Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Corona Roja
Bij Corona Roja in Playa del Inglés wacht jou een stralende vakantie vol zon, zee en plezier. Dit appartementenhotel ligt op slechts 800 meter van het zandstrand en biedt alles wat je nodig hebt voor een relaxte tijd. Of je nu met het hele gezin komt of gewoon wilt genieten van de zonnige vibe, hier begint jouw zonnige uitje waar je nooit meer weg wilt.
De ligging
Corona Roja ligt in het hart van Playa del Inglés, op slechts 800 meter van het zandstrand. Zo ben je snel in de branding voor je eerste duik of een wandeling langs de zee. Het hotel ligt naast een bushalte, waardoor je makkelijk de rest van Gran Canaria ontdekt. Op 5 minuten lopen vind je gezellige winkelcentra, zoals Plaza Maspalomas, Metro en Kasbah, ideaal voor shoppen en lekker eten. De luchthaven ligt op ongeveer 30 km, dus je bent snel in je vakantieparadijs. De omgeving ademt een relaxte sfeer met genoeg te doen en te beleven. Met goede bereikbaarheid, dichtbij het strand en levendige winkelstraten, krijg je meteen dat vakantiegevoel. Hier wil je echt je slippers uitgooien en genieten!
Het hotel en de faciliteiten
Corona Roja voelt als je eigen gezellige uitvalsbasis, waar je makkelijk de sfeer van Playa del Inglés proeft. Het hotel beschikt over een openluchtzwembad met ligstoelen en parasols, perfect voor een zonnige dag. Voor de kleintjes is er een apart kinderzwembad en een speeltuin. De faciliteiten maken je verblijf nog leuker: er is een 24-uursreceptie, een snackbar en een gezellige bar waar je frisdrankjes en lokale drankjes drinkt. Je slaap- en badkamercapaciteit is fijn, met appartementen die een kitchenette, balkon of terras bieden. De meeste kamers hebben ook een kluisje en televisie (tegen betaling). Het hotel biedt een relaxte sfeer, waarin je je snel thuis voelt en volop kunt genieten van je vakantie.
Eten en drinken
Bij Corona Roja start je dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Het restaurant serveert smakelijke maaltijden, perfect voor grote honger na een ochtend op het strand. Voor een snelle snack of een gezellige borrel ga je naar de bar of snackbar. Je kunt hier genieten van eenvoudige, lekkere gerechten en drankjes in een aangename sfeer. Vooral in de relaxte tuin of bij het zwembad is het genieten van een verfrissend drankje. De tijden zijn flexibel, zodat je altijd wel iets kunt vinden dat past bij jouw vakantiegevoel. Een relaxte sfeer en goede service maken dat je je hier helemaal thuis voelt. Echt genieten, zonder poespas.
Je hoeft je geen zorgen te maken over praktische zaken bij Corona Roja. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals internet en kluisjes, zijn tegen betaling. Daarnaast kunnen bepaalde voorzieningen vanwege het seizoen, onderhoud of bezetting gesloten zijn. Het hotel spreekt Duits, Spaans en Engels, dus communicatie gaat altijd vlot. Of je nu ontspant in het zwembad, een wandeling maakt of je zomerse outfit uit de kast haalt, je bent goed voorbereid. Zo kom je vol vakantiekriebels met een gerust hart genieten van je verblijf in Corona Roja!
Vakantiegangers genieten van de zonnige sfeer en het gezellige randprogramma rond Corona Roja. Het weer straalt en zorgt voor die ultieme vakantiegevoelens. Sommigen vinden de bedden top en waarderen de vriendelijkheid van het personeel, die altijd klaarstaan om er samen een fijne tijd van te maken. De zwembaddagen worden herinnerd als verfrissend, al was het water soms koud. De ligging krijgt altijd een mooi rapport, perfect voor een ontspannen wandeling of uitstapje. De eenvoudige ontbijtjes en de nabijheid van leuke eetgelegenheden maken het totaalplaatje compleet. Veel reizigers keren terug, uit een soort warme herinnering aan die relaxte sfeer. Het is net dat kleine zonnetje dat je nog even meeneemt na een dag vol kennismakingen met de omgeving.
Discotheek
Adresgegevens | 6 Avenida de Italia 6, E-35100 |
Website | Corona Roja |
Corona Roja
Schrijf een review55 reviews
zeer slechte accomodatie. Geen luxe suite. Afbeeldingen kloppen niet met wat je aantreft en ook de beschrijving niet. Geen magnetron en geen koffiezetapparaat en absoluut geen luxe suite. Muren kwam verf naar beneden vallen, stopcontacten los, kastdeurtjes die los hingen en niet dicht konden. verder geen stoelen om te zitten etc. Personeel bij balie onvriendelijk en liegen. Ze zeggen geen kamers te hebben met magnetron en doen nergens wat op uit. Wij hebben kamers mogen zien van buren die dat wel hadden. Zaten ergens onderin het hotel. Ligging was goed maar voor de rest niet afgaan op foto"s en beschrijving.
Wij kregen een 2 slaapkamer appartement en dat was verouderd maar wel prima wat ik mis is een normaal koffie zet apparaat en klein oventje schoonmaak prima 2 dagen geen wissel van handdoeken maar er lagen genoeg om door te komen ontbijt simpel maar ook prima zwembad steenkoud das was jammer verder is personeel vriendelijk en hebben wij 15 dagen ons prima vermaakt en zullen zeker weer komen
Kleine kamers, geen airco terwijl het s’nachts nog bloedheet was, en het ontbijt was om te huilen zo slecht. Gelukkig hadden we geen all inclusief, er zitten veel eetgelegenheden in de buurt
Corona Roja
We zijn nu voor de 3de keer in corona roja geweest maar dit was de laatse keer 5 dagen last gehad van rioollucht in badkamer meerdere malen gemeld en daarna toch maar andere kamer deze bleek veel kleiner dan ik had daarvoor medewerkers werd zelf een beetje geïrriteerd dat ik meen dat de kamer een slaapkamer miste Mvg Rob
12 dagen genoten. Erg vriendelijk personeel. De bedden top. Het weer was super.
In maart gaan we weer terug.
Nooit meer corona roja volgende keer weer corona blanca
3 nachten niet geslapen overlast buren op balkon door gegeven receptie 2 uur snachts werd niks aan gedaan
Zwembad drama rokende mensen naast je bed voetballen bij je bed
Nooit meer