Over Camping Calella de Palafrugell
Ontdek Camping Calella de Palafrugell, een stralende plek vlakbij de knusse kust van Calella de Palafrugell. Hier wacht je een ontspannen vakantie vol zon, zee en lekker genieten. Met comfortabele kamers, fijne faciliteiten en een gezellige sfeer beleef je gegarandeerd een onvergetelijke tijd. Dit is jouw ideale uitvalsbasis voor een zonnige vakantie vol herinneringen.
De ligging
Camping Calella de Palafrugell ligt zo'n 2 km van het centrum van Calella de Palafrugell, een schilderachtig kustplaatsje. De ligging is perfect voor wie wil genieten van de mooie omgeving en het heerlijke zeewater. Je loopt zo de ontspannen sfeer van de camping binnen en bent snel in het levendige centrum met gezellige straatjes en charmante winkeltjes.
Wanneer je op Camping Calella de Palafrugell bent, voel je je snel thuis. De camping biedt mooie, comfortabele accommodaties met een terras, ideaal om te genieten van de warme zon. Je kunt gebruikmaken van de wasservice en een muntwasserette, en met Wi-Fi blijf je makkelijk verbonden. Wil je de omgeving verkennen? Huur dan een fiets en voel de wind door je haren. Voor ontspanning is er een zwembadzone, waar je heerlijk kunt relaxen of actief bezig bent met tennis, volleybal en tafeltennis. Kinderen worden liefdevol opgevangen in de miniclub, dus ook zij krijgen hun plezier. Eten doe je in het gezellige restaurant of een drankje pak je bij de bar, zodat je nergens ver weg hoeft voor een goede hap.
Camping Calella de Palafrugell heeft een knus horecagedeelte met een restaurant en een bar. Hier geniet je van eenvoudige, verse maaltijden en lekkere drankjes, perfect om samen met je reisgezelschap bij te praten. Het restaurant is een ideale plek om met een warm gevoel terug te kijken op de dag, terwijl je je zintuigen verwent met de geur van lekker eten. Ook bij de bar bestel je praktische hapjes en verfrissende drankjes – alles om je vakantie compleet te maken.
Praktisch om te weten: de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn en niet altijd het hele jaar beschikbaar, afhankelijk van het seizoen en het weer. Ook handig om te weten: voorzieningen zoals fietsen en de miniclub maken je verblijf nog leuker. Zo ben je goed voorbereid en kun je volop genieten zonder verrassingen. Heb je vragen? De vriendelijke staf helpt je graag op weg, zodat jij zorgeloos kunt ontspannen.
Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer op de camping, met mooie, schone laantjes en fijne plekken die verschillend zijn. Het ligt vlak bij het strand, ideaal voor zonnen, zwemmen en duiken. De bar en het restaurant zijn simpel, maar goed en betaalbaar, waardoor je je snel thuis voelt. Het zwembad is ruim met veel schaduw en strandbedjes, ideaal voor de picknick of relaxen. ’s Nachts hoor je af en toe geluid, maar met oordoppen blijf je slapen als een roos. Vooral de levendige omgeving met dorpjes en markten geeft vakantiekriebels. Het is een plek waar je rust en plezier combineert, met herinneringen die nog lang glanzen bij zonsondergang.
Honden toegestaan
Sauna
Fitness
Adresgegevens | Av. del Mar Km. 2, 17210 |
Camping Calella de Palafrugell
Helaas, als aanvulling op mijn positieve recensie van 09-'22 heb ik moeten vaststellen dat na de wijziging camping entree mijn genoemde win-win situatie uitgelopen is op een grote teleurstelling. De camping is in 2 jaar tijd veranderd in een soort parkeerplaats voor hoofdzakelijk campers (vaak zinloos grote; een heel ander milieu) Het camping beleid is kennelijk op volledig op campers gericht nu; zelfs opritten naar hogere gedeelten zijn speciaal aangepast. Caravans worden naar kleinere en moeilijk bereikbare plekken gedirigeerd, tellen niet meer mee. De hele gemoedelijke sfeer is verdwenen, risico om terecht te komen tussen twee camper "muren" is groot. Jaren lang hebben we met plezier op deze camping gestaan, maar dat is echt over nu. We laten voortaan onze caravan door de stalling op een andere camping plaatsen.
P.S. het gaat over voor- en na seizoen, in hoogseizoen zal de situatie als vanouds zijn.
Ik snap goed dat er weinig revieuws zijn over deze camping. Men wil deze parel van een camping voor zich zelf houden. Wat een mooie camping, mooie schone laantjes de ene plek wat anders gevormd als een ander waardoor soms de caravans/tenten/vouwwagens wat anders staan als een ander. Zit wat hoogte verschil in. Maar een manke bejaarde oude Spaanse vrouw waggelt er ook gewoon dus klagen doen we niet. Heel aardig personeel (overal) restaurant is simpel maar gewoon goed en goed betaalbaar. Straat uit lopen en je zit bij het strand (een van de) het enige minpuntje wat ik kan noemen is dat ik een "echte" glijbaan mis bij het zwembad voor de Kids. Verder het sanitair is zo schoon, gehele dag door schoonmaak. Sommige mensen zijn gewoon smerig dat nagelaten... owja en een nadeel is dat je "pas" om 8 uur van de camping kunt vertrekken, het andere is dat het rustig is in de ochtend! In de avond ook netjes beveiliging. Echt top gewoon!!!!
17 dagen met pubers; 20, 17, 16 jr. met een grote en kleine tent op deze stadscamping verbleven. Veel (vaste) Nederlanders, Spanjaarden Fransozen op deze camping. Fijne sfeer; zeer goed bevallen! Over het schoonmaken van de toiletten en gebouwen niets dan lof! Zwembad is ruim opgezet; voldoende schaduw, genoeg strandbedjes. Bar, cafetaria OK; alleen bediening: traag, ongeïnteresseerd. Brood goed, croissants duur
Geluidsoverlast ‘s nachts; jawel maar niet overheersend bij ons gedeelte. Zeker niet elke nacht. Oordoppen doen wonderen. Super mooi plaatsje; een druk vissersdorpje, maar ook de omliggende dorpjes; aanraders!! Om te zonnen, zwemmen, kajakken, bootje huren maar vooral om te duiken en snorkelen. Je kunt langs de kust naar Llafranc lopen. Lidl, Aldi, Mercato, Carrefour dichtbij. Heerlijke restaurants en ijssalons. Barcelona en Blanes ( grote markt op maandagochtend) vanaf daar prima te doen. Girona vooral niet overslaan.
Camping Calella de Palafrugell
De camping is een echte aanrader. Wij zijn er geweest met 3 kinderen in de leeftijd van 13,11,8 jaar. De camping is voorzien van een bakker, supermarkt, animatie (Spaans), restaurant en zwembad met glijbanen. De camping ligt 10 min. Lopen aan zee, die grenst aan het centrum. Prachtige plek, mooie baaitjes en uitzicht. Het is wel klimmen als je weer richting de camping gaat. Ik kan mij niet aansluiten bij de vorige reactie mbt geluidsoverlast, van veraf iets aanwezig. Maar dan kun je beter niet kiezen voor een camping in een stad centrum. Na 23 uur loopt de beveiliging over de camping en willen ze stilte. Er is animatie, knutselen, toneel/musical en voetbal/basketbal velden en pingpong tafel. De jeugd komt bij elkaar en gaan dan het centrum in. Vertier voor jong en oud. De camping is gehalveerd en dat maakt het erg overzichtelijk en ideaal om de jongere kinderen ook vrij te laten lopen over de camping. Er zijn veel Nederlanders te vinde
We hebben een onwijs leuke vakantie gehad. Leuke animatie, fijn zwembad en schoon sanitair. Verder kan je lekker eten in het restaurant.
e ligging is mooi op een paar minuten loopafstand van van het dorp en de strandjes. Mooi zwembad en sanitair is fantastisch, wordt de hele dag door schoongehouden.
Groot nadeel voor ons is de geluidsoverlast van de openlucht discotheek naast de camping. De hele nacht door keiharde muziek en dronken bezoekers die ruzie maken en toeteren. Dit ging door tot 8.30 s ochtends. Niet te doen, geen oordoppen zijn hier tegen op gewassen!
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Camping Calella de Palafrugell bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Calella de Palafrugell. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Calella de Palafrugell. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.