Over Winterberg Resort
Winterberg Resort in Winterberg is geen superluxe hotel, maar je krijgt hier een goede service. Het ontbijt en avondeten is lekker, de kamers zijn schoon en er is een binnenzwembad. Het hotel ligt net iets buiten Winterberg vlakbij verschillende wandelpaden. Wie graag op de motor komt zit hier goed, want er zijn mooie motorroutes in de omgeving.
Een vakantie bij hotel ligt vol gezelligheid en mooie herinneringen. De ligging straalt zonnige rust uit, perfect voor ontspanning. De kamers zijn netjes en bieden prima bedden voor een goede nachtrust na een dagje genieten. Het ontbijtbuffet krijgt volop waardering, echte aanrader voor een sfeervol begin van de dag. Het leuke is dat je in de bar nog vaak met een paar vakantiegangers samenkomt, lekker bijpratet en de sfeer proeft. Hoewel het avondeten soms niet helemaal soepel loopt, blijven de vakantiedagen top voor wie houdt van een gezellige, ontspannen sfeer. De warmte en het zonnetje maken dat je ondanks kleine minpuntjes, met een grote glimlach vertrekt. Kortom, dat vakantiegevoel is hier volop te vinden.
Parkeerplaats
Mastercard
Visa
Adresgegevens | 1 In der Renau 1, A-59955 |
Winterberg Resort
Al jaren vaste gast in dit hotel. Nu hier op verlof en om 22u met nog 15 gasten in de bar en al geen thee meer te bestellen. Vroeger jaren kwamen ze vragen of iemand nog wat wenste voor ze afsloten.
Wij verbleven hier van 09 tot 13 juni 2025.
Een zeer mooi hotel met een uitstekende locatie, voor ieder wat wils.
De kamer was netjes met prima bedden.
Het ontbijtbuffet was goed, maar het avondeten was ondermaats.
Ondanks dat er heel weinig gasten aanwezig waren, verliep het niet altijd even vlotjes.
De gerechten werden niet regelmatig aangevuld met als resultaat lege bakken.
Het personeel was helemaal niet vriendelijk.
Zeker niet voor herhaling vatbaar!!!!!
5 heerlijke dagen gehad. Alleen voor het eten zou je hier al naar moeten gaan.
Dank aan alle medewerkers. Top!
Onze kamer (126) is een donker hok wat op het moment van ons verblijf niet geventileerd kon worden omdat voor werkzaamheden buiten het raam aan de buitenzijde was dicht geplakt.
'S Morgens 7.30 begonnen de werklieden en dat ging door tot 16.30 - 17.00 uur.
Geen waterkoker, geen telefoon voor nood gevallen of contact met de receptie, geen
kluisje voor je kostbaarheden.
Als je door de kamer liep kraakte de vloer als een gek.
Het ontbijt buffet is prima, in tegenstelling tot het avond buffet
Het hotel werd tijdens ons verblijf aan de buitenzijde voorzien van isolatie, echter zouden ook de kamers beter af zijn met groot onderhoud. De sauna ruimte kan ook zeker een update gebruiken. En die 105 "luxe" kamers mogen ze wel van de website halen, want een flatscreen tv maakt een kamer nog niet luxe.
Super mooi Hotel. De ligging is fantastisch. We werden bediend door vriendelijk personeel, die altijd je wensen vervulden. Kamers en badkamers goed verzorgd en schoon. Ontbijt buffet is zeer uitgebreid en goed verzorgd. Avondbuffet is zeer uitgebreid met vele soorten groenten, salades, vlees, vis en goed dessert iedere avond. Onze complimenten aan het Team Hotel Winterberg Resort. Tot ziens.