Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Leonardo Laura Beach & Splash Resort - All Inclusive
Bij Leonardo Laura Beach & Splash Resort - All Inclusive word je begroet door een stralend hotel aan de kleinschalige badbaai. Ontspan in luxe kamers met zeezicht en geniet van de vele zwembaden en waterpret. Hier staat relaxen en plezier maken centraal. Zin om dat heerlijke vakantiegevoel te ervaren? Dit wil je niet missen!
De ligging
Het hotel ligt direct aan een rustige, geleidelijk aflopende badbaai. Op ongeveer 50 meter vind je een bushalte, zodat je makkelijk het centrale Paphos (4,5 km) of Coral Bay kunt bereiken. In de buurt zijn veel winkel- en amusementmogelijkheden, ideaal voor gezellige dagen. Je zit hier op een fijne plek, dicht bij het strand en toch snel in de levendige stad.
Leonardo Laura Beach & Splash Resort biedt een ware vakantie-wereld met 307 kamers en 8 suites. Het hotel straalt een ontspannen sfeer uit, met mooie tuinen en een levendige speelplaats voor de kids. Bovendien zijn er meerdere zwembaden, waaronder een kinderbad en waterglijbanen. Doe mee aan sporten als tennis en watersporten of ontspan in de spa en sauna. Het personeel is vriendelijk en helpt je graag met alles. Je voelt je hier snel thuis, omringd door comfort en plezier.
In dit hotel kun je genieten van uitgebreide eetgelegenheden. Er is een niet-rokersrestaurant met airco waar je een gevarieerd buffet krijgt bij ontbijt, lunch en diner. Live cooking zorgt voor extra sfeer. Aan de strandbar nip je van verfrissende drankjes terwijl je uitkijkt over zee. Met all-inclusive zit je de hele dag goed, van ontbijtje tot middernacht snack. Alles wordt gedaan om je vakantie lekker en zorgeloos te maken.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals massages en sportactiviteiten, kosten extra. Ook kunnen bepaalde diensten seizoensgebonden gesloten zijn of door onderhoud anders zijn. Maar maak je geen zorgen, alles is goed geregeld zodat je ontspannen kan genieten. Zo ben je tevreden en klaar voor een heerlijke vakantie! Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
Vakantiegangers genieten van een gezellige, verzorgde plek waar het lijkt alsof je thuiskomt. Ze waarderen de goede zorgen en het vriendelijke personeel dat de sfeer warm en ontspannen houdt. De mooie en schone hotelkamers maken het makkelijk om helemaal tot rust te komen, terwijl het gevarieerde eten en de voldoende ligbedden bij het zwembad en aan zee zorgen voor plezier onder de zon. Vooral de leuke animatie met energie en aandacht voor kinderen geeft een extra boost aan de familievakantie. Het gevoel van thuiskomen wordt versterkt door kleine details, zoals de gezellige bar aan zee en de rustige plekjes om te genieten. Het brengt herinneringen vol zon, zee en vrolijkheid, waardoor vakantiegangers weer met een stralende glimlach terugdenken aan hun verblijf.
Discotheek
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 60520 Chlorakas Avenue, 8220 |
Website | Leonardo Laura Beach & Splash Resort - All Inclusive |
Leonardo Laura Beach & Splash Resort - All Inclusive
Wederom genoten van een heerlijke vakantie in dit fijne hotel.
Inmiddels zijn wij hier al 5 keer geweest en zodra het mogelijk is boeken we weer voor volgend jaar. Het voelt als thuiskomen en dat komt vooral door de goede zorgen van Szidonia, zij is de reden dat wij hier terug blijven komen en ze heeft dan ook een speciaal plekje in ons hart. Ook een woord van dank aan Elena (Front Office) voor de fantastische service. Maar ook het heerlijke gevarieerde eten, de mooie en schone hotelkamers, het vriendelijke personeel is wat dit hotel zo speciaal maakt. Er zijn meer dan voldoende ligbedden bij het zwembad en ook is er sinds dit jaar een mooi stukje aan zee met een barretje en een aantal ligbedden bijgekomen. Kortom het ideale hotel voor een zorgeloze vakantie om heerlijk te genieten en tot rust te komen. Tot volgend jaar!
eerste indruk:
Wat moeten we eten??
Ons vliegtuig vertrekt rond 15:00 uit Amsterdam. Uiteindelijk zijn we rond 21:45 bij het hotel aangekomen. Tussen de vlucht en de transfer etc is er geen ruimte om ergens wat te eten.
Wij leven dus al de hele dag op een ontbijt en een broodje voor onderweg. Moe, trek, gaar! Je kent het wel.
Onze verwachting was dat er bij aankomst in het hotel of in de buurt wel wat te eten zou zijn... Daar keken we naar uit.
Maar helaas.
Van het personeel krijgen we te horen dat er geen eten meer is. We zijn te laat.
We moesten het doen net de 2 kleine zakjes azijn zout en peper chips op de kamer.
Gek want in de brochures staat dat er tussen 22/23:00 cold snacks zouden zijn op 3 locaties. Daarvan zijn er in de praktijk 2 dicht en eentje heeft geen eten.
4 restaurants op loopafstand zijn dicht.
Wij zijn na een lange dag rijzen dus maar op een sultana koekje naar bed gegaan.
Rammelende maag. Jammer!
Super Hotel! Zeer kindvriendelijk, aardig personeel, leuke familievakantie. We komen terug !!
Leonardo Laura Beach & Splash Resort - All Inclusive
Super leuke animatie! Vooral Alissa, heel leuk met kinderen en vol energie bij wat ze doet
Dit jaar hebben wij voor de tweede keer dit hotel bezocht en het was wederom heerlijk genieten. Het personeel is zeer gastvrij en vriendelijk. De kamers zijn zeer schoon en de bedden slapen heerlijk. Het zwembad is erg fijn met mooie glijbanen en er zijn voldoende ligbedden met parasols. Het eten is van zeer goede kwaliteit, heerlijk van smaak en er is meer dan voldoende keuze. Speciaal woord van dank aan Szidonia, zij heeft veel voor ons betekend. Een geweldige excursie voor ons geboekt en er door haar goede zorgen een onvergetelijke vakantie van gemaakt. Wij komen graag weer een keer terug!