3,9 miljoen reviews
Laagsteprijsgarantie
Boek met garantie
FantastischScore uit

Over Olimar II

Ontdek de oase van plezier bij Olimar II, een paradijs gelegen in het hart van Cambrils. Op slechts een steenworp afstand van het sprankelende strand, biedt dit hotel de perfecte mix van zon, zee en ontspanning. Duik in het verfrissende buitenzwembad of geniet van het gouden strand; Olimar II belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring.

De ligging

Olimar II bevindt zich in het levendige toeristische centrum van Cambrils, waar het leven nooit stil staat. Slechts ongeveer 250 meter scheiden de vakantiegangers van het prachtige strand, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot dagen vol zon en zeeplezier. In de directe omgeving vind je een keur aan boetieks, cafetaria's, bars, restaurants en discotheken, waardoor je het echte Spaanse nachtleven kunt ervaren. Openbaar vervoer is binnen loopafstand, wat verdere verkenning van de omgeving vergemakkelijkt. De afstand tot de luchthaven maakt de reis naar Olimar II zowel snel als efficiënt.

Olimar II blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten en diensten, ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf te bieden. Het hotel herbergt een fantastisch buitenzwembad, compleet met een apart kinderbad waar de kleintjes veilig kunnen spetteren. De zonneterrassen, uitgerust met ligstoelen en parasols, bieden een idyllische setting voor ontspanning onder de Spaanse zon. Voor de actievelingen is er een scala aan sportieve activiteiten, waaronder fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen zoals een kinderspeelplaats, winkels, een tv-ruimte en een speelkamer die bijdragen aan een aangenaam verblijf. De 24-uursreceptie, kinderopvang, medische dienst en een wasservice staan garant voor gemak en comfort.

Bij Olimar II is de culinaire ervaring net zo indrukwekkend als de faciliteiten. Het niet-rokersrestaurant, compleet met kinderstoelen, serveert smakelijke buffetten voor ontbijt, lunch en diner, waarbij de vakantiegangers kunnen genieten van live kookshows. Voor een meer informele setting biedt de cafetaria een gezellige plek voor een snack of drankje. Of je nu kiest voor halfpension of volpension, je wordt altijd getrakteerd op heerlijke gerechten en specialiteiten, bereid met verse, lokale ingrediënten.

Belangrijk om te weten is dat Olimar II toegankelijk is voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, met speciale voorzieningen om een comfortabel verblijf te waarborgen. Het hotel accepteert verschillende creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard, voor een zorgeloze betalingservaring. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

[email protected]
3 Cl. Colon, 3, E-43850
Website

Olimar II

FantastischScore uit 1 review

Schrijf een review

Goed appartement
Door Lydia op 19-06-2025
Gereisd met vrienden

Alles was top geregeld als je vragen had over de omgeving werd dat goed beantwoord kamer netjes eten heel goed leuk plaatjes goed te doen met de bus naar Salou
Nadeel bij aankomt was er niemand voor de shuttlebus een andere balie heeft dat geregeld moesten jammer genoeg 1uur wachten voordat we naar het appartement werden gebracht
Daarna werden we afgezet aan de grote weg chauffeur heeft ons de verkeerde route gegeven om naar het appartement te lopen
En wat we echt een ramp vonden dat er
Eenhele hele grote groep Kids kwamen om een weekend te verblijven om wat verder wedstrijden te spelen wat een chaos gaf in het restaurant om te eten wat een heksenketel gelukkig zaten ze niet in ons complex weekend daarop schoolgids ook een hele hele grote groep jammer vond ik dat hoorde dat dat ieder jaar zo is daarom zou ik daar niet meer heen gaan begin juni
Wel goed geregeld niet in ons complex