht en een lekker drankje. De accommodaties, zoals huisjes en tenten, zijn schoon en comfortabel. De animatie is enthousiast en leuk voor jong en oud, en er is genoeg te doen voor iedereen. De kinderen kunnen zich prima uitleven op het water of op het veld. Het park leeft; de zon, de zee, en de gezellige sfeer zorgen voor een warm gevoel. Zo wordt vakantie echt een feest, vol stralende momenten en herinneringen die nog lang blijven.

• Parkeerplaats

Door Heidi Geerinckx
op 29-07-2026
Gereisd met oudere kinderen

Wat een ontvangst weer.
Vriendelijk, behulpzaam en transparant.
Ondanks de blauwalg genoeg variatie door opblaasstructuren op het strand te zetten.
Jong en oud leeft zich uit.
Horeca dank je wel voor al dat lekkers.
Tot volgend jaar

Weer een Supervakantie op Europarcs Zilverstrand -8915ee1e-4eff-4f99-a5e0-50f56526f9f9Weer een Supervakantie op Europarcs Zilverstrand -fbbc60ac-6359-4303-b7cc-50d79ed00ad5
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisch vakantiepark!
Door Amber Gouwswaard
op 29-06-2026

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisch vakantiepark!

Wat een heerlijk vakantiepark! Vanaf het moment dat je aankomt valt de mooie uitstraling op. Alles ziet er verzorgd, modern en sfeervol uit. De accommodaties zijn comfortabel, schoon en van alle gemakken voorzien, waardoor je je direct thuis voelt.

Het personeel verdient ook een groot compliment. Iedereen is ontzettend vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Je merkt echt dat ze er alles aan doen om je verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken, terwijl volwassenen heerlijk kunnen ontspannen of genieten van de omgeving. Een absolute aanrader is het strand. Het is een heerlijke plek om te vertoeven en de gezellige beachbar maakt het helemaal af. Of je nu komt voor een drankje, een lunch of gewoon wilt genieten van het uitzicht, de sfeer is er fantastisch.

Al met al een vakantiepark waar alles klopt: een prachtige omgeving, fijn

Slechte staat zwembad
Door Anke
op 07-12-2025
Gereisd met jonge kinderen

Wij zaten in een gehuurde tent. Tent was schoon. Bedden lagen heerlijk. Nadeel is het oude verrotte huisje van de animatie dat naast het veldje staat. Tip hang leuke lampen op. Camping is erg donker in de avond. Animatie erg leuk. Enthousiast team.
Helaas moesten wij met onze dochter van 6, 1x naar de ehbo in het zwembad en 1x na de ehbo naar de hap om de verharde verfresten van de glijbaan onder haar nagel vandaan te krijgen met een naald. Het zwembad is in zo'n slechte. Schimmel, kapotte plafond platen, algen, Na een gesprek met de manager is ons een gratis weekend weg beloofd. Helaas waren dit woorden om van ons af te komen.

Prachtig huisje mooi ligging
Door Hanna op 16-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Mooi park en prachtig gezellig huisje velthorst 6 aan het water. Waar de kinderen heerlijk konden suppen enz..
We hadden een warme week 35 graden. Dan is het het helaas niet fijn in het huisje zo warm. Helaas geen airco in de huisjes. Misschien fijn voor de toekomst om airco te plaatsen in de huisjes. Ook in het hoofdgebouw was het echt heel warm. Voor de animatie was het haast te warm om er wat te doen.
Verder was het een prachtig park. Mooi strand erbij en een binnenzwembad. Niet heel groot maar wel prima voor de afwisseling. Iets van een Waterpark zou ook wel een aanrader zijn voor de kinderen in de zomermaanden.
De prijs was ook goed voor het huisje.

hygiëne
Door veerle op 01-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

deze camping bied geen tot weinig hygiëne , wc’s zijn vies, verf laat los en douchen zijn koud. meerdere dagen gedoucht in de hoop dat het water warm zou zijn echter was dit elke keer niet het geval. in 12 dagen tijd 1 keer warm gedoucht. lantaarnpalen staan s’avonds niet aan. zwembad is beschimmeld, sluit om 18:00.

Boemerangeffect! We komen terug!
Door Bea Moris op 18-07-2025
Gereisd met vrienden

Ik ging deze week een midweek met een vriendin naar Europarcs Zilverstrand in Mol. Wat een fijne kampeerervaring! We geven beiden 5 sterren! Ondanks dat het park volgeboekt was, oogde het rustig, proper en dit alles te midden in de natuur! Onze camperplaats voelde ook heel ruim aan, net doordat alles op een open grasvlakte is, hier en daar omringd door bomen. Heel fijn en rustig gevoel. Proper sanitair, goed onderhouden.
Dit park is erg hondvriendelijk, heeft zelfs een hondenstrandje waar de honden afgebakend even vrij mogen spelen aan het water. We hebben zelf geen hond en ervoeren ook de rust van de honden in het park, erg fijn. Geen geluidshinder of drukte. Fijne recreatie-mogelijkheden (skelter, midgetgolf, fietsen te huur, animatie voor kinderen en volwassenen, speeltuin, strandbad, suppen,...). Goede horecagelegenheden, lekker eten. Mogelijkheid tot kleine aankopen in hun campingwinkel. Ze hebben erg veel toeristische info om Mol

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar EuroParcs Zilverstrand bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in EuroParcs Zilverstrand. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij EuroParcs Zilverstrand. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.

Boek met garantie
Veilig betalen