Over Landal Warsberg
Bij Landal Greenparks Warsberg hoef je niet ver weg van huis, maar zit je wel in een hele andere omgeving. Ook in koudere periodes kun je hier terecht dankzij het binnenzwembad met peuterbad. Door de ligging bovenop de berg geniet je van een panoramisch uitzicht. Saarburg ligt op loopafstand en is ook met gondel te bereiken vanaf het vakantiepark.
Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de prachtige ligging van Warsberg camping en de omgeving die ideaal is voor avontuurlijke activiteiten zoals de rodelbaan en stoeltjeslift. De natuurlijke schoonheid van Saarburg, met zijn gezellige terrasjes, winkeltjes en de beroemde waterval en burcht, wordt ook gewaardeerd. Men vindt de faciliteiten zoals het zwembad, ondanks het koude water, en de speeltuinen leuk voor de kinderen. De mogelijkheid om de auto bij het huisje te parkeren en het efficiënte digitale inchecken zonder menselijk contact worden als handig ervaren. Schoonheid en netheid van het park krijgen een pluim, evenals de ruime opzet rond de huisjes en de grote douches.
Camping Landal Wirfttal
Camping- € 105
p.p. vanaf*
Landal Warsberg
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Rissbach / Traben-Trarbach
Sauna
Binnenzwembad
Adresgegevens | In den Urlaub, D-54439 |
Schrijf een review964 reviews
Met twee rustig aangelegde tieners is het prima te doen op en rondom deze camping. Rodelbaan, stoeltjeslift, familiebingo, het dorpje Saarburg met terrasjes, winkeltjes en groter zwembad, en spelletjes doen bij de tent. Wat hieronder staat over het vieze sanitair heb ik niet gezien! Prima schoon. De schoonmakers (de allerbelangrijkste werknemers van een camping) zeiden er zelfs 's ochtends ook wat van: ze waren blij met zulke nette gasten op de camping. Het was ook niet druk, misschien kwam het daardoor. Want één keer per dag vluchtig schoonmaken zonder opruimen voldeed nu wel, maar als het drukker wordt volgens mij niet. Er waren erg veel lege velden. De grotere plaatsen aan de rand van de camping liggen prachtig en waren wel allemaal bezet. De plaatsen op de nu lege velden zijn klein en hebben niet zo'n mooi uitzicht. Het volledig digitaal zonder menselijk contact inchecken en uitchecken vond ik handig en efficiënt, maar ook jammer.
Verblijf was basic maar prima! (Caravan van Eurocamp).
Lokatie van het park is geweldig. Prachtige uitzichten en op loopafstand van de stoeltjeslift en rodelbaan. Onze kinderen vonden Play Inn (indoor speeltuin) super alleen balen dat deze om 15.30 dicht gaat. Zwembad erg fijn maar wat is dat water koud!!!!!
Het restaurant was tijdens ons verblijf 1 avond open en was ook allemaal prima; lekker gegeten! Saarburg is gezellig. Klein oud stadsdeel met als hoogtepunten de waterval en burcht. Ook zijn er vele ijscafes waar je de lekkerste ijsjes kan eten
Met eigen caravan in druk weekeind op Warsberg camping. Mooie plaats , ruim. Toiletgebouw en sanitair prima maar nu een 8, in het verleden een 9. Sommige wasbakken en kranen moeten vervangen Het groen was voor het eerst niet 100% verzorgd. Gras op de camping veel te lang en onkruid rond de toiletgebouwen. In het verleden ( laatste keer 4 jaar geleden en daarvoor meerdere bezoeken) was dit perfect verzorgd. Maar ligging is schitterend en wandelen is prachtig in de omgeving van het park. Met de kabelbaan naar Saarburg is natuurlijk geweldig. Ondanks voor het eerst wat kritiek geweldig verblijf gehad!

Plus:
Auto bij huisje,
Makelijke inchecken,
Receptie vriendelijk,
Min:
Te kleine wc geronveerde huisjes,
Te weinig prullenbakken,
Snelheid auto's,
Gras te lang bij de huisjes
Het park heeft enorm leuke speeltuinen en je loopt zo naar de rodelbaan en stoeltjeslift. De omgeving is prachtig. Het zwembad is leuk, maar heeft koud water en ontzettend smerige kleedruimtes, zelden zo vies gezien zeker als je aan het einde van de dag gaat. Medewerkers van de receptie spreken alleen Duits en lopen niet over in vriendelijkheid of in hun medewerking. Als je uiteten wilt, ga dan lekker eten bij de rodelbaan of in Saarburg (Zum Wasserfall vonden wij top!), het restaurant op het park zou ik overslaan. Niet het beste wat we gegeten hebben. Het park heeft een supermarkt, maar in Saarburg vind je een Lidl, Aldi en een grote Rewe. Daarnaast ook een DM, Takko en Jysk. Zorg voor contant geld; bij de rodelbaan en meerdere plekken in Saarburg kun je niet pinnen. De Warsberg is een top park als je komt voor de prachtige omgeving. De faciliteiten op het park zijn niet meer wat het geweest is helaas.
Vorig jaar zijn we hier ook geweest en wederom erg tevreden over deze camping. Prachtige ligging. Camping is verzorgt, toiletten en douches zijn schoon. Er wordt van alles georganiseerd voor kinderen tm 11 jaar ongeveer. Ik snap de reacties van mensen met tieners ook niet goed, want wat verwacht men op een LANDAL camping. Algemeen bekend dat LANDAL leuk is voor kinderen tm een jaar of 11. Zwembad was echt aan de koude kant, water mag echt wel een graad of 2 hoger!