3,9 miljoen reviews
7.9
GoedScore uit
    Staat v/h sanitair

Over Eurocamping

Eurocamping (Spanje) is een gezellige en drukke camping aan de Costa Brava. Hou je van het echte kamperen en veel contact met de andere kampeerders, dan zit je hier goed. Doordat de camping zo groot is, wordt de hygiëne wel goed in de gaten gehouden en is het altijd netjes en opgeruimd. Op slechts 10 minuten lopen ligt een uitgestrekt zandstrand

Op camping voor het eerst de zon op je gezicht voelen, dat is vakantie. De camping straalt een gezellige sfeer uit, met vriendelijk personeel en nette faciliteiten. Het zwembad met glijbanen en het leuke kinder speelgedeelte zorgen dat de kleintjes zich prima vermaken. De camping ligt perfect aan zee en het grote centrale zwembad nodigt uit tot spetterpret. Je hebt alles dichtbij: supermarkten, lekkere restaurants en mooie strandbaaitjes op tien minuten rijden. De camping biedt kleine, knusse plekken en een fijne, schone sanitaire ruimte. De landelijke omgeving mag misschien niet heel spectaculair zijn, maar al met al zorgt dat voor een ontspannen en zonnige sfeer. Een plek waar herinneringen vorm krijgen, zelfs met wat drukte en gezellige reuring om je heen.

• Honden toegestaan

Staat v/h sanitair

Beetje jammer..
Door Familie Pip op 24-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Voor ons de eerste keer,erg naar uit gekeken aangezien er in oktober al geboekt “moest” worden.Voor ons niet meer,er werd veel gestolen op de camping van fietsen tot badkleding.Enorm veel ons kent ons waar je dan niet tussen komt mocht je dat überhaupt willen.Zwembaden prima,sanitair prima,plekken als je geen luxe plek hebt erg klein en op elkaar.Veel jonge kinderen die om 23.30u nog rond fietsen.Geen leuke boulevard om ‘s avonds naar toe te lopen,geen kraampjes leuke winkeltjes ofzo.Klinkt heel negatief, maar wij hebben het helaas niet zo naar ons zin gehad en moesten helaas eerder naar huis door omstandigheden,camping kwam daarin niets tegemoet geen enkele compensatie.Dat terwijl het om bijna een 7 nachten ging.Onze kinderen hebben zich geamuseerd op het voetbalveld ‘s avonds maar dat was het verder ook wel.Supermarkt lekker dichtbij,lekkere restaurants ook. Weinig actieve dingen te doen in de omgeving buiten het strand om.

Prima schone camping.
Door lydia homan op 12-08-2025

Leuke en mooie camping.
Personeel is uiterst vriendelijk. Zowel de badmeesters, schoonmaak en receptie. Sanitair erg schoon.
Qua animatie vond ik het voor onze 3 kids niet geweldig maar ze vermaken zichzelf prima. We waren er dit jaar middenin in de vakantie en het broodje frikandel gehalte was wel wat meer aanwezig dan vorig jaar einde seizoen maar wel prima en vriendelijk.
Ligging prima, al vind ik de directe omgeving niet heel mooi maar wel ideaal dat je gewoon lopend naar een supermarkt kan. Iets verderop, 10 min. Rijden heb je mooe baaitjes.

Super mooie camping waar veel Nederlanders komen.
Door Irene op 07-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Super mooie camping. Het sanitair wordt de hele dag bijgehouden. Fijne badkamers zijn het. Het zwembad is leuk. Bevat ook glijbanen. Een zwembad is druk en het andere is wat rustiger, maar jammer dat het spa gedeelte niet meer voor kinderen is en dat op een familie camping. De animatie in de avond is top. Het eten op de camping is goed geprijsd en het smaakt heerlijk. Er zijn verschillende supermarkten bij de camping waar je makkelijk naartoe loopt en ook is er brood verkrijgbaar op de camping zelf. Het strand is prima aan te lopen, maar er rijdt ook een treintje naartoe. De boulevard bevat restaurants, maar bijna geen winkels. Palamos is met een flinke wandeling van drie kwartier ook aan te lopen. Platje d’Aro is 10 minuten rijden. Veel mensen staan al jaren op deze camping, wat helaas het ons kent ons gehalte verhoogd. Verder lopen er wel wat meer dan gemiddeld kampers, voetballiefhebbers, rokers en mensen die tattoos hebben rond.

Super leuke kindercamping
Door Els Penninx op 02-08-2025
Gereisd met jonge kinderen

Een super leuke camping voor kinderen. Het ligt vlak aan zee. Het grote zwembad ligt centraal op de camping. De campingplekken van gebied D zijn prima. Toiletgebouw is ideaal, het zijn allemaal kleine badkamertjes, voordeel je hebt een wc maar dat is ook weer een nadeel als je alleen naar de wc hoeft dan houd je meteen een douche bezet en andersom moet je lang wachten voor de wc. Wat meer losse wc’s zouden ideaal zijn.
Er is een leuk kinder speelgedeelte. Het treintje is leuk wat over de camping rijd. Het is wel een Nederlandse enclave maar voor kinderen ideaal.
Het is jammer dat er maar 2x kinderdisco is in de week.
Bij het zwembad worden er handdoekjes gelegd wat totaal niet nodig is.
Wij hebben hier 1 week verbleven en komen hier nog zeker terug.
Zwembad is leuk voor alle leeftijden, het loopt af dus dat is erg fijn. De wc’s bij het zwembad zouden wat vaker schoongemaakt mogen worden.
Restaurant is ook goed!

Relaxte mooie en schone camping
Door Irene op 28-10-2024
Gereisd met oudere kinderen

Hele mooie camping met het strand en boulevard op loopafstand. Ook diverse supermarkten liggen naast de camping. Er is een bushalte pal voor de camping. Je kunt er goed eten en het prijsniveau is goed. Er komen heel veel Nederlanders naar deze camping. Het sanitair lijkt wel non-stop schoongemaakt te worden, want er lopen altijd mensen van de schoonmaak rond om alles spik en span te houden. De animatie ‘s avonds is leuk. Niet altijd heel professioneel, maar zeker wel vermakelijk. Er komen wel best wat tokkies of kampers naar deze camping, maar ook genoeg ander volk. De voorzieningen zijn top. In de omgeving zijn heel veel gezellige en mooie oude plaatsjes te bezichtigen. Er is nog zo veel te beleven dat we volgend jaar terugkeren naar deze camping. We gaan normaal gesproken ieder jaar naar een andere camping, maar hier zijn we zeker nog niet uitgekeken.

Prima camping voor een keer
Door AB op 17-09-2024
Gereisd met jonge kinderen

Hele hoge verwachtingen hadden wij van deze camping. Bij aankomst goed geholpen en vriendelijk personeel.
Mobile home was oud maar prima, je leeft toch buiten. We dachten een camping vol met nederlanders nou dat moeten lukken om vriendjes te vinden. Helaas weinig tot geen animatie waardoor aansluiting zoeken erg lastig was. De meeste kinderen komen er al jaren en lopen met hele groepen bij elkaar en dar kom je moeilijk tussen. Het zwembad was s morgens nog heerlijk, maar hoe later op de dag hoe warmer het werd. En verwacht niet dat je hier kunt uitrusten want tot s avonds laat lopen de kinderen te rennen en te schreeuwen op de camping. Zelfs de volwassenen kunnen er iets van. Bepaald type mensen komen hier en dat is prima maar voor ons mag het iets minder "broodje frikandel speciaal" gehalte.
Ligging is top, allen verwacht niet teveel van het strand. Wil je naar een mooie baai? Zorg dat je er om 9 uur bent vanwege drukte.