3,9 miljoen reviews

6.1VoldoendeScore uit
    Staat v/h sanitair
    Eetgelegenheden

Over Camping Nautic Almata

Een walhalla voor watersporters is Camping Nautic Almata in Spanje. De camping is direct aan het strand gelegen. Ook voor jongeren is er veel te doen op de camping. Er is animatie, een zwembad en een leuke beachbar. Het is een levendige camping naast een prachtig natuurgebied. In de omgeving kun je goed uit eten of bezoek het stadje Besalu.

Ondanks enkele minpunten, hebben vakantiegangers de unieke sfeer op de camping gewaardeerd. Met lichtslangen, vlaggen en een diversiteit aan vervoersmiddelen zoals steps en quads, biedt de camping een bijzondere ervaring die men niet snel vergeet. De aanwezigheid van een grote supermarkt met Nederlandse producten en de mogelijkheid om boxen mee naar het zwembad te nemen, werden als positief ervaren. Verder viel het schone sanitair met ruime douches in de smaak, evenals de rustige zone aan de rand van het water en de nabijheid van stranden. Vooral 's avonds vonden vakantiegangers de rust op de camping prettig, en het middelste kind vond snel aansluiting bij de jeugd.

• Camping Torre de la Mora

Eetgelegenheden

Honden kak camping!!
Door Danny op 03-08-2024
Gereisd met partner

Leuke camping alleen de honden doen hun behoefte naast je tent en als je mazzel hebt en je het ziet ruimt de eigenaar het op heerlijk die hondenstront naast je tent ook op het strand moet je opletten ik vindt dit niet kunnen op een camping totaal geen handhaving hierop ook de weg naar het toilet stond onder water waardoor je een eind moest omlopen .
Nee voor mij deze camping nooit meer !!!

Almata
Door Bjorn op 02-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Na vele jaren naar de camping te zijn geweest was dit jaar het laatste !!!
Je bent geen minuut meer op je gemak wel 20 x gezaag gekregen in 12 dagen 1x staat de auto 1 cm buiten de parkeerplaats echt te zot voor woorden . De andere keer lag ons klein bootje op onze plaats dat mag niet moest in water blijven . Was aan het spelen met een balletje in het zwembad met onze zoon van 4 jaar . 2 meter ver naar elkaar wat geen en weer gooien dat mocht dan ook weer niet . Het stopte niet . Zijn dan maar vroeger naar huis vertrokken . Jammer na al die jaren maar ons zie je niet meer terug !!

Het kan beter en zeker vriendelijker en sneller
Door Gerco op 01-08-2024
Gereisd met oudere kinderen

Bediening personeel erg erg erg traag…
Een blikje cola serveren duurt 13minuten.
Vrolijkheid straalt er ook niet vanaf.
Toiletten zijn niet echt schoon en er zijn er te weinig gezien formaat van de camping.
Eten is matig!
Als je een pizza wilt bestellen kun je die beter in februari al aangeven dat je die in juli wilt hebben, je maakt wel eens mee dat iets traag gaat maar hier is het de vader van traag zijn…
Gelukkig zijn de plaatsjes om de camping wel leuk en bedienen ze wel zoals het hoort!
Voor ons geen derde (eerste keer was 27 jaar geleden) keer meer!
Met een boot kun je ook al geen kant op! De naam doet geen eer aan! Er wordt niet meer gebaggerd bij de doorvaart om met je boot naar de zee te kunnen.

Heerlijk in september
Door Remco op 18-09-2023
Gereisd met partner

Heerlijk verblijf gehad. Camping sluit vroeg in het jaar daardoor niet alle faciliteiten open. Erg rustig op de camping. In de weekenden veel Spanjaarden die even langs komen. Heerlijke plek met genoeg schaduw. Restaurant prima kaart. Supermarkt ook veel producten en lekkere broodjes.

Prima camping, maar niet voor ons
Door M op 22-08-2023
Gereisd met oudere kinderen

Dit was onze tweede keer in Spanje. Wij vonden de aanwezigheid van alle lichtslangen, vlaggen, caravanophaalservice, steps, quads en boten heel bijzonder. Wij hadden dit nog nooit eerder gezien/ meegemaakt in ruim 25 jaar kamperen. Een grote supermarkt op de camping met volop Nederlandse producten, boxen mee naar het zwembad, uitgebreide make up sessies in het toiletgebouw....... dat alles maakt dit voor ons niet de meest geschikte camping.
Maar toch hebben we wel een hoop pluspunten: schoon sanitair, hele fijne en ruime douches, zone 1 aan de rand van het water is heerlijk rustig, stranden overal dichtbij, rust s avonds op de camping was fijn.
Wat we echt gemist hebben, is vriendelijk personeel en tips voor bezienswaardigheden in de omgeving. We voelden ons een nummer.
Met name ons middelste kind heeft zich s avonds uitstekend vermaakt en vond snel aansluiting bij de jeugd. Onze jongste had geen aansluiting.

Geen aanrader met kleine kinderen
Door Linda op 22-08-2023
Gereisd met jonge kinderen

Wij waren met onze kinderen van 8 en 15 jaar oud. We stonden in zone 4, in de safaritenten aan de kant van de weg. Dat was balen want je hebt heel veel geluidsoverlast van die drukke weg. Sowieso word er op de camping erg hard gereden met de auto's, brommers en vooral met electrische steps. Onze buurjongen was aangereden door iemand op een electrische step en lelijk ten val gekomen. Voor pubers wel een leuke camping, die gaan elke avond naar de cocktailbar. Voor kleine kinderen geen aanrader vond ik. Geen leuke speeltuinen en de animatie, zoals kinderdisco, is echt voor de hele kleine kinderen. Zwembad wat saai en een hoop jeugd met harde muziek. Bij verschillende tenten ook savonds tot heel laat harde muziek.
Voor ons echt nooit meer!

Camping Nautic Almata

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.