Deze accommodatie heeft een score van 8.2
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Blaumar Hotel
Stel je voor: je loopt zo met je slippers het zonovergoten strand op, terwijl de warme zeelucht je enthousiasme aanwakkert. Bij Blaumar Hotel zit die vakantiekriebel meteen goed. Dit stralende hotel ligt vlakbij zee en biedt alles voor een relaxte, gezellige tijd. Een comfortabele plek waar je volop kunt genieten. Zeg maar gerust: dit wil je meemaken!
De ligging
Blaumar Hotel ligt in een rustiger deel van Salou, vlakbij het Levante strand. Vanuit hier loop je zo het zand op en hoor je de golven zachtjes tegen de kust slaan. De ligging is ideaal voor wie zin heeft in een ontspannen dag aan zee of zich graag tussen de levendige boulevard en leuke restaurantjes begeeft. Binnen 5 minuten fiets je naar PortAventura en het bruisende centrum van Salou ligt op slechts 500 meter afstand. Bereikbaarheid is makkelijk: de luchthaven Reus ligt op ongeveer 15 km, en er is een betaalde pendeldienst die je snel en comfortabel naar het hotel brengt. In de buurt vind je talloze bars, winkels en supermarkten. ’s Avonds wandel je langs de strandpromenade en geniet je van de gezellige sfeer of een verse vismaaltijd bij een van de vele restaurantjes. Het hele gebied ademt vakantie, zo kom je snel in die relaxte vakantiesfeer waar je naar snakt.
Het hotel en de faciliteiten
Bij Blaumar Hotel voel je je meteen welkom. Het hotel ademt een warme, gezellige sfeer en biedt een uitgebreide lijst aan faciliteiten die je vakantie nog leuker maken. Je verblijft in een moderne, niet-roken kamer met een groot terras of balkon, waar je geniet van het uitzicht op zee. Coach je je vakantie in stijl met faciliteiten als een mooi zoutwaterzwembad, whirlpool en een leuk familieparkje. In het wellnessgedeelte kun je heerlijk ontspannen met sauna en massages, en voor de actieve vakantieganger is er een fitnessruimte en sportveld. Voor de kinderen is er een speeltuin, miniclub en een apart kinderbadje. De lounge, TV-ruimte en bar maken je dag compleet. Of je nu een rustmomentje zoekt of een actief avontuur, hier ben je aan het juiste adres. Het hotel beschikt over gratis Wi-Fi, parkeergelegenheid en 24-uurs receptie. Het hele terrein is rolstoeltoegankelijk en de service is top, met onder andere een oppasservice en fietsverhuur. Blaumar Hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen en plezierige vakantie aan de Costa Dorada.
Eten en drinken
Blaumar Hotel heeft alles in huis voor een smakelijke tijd. ’s Ochtends wordt je verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet met verse broodjes, fruit en warme gerechten. Tijdens de dag geniet je van verfrissende drankjes bij de strandbar of in de lobby. In het restaurant kun je dineren met live cooking en bestel je makkelijk een vegetarisch of kindermenu. Het restaurant heeft een gezellige sfeer en is open voor ontbijt, lunch, en diner. Je hebt de keuze uit halfpension of volpension, zodat je je nergens zorgen over hoeft. Het assortiment aan drankjes is uitgebreid, van verfrissende frisdranken tot lokale wijntjes. Kortom, je kunt je culinair laten verrassen zonder dat je er extreem lang over moet nadenken. Alles wordt gedaan om jouw vakantiedagen smakelijk en ontspannen te maken.
Bij Blaumar Hotel betaal je ter plekke de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen. Sommige faciliteiten, zoals de wellness en massages, zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen beperkt geopend zijn. Ook de sportmogelijkheden en watersporten worden soms door externe aanbieders verzorgd, met eventuele extra kosten. Het hotel biedt wel een topservice en goede faciliteiten voor een zorgeloze vakantie. Vergeet niet je reis goed voor te bereiden, dan zit je straks zo in die relaxte vakantiesfeer waar je naar verlangt. Fijn dat alles duidelijk is, zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je volop genieten van je welverdiende vakantie.
De zon schijnt, de zee ruist zacht en de vakantiekriebels zijn volop aanwezig. Het Blaumar Hotel ligt perfect, dichtbij winkeltjes, het strand en gezellige terrasjes. Je merkt meteen dat de kamers schoon en groot zijn, met een comfortabel kingsize bed en een regendouche in de badkamer. Het eten is vers en divers, met veel keuze uit vlees en vis, en de prijzen in de bar zijn heel redelijk. Veel vakantiegangers waarderen de vriendelijke sfeer en het attente personeel dat altijd klaarstaat. Het strand ligt voor de deur, druk maar vooral levendig en mooi. Al is het soms wat rumoerig door leerlingen of families, dat hoort erbij. De relaxte vibe, zon op je huid, en goede herinneringen, maken van elke dag een feestje.
Airconditioning
Adresgegevens | 4 Paseo Jaime I S/N, E-43840 |
Website | Blaumar Hotel |
Blaumar Hotel
Schrijf een review4 reviews
Wij zijn met een baby van 6 maand in Blaumar Hotel geweest. Ligging er goed, dicht bij de winkeltjes, het strand en de leuke plekken.
Prijs/kwaliteit was prima. Eten vonden wij een beetje eentonig. Mensen waren erg aardig en vriendelijk. Ook voor onze baby!
De laatste dagen van onze vakantie kwamen er ineens zo’n 80 kinderen van een jaar of 12/13 binnen (schoolreisje). Deze hadden allemaal per 2 een kamer en rende de hele avond over de gangen en gingen naar elkaars kamer. Complete chaos in het hotel. Wij snapte niet dat je dit bij een 4**** toe laat z’n reservering. Het zwembad werd overmeesterd door de kinderen. Deze kunnen daar uiteraard niks aan doen.
Er waren 3/4 docenten bij die het ook allemaal wel prima vonden.
Dit is een prachtig hotel met vriendelijk service gericht personeel.
De kamers zijn erg groot en je slaapt op een king size bed.
Koffie machine te huur, en de cups worden dagelijks aangevuld. Dit zit bij de huurprijs inbegrepen
De ligging tegenover het strand en winkels en terrasjes vlak bij het hotel
Het eten is geweldig uitgebreid, met volop vlees en vis, en is van hoge kwaliteit.
De badkamer heeft regendouche en daarbij ook nog een handdouche.
De schoonmaaksters doen goed hun best, zo zijn er altijd 4 rollen toiletpapier aanwezig bij het toilet.
Bij het zwembad kan je bij de badmeester een badlaken lenen, wil je een schone dan betaal je voor de omwisseling 1 euro.
De prijzen in de bar zijn heel redelijk, en ook het drinken wat te koop is in de eetzaal heeft een heel redelijke prijs.
Qua animatie heeft het hotel niet veel te bieden.....
In de periode dat wij er waren in september, was er 2x een zangeres die om 22:00 stopte.
Prima hotel, fijne ligging. Eten vers en gevarieerd. vriendelijk personeel. schone kamers.
Veel Spaanse gasten, animatie voornamelijk in het Spaans, maar spreken ook wel redelijk Engels.
Receptiepersoneel spreekt ook goed Engels.
Mooi schoon strand/zee, wel druk op het strand, maar dat mag de pret niet drukken.
Blaumar Hotel
Mooi hotel.
Het is een aanrader om naartoe te gaan. Mooie kamer. Personeel super vriendelijk. Er zijn enkel een paar minpunten. Wij hebben nog nooit in een hotel zulk slecht wc papier gehad. Wij zijn gewoon eigen toiletpapier gaan kopen omdat dat van het hotel echt niet oke was. De wifi werkt nauwelijks. Na klacht werkte hij even slecht. Sommige personeelsleden aan de balie zouden beter talen moeten spreken. Dat je voor een kluis op de kamer moet bijbetalen.. Deze dingen vinden we persoonlijk niet 4 sterren waardig. De keuken was lekker maar ze konden niet altijd volgen. En dan iets waar ik me wel aan stoorde...wij hadden volpension geboekt. We zijn een keer gaan dineren in hun betalend restaurant Arena. Diner in hotel laten schieten dus. Op andere dagen is dit ook nog gebeurt. Toch moesten we op de laatste dag 40 euro betalen voor een lunch. Schande!
Kleine dingen dus die ze zo kunnen oplossen. Wij gaan nog terug. Met eigen wcpapier