3,9 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
Boek met garantie

7.3GoedScore uit

Over H10 Delfín

Ontsnap naar het H10 Delfín, een elegant toevluchtsoord exclusief voor volwassenen. Dit hotel ligt vlak bij het prachtige Levante strand en biedt luxe met een modern tintje. Met drie verfrissende zwembaden, waarvan één op het dakterras met adembenemend uitzicht, garandeert het de perfecte mix van ontspanning en plezier. Ideaal voor wie op zoek is naar een chique vakantie-ervaring.

De Ligging

H10 Delfín geniet van een benijdenswaardige positie in het levendige centrum van Salou, waar het azuurblauwe water van het strand Levante slechts een korte wandeling verwijderd is. Omringd door een overvloed aan restaurants, bars en discotheken, is het de ideale uitvalsbasis om het lokale nachtleven te verkennen. Bovendien ligt de bushalte nabij, wat het gemakkelijk maakt om de omgeving te ontdekken. Voor avonturiers ligt PortAventura World op slechts een steenworp afstand. Het vliegveld van Barcelona is ongeveer 90 km verwijderd, terwijl Reus Airport slechts 12 km van het hotel ligt, waardoor het een handige keuze is voor internationale vakantiegangers.

Het hotel en de faciliteiten

H10 Delfín biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Het hotel beschikt over drie zwembaden, waaronder een op het dakterras, ideaal voor een verfrissende duik of om te ontspannen op een ligbed onder de Spaanse zon. De zwembaden zijn omgeven door een zonneterras en bieden gratis ligbedden en parasols, terwijl badhanddoeken tegen borg verkrijgbaar zijn. Dit adults-only hotel telt 242 elegant ingerichte kamers verdeeld over 6 verdiepingen, toegankelijk met een lift. Vakantiegangers kunnen gebruikmaken van gratis WiFi in het hele gebouw, een fitnessruimte voor de dagelijkse workouts en diverse sportfaciliteiten. Ook is er een internethoek, hotelkluisjes en een verzorgd buitengedeelte met een bubbelbad. Het hotel biedt meerdere eet- en drinkgelegenheden en heeft een modern, comfortabel en elegant design.

Eten en drinken

In H10 Delfín kunnen vakantiegangers genieten van een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant 'Blancafort', waar show-cooking en een uitgebreide selectie van gerechten deel uitmaken van de eetervaring. Voor drankjes zijn er drie bars, waaronder 'Dry Blue Bar', 'La Choza Snack Bar' en 'BlueView', de bar op het dak die seizoensgebonden geopend is. Daarnaast is er Mike's Coffee, perfect voor koffieliefhebbers. Vakantiegangers kunnen kiezen tussen halfpension en volpension, waarbij zowel ontbijt, lunch als diner in buffetvorm worden geserveerd. De levendige kookshows bieden een unieke culinaire beleving.

Vakantiegangers moeten rekening houden met de volgende praktische informatie: Het hotel hanteert een Adults-only beleid, dit betekent dat een verblijf exclusief voor volwassenen is.. Het hotel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers met voorafgaande aanvraag van toegankelijke kamers. Betalingen kunnen worden voldaan met Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Veel vakantiegangers waren blij verrast door de vriendelijkheid en beleefdheid van het personeel, van receptie tot facilitair team. De accommodatie maakt een goede indruk, goed onderhouden met nette openbare ruimtes. De kamers worden schoon en verzorgd ervaren, met als bonus een zwembad gevuld met zout water. Drankjes van de poolbar in stevige herbruikbare plastic bekers worden gewaardeerd. Het restaurant biedt smaakvol en gevarieerd eten, hoewel de lunchgerechten wat minder variatie bieden. Een suggestie van vakantiegangers is meer (achtergrond)muziek bij het zwembad voor een betere sfeer. Overall genieten reizigers van een verblijf vol comfort en gastvrijheid.

• 24 uur inchecken

Schrijf een review

Mooie Lokatie , leuk hotel maar met kakkerlakken
Door Johnny op 17-11-2023
Gereisd met partner

Mijn partner en ik zijn hier de laatste week van September 2023 tot begin Oktober geweest.
We hebben helaas geen goede ervaring.
Nadat we 2 dagen in het hotel waren werden we flink ziek, overgeven, hevige diarree en met ons meerdere gasten bleek later. We zijn nooit eerder in geen enkel hotel ziek geweest. We hebben dit gemeld aan het hotel en ook aan Solmar, het werd door Paula het Solmar contact in Salou (natuurlijk) afgedaan als buikgriep maar daar heeft ze geen bewijzen voor.
We schrokken erg, buiten werden meerdere kakkerlakken door barman Jimmy verwijderd en ook op de hotelkamers waren kakkerlakken hoorden wij later van gasten. Dit is een serieuze bedreiging van de gezondheid van de gasten.
Het eten is hier erg matig tot slecht. Veel gasten klaagden erover, lauwe vaak smakeloze gerechten.
De hotelkamers zijn okay, de badkamer was erg verouderd. De lobby en entree zijn mooi, het zwembad en de locatie ook.

Heel erg tevreden
Door Manuela op 14-07-2023
Alleen gereisd

Ik ben net terug, heel erg tevreden over het hotel. Ik had volpension, het personeel is heel erg vriendelijk, mooie grote kamer aan de zwembadzijde, ontbijt, lunch en avondeten gevarieerd veel keuze, Ligging in centrum, vlakbij het strand. Ik geef het hotel een dikke 9 super!

Heel fijn hotel
Door M en P op 04-07-2023
Gereisd met partner

Blij verrast door de vriendelijkheid van de medewerkers, van receptie tot facilitair personeel, iedereen was beleefd en vriendelijk. Entertainment overdag was leuk, in de avond matig. Veel van hetzelfde.
Het hotel maakt een goede indruk, goed onderhouden, openbare ruimtes zijn netjes. De kamers zijn schoon en verzorgd. De zwembaden zijn gevuld met zout water. Drankjes van de poolbar komen in stevige herbruikbare plastic bekers, maar je kunt natuurlijk ook drankjes in de lobbybar halen. Verbeterpunt: lege glazen worden niet zeer geregeld opgehaald, dit hangt volgens mij een beetje van de kelner die dienst heeft af.
Het restaurant is in orde, het eten ziet er smaakvol uit en is gevarieerd genoeg om iedere dag wat anders te kiezen. Wij verbleven op basis van volpension: de lunchgerechten waren wat minder gevarieerd. Een suggestie voor bij het zwembad: meer (achtergrond)muziek zou wat ons betreft bijdragen aan de sfeer.

Eens, maar nooit meer.
Door Ton Bogers op 12-10-2022
Gereisd met partner

Het hotel zelf voldeed aan onze verwachting. Duidelijke minpunten zijn de veel te kleine (en soms niet te volgen werking) liften en het niveau van het avondentertainment. Maar.....wat onbeschrijfelijk slecht was, waren de maaltijden en het meubilair/serviesgoed. Zo slecht, dat gasten elders zijn gaan eten.

fantastisch
Door Elizabeth Kalkman op 12-08-2020
Gereisd met vrienden

Ik kom hier al heel wat jaren, ik denk zo 25 a 30 jaar met een vriendin. Wij vinden het ook ontzettend jammer dat we dit jaar niet kunnen vanwege de corona. Dit jaar zou ik 2 x gaan maar jammer dus niet. Het hotel is super schoon, eten perfect voor ieder wat wils. kamer goed (iets gehorig) personeel zeer vriendelijk. hotel niet ver van strand en dicht bij de winkels. Dus in 1 woord fantastisch. We hopen volgend jaar weer naar Delfin Park te kunnen. Heel jammer dat het dit jaar niet door kon gaan. Groetjes van Nel uit Maastricht en Els uit Sassenheim.

Niet doen
Door Roy Schuhmacher op 07-01-2020

Dit hotel raad ik af.
Het is een Schone Schijn hotel
Entree en zwembaden zijn mooi maar de kamers zijn 1960
Geloof me ik kom al jaren in Salou en keek altijd op naar dit hotel maar het is echt niks ook het eten lijkt op een Engelse snackbar.
De bedden zijn veel te klein
Ik hoop dat u hier iets Ann hebt

• Best Cambrils

€ 232

Best Cambrils

SpanjeCosta DoradaCambrils

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Hotel Augustus

€ 225

California Palace

7.7

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.