Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9.3
Over Campingpark Eifel
Stap in de zonnige sfeer van Campingpark Eifel, een fijne plek in Waxweiler waar je direct vakantiekriebels krijgt. Stel je voor: wakker worden met de frisse Eifellucht, genieten van een zwembad en de vrijheid om te fietsen door de groene omgeving. Hier wacht een ontspannen en veelzijdige vakantie vol plezier en herinneringen. Jij wilt hier toch ook bij zijn?
De ligging
Campingpark Eifel ligt in Waxweiler, in een prachtige groene regio die uitnodigt tot rust en avontuur. Je rijdt er gemakkelijk naartoe, of je nu met de auto komt of liever de fiets pakt. Vanuit deze centrale locatie kun je alles ontdekken wat de Eifel te bieden heeft. Fiets in vijf minuten naar de plaatselijke supermarkt en haal die eerste verse broodjes voor een relaxed ontbijt. De omgeving is ideaal voor zomerse dagen vol activiteit of voor rustige wandelingen in de natuur. Een wandeling of fietstocht langs de heuvels en bossen zorgt voor een gevoel van vrijheid en verfrissing. Hier maak je vakantieplezier compleet, vlakbij huis maar net dat beetje extra.
Het hotel en de faciliteiten
Campingpark Eifel voelt als je tweede thuis. Wanneer je hier bent, merk je meteen de vriendelijke sfeer en de gezellige uitstraling. Op de camping vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf: een receptie met vriendelijk personeel, een supermarkt voor je dagelijkse benodigdheden, en een speelplaats waar de kids zich lekker kunnen uitleven. De accommodaties zijn compleet en flexibel, met een keuken, badkamer en centrale verwarming. Voeg daaraan toe dat je aparte slaapkamers kunt boeken, kinderbedjes klaarstaan en je je geen zorgen hoeft te maken over schoonmaak, want dat wordt voor je geregeld. Wil je de omgeving verkennen? Fietsverhuur is er voor jou, zodat je de Eifel echt kunt ontdekken. Het buitenzwembad en de diverse sport- en recreatiemogelijkheden zoals midgetgolf en fietsen maken het verblijf hier extra bijzonder en zorgen voor volop plezier, voor groot en klein.
Eten en drinken
Bij Campingpark Eifel is er genoeg om van te genieten. Je kunt verse broodjes halen voor het ontbijt of zelf koken in je ruime accommodatie met alle benodigde apparatuur, zoals een magnetron, koelkast en thee-/koffiezetapparaat. Op de camping is geen restaurant, maar dat hoeft ook niet, want je hebt alles bij de hand. Het gezellige sfeer en de praktische voorzieningen zorgen dat je je snel thuis voelt. Of je nu kiest voor een rustige maaltijd op je eigen terras of een gezellige avond in de camping, je vindt altijd iets dat bij je past. Eet je graag buiten? Er zijn genoeg plekken waar je je slippers uit kunt trekken en relaxed de dag afsluit onder de warme zon.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn en mogelijk niet het hele jaar open vanwege het seizoen, onderhoud of weersomstandigheden. Zorg dat je goed voorbereid bent door vooraf te checken wat er open is tijdens jouw verblijf. Zo voorkom je verrassingen en kun je onbezorgd genieten van alles wat Campingpark Eifel te bieden heeft. Met deze praktische tips ben je helemaal klaar voor een heerlijke vakantie vol stralende momenten en fijne herinneringen.
Vakantiegangers zijn dol op dit prachtig gelegen park, met zijn schone en mooie zwembad dat precies goed is qua temperatuur. De omgeving nodigt uit tot het maken van heerlijke wandelingen en fietstochten, terwijl de speeltuin de kleintjes vermaakt. De ontvangst bij de receptie is gastvrij en men waardeert de Nederlandstalige service. Ook de lokale eetgelegenheden en de supermarkt in het dorp krijgen een duim omhoog. De beschikbaarheid van een pizzamachine en broodjesservice voegt net dat beetje extra gemak toe aan het verblijf. Het is duidelijk dat veel vakantiegangers, na meerdere bezoeken, nog steeds nieuwe dingen ontdekken in deze fantastische omgeving.
Honden toegestaan
Buitenzwembad
Adresgegevens | Schwimmbadstrasse 7, D-54649 |
Campingpark Eifel
Schrijf een review15 reviews
Weer heerlijke dagen gehad op dit mooie park! Camping was goed bezet en ook van de bungalows was er geen 1 meer vrij. Het park ligt fantastisch in een geweldige omgeving, het zwembad is top en voor de kleine kinderen is er een speeltuin. We komen hier nu 7 jaar en nog steeds niet alles ontdekt in deze fantastische omgeving. Bij de receptie verstaan ze Nederlands en word je gastvrij ontvangen. Leuke restaurantjes in de omgeving en een supermarkt in het dorp. Ook de grote vakantie komen wij zeker terug!!
Mooi gelegen park, hadden mooie bungalow, schoonmaak had iets beter gekund ("is het hier stoffig?") en parkeerruimte is beperkt bij de bungalows.
Zwembad is mooi schoon en temperatuur was 25 graden. Geen horeca op park, wel pizzamachine. Supermarkt zit in het dorpje. Ook lekkere ijsjes verkrijgbaar bij de Italiaan.
Verder is het totaal niet toeristisch. Receptie is in het hoogseizoen een uur gesloten tijdens de lunch. Ze zijn er wel vriendelijk.
Voor wandelen en fietsen is het een hele mooie omgeving, als je een terras zoekt, zul je toch echt verder weg moeten met de auto. Veel gaat nog met contant geld, kun je echt niet met de pinpas betalen.
Fijne camping, schoon toilet en douche gebouw. Rustig toen wij er waren. Op L en K wegen goed te fietsen. Pizza machine op de camping, schijnt goed te zijn. Broodjes service. Goed eten in cafe/restaurant Am Schwimmbad op loopafstand van camping.
Het personeel is vriendelijk en de bungalow fantastisch, maar voor kinderen is deze camping niet geschikt. Er is geen animatie, slechts 1 speeltuin, wat op grote afstand was. Het zwembad was steenkoud (21 graden).
Wij hebben een hele leuke tijd gehad op deze camping. Het camping gedeelte is klein. Er zijn 2 kanten, 1 voor met honden en 1 zonder honden. Wij stonden aan de rechterkant. Daar zijn meerdere kleine velden. We stonden met 5 andere gezinnen op het veld, erg gezellig. Wij houden niet van afgebakende plekken, dus dit was top. Direct aan het water. Op het moment dat wij er waren stroomde het te hard zodat de kinderen er niet konden spelen. We hebben er wel kunnen vissen.
De eigenaren waren erg aardig en denken mee als er problemen zijn.
Minpunten zijn dat het (gemeente) zwembad niet erg warm is. Het moet wel goed warm zijn buiten om lekker te kunnen zwemmen. Het zwembad is wel groot genoeg. En heel dichtbij. Je loopt de camping af en zo het zwembad binnen.
Er is geen kroegje of barretje op de camping. Wel een plek waar je met elkaar zou kunnen gaan zitten. Ze organiseerden ook 1 avond een bbq met live muziek. Dat was wel erg leuk.
Super park! Komen hier al jaren! Fijn buitenbad, en de natuur is geweldig! Rustig park bij de receptie erg vriendelijk , verstaan Nederlands. En de minidisco was erg leuk en een piratenboot als luchtkussen, kortom een toevoeging op onze vakantie met de kinderen! Echt een aanrader!