3,9 miljoen reviews
7.8
GoedScore uit
  • Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Inrichting
    Ruimte

Over Las Marismas de Corralejo

Las Marismas de Corralejo brengt je naar een stralend stukje Spanje, waar je in een comfortabel appartement verblijft vlakbij het zandstrand. Stel je voor: de eerste zonnestralen op je huid, zoutige zeelucht in je neus en de vrijheid om overal naartoe te wandelen. Dit wil je meemaken! Pak je koffers maar, je vakantie begint hier.

De ligging

Las Marismas de Corralejo ligt in het recreatiegebied van Corralejo, op zo'n 800 m van het strand en ongeveer 1 km van het bruisende centrum. Handig voor je dagje uit of een gezellige wandeling door de stad. De locatie is ideaal: je zit dichtbij de zee, maar ook dichtbij leuke winkels, bars en restaurants die je op ongeveer 500 m vindt. Openbaar vervoer stopt op zo'n 300 m, dus reizen is simpel. Bovendien bereik je in korte tijd populaire bezienswaardigheden zoals Parque Natural Dunas De Corralejo, Lobos Island en Baku Waterpark. Een perfecte basis om Corralejo te verkennen en volop te genieten van de zon en de gezellige vibe.

Las Marismas de Corralejo voelt als een echte thuisbasis voor vakantie. Het complex bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen, met in totaal 232 kamers. Zodra je binnenkomt, merk je de ontspannen sfeer en de vriendelijke service. Je kunt gebruik maken van de 2 zoetwaterzwembaden, inclusief een apart kinderbad, waar je lekker kunt zwemmen of ontspannen op een ligbedje met parasol gratis beschikbaar. De bar bij het zwembad serveert verfrissende drankjes, perfect voor een zwoele zomerdag. Voor ontspanning is er een wellnessgedeelte met massagebehandelingen, en voor actie kunnen sportliefhebbers zich uitleven met tennis, fitness, yoga of aquarobics. Wil je even iets anders? Er is een speelhoek, een speeltuin en je kunt fietsen huren om het eiland te verkennen. ’s Avonds zorgen leuke entertainmentprogramma’s, zoals live muziek en shows, voor de sfeer. Het restaurant serveert een uitgebreid ontbijtbuffet, en er is een bar en een snackbar voor je snacks en drankjes. Alles ademt vakantiegevoel uit, inclusief de fijne sfeer en goede faciliteiten.

Bij Las Marismas de Corralejo kun je genieten van ontbijt, lunch en diner in het restaurant, dat altijd een goede keuze biedt. Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit verse broodjes, warme gerechten en verse producten. ’s Middags en ’s avonds eet je in een gezellige sfeer, met een gevarieerd aanbod van gerechten en drankjes. Je kunt ook terecht bij de bar voor een verfrissend drankje of een snack. De meeste maaltijden worden geserveerd in het restaurant of bij de snackbar, die je makkelijk kunt bezoeken voor een snelle hap. ’s Avonds zorgt de hospitality voor een ontspannen sfeer en je hebt de keus uit alcoholvrije dranken, lokale bieren en wijnen. Altijd wat lekkers te vinden om je dag compleet te maken. Zoals je ziet, is er genoeg gelegenheid om gezellig te eten en te genieten na een dag vol zon en plezier.

Het hotel vraagt ter plaatse een toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen te voldoen. Sommige voorzieningen en faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen vanwege het seizoen, onderhoud of bezetting gesloten zijn. Denk aan dat soort dingen, zodat je goed voorbereid bent. Verder is Las Marismas de Corralejo makkelijk bereikbaar met een openbare bus- of taxistand en ligt het dichtbij leuke bars en winkels. Zo weet je zeker dat je comfort en plezier naadloos samen gaan tijdens je verblijf. Een fijne start voor je vakantie op Fuerteventura!

De sfeer op dit complex is lekker rustig, precies wat je zoekt voor een ontspannen vakantie. De appartementen en kamers zijn ruim en schoon, en de groene omgeving straalt rust uit. Vakantiegangers genieten van een heerlijk verwarmd zwembad met goede bedjes en parasols. Het resort ligt dichtbij het centrum en het strand, wat ideaal is voor kleine wandelingetjes. Het ontbijt en de avondmaaltijden met thema’s geven een gezellige vakantiesfeer. De mini market is handig, en het resort heeft veel voorzieningen. Hoewel de wifi niet altijd perfect is, maakt dat niets af aan de relaxte vibe. De vriendelijke sfeer, de ligging en de nette ingrediënten zorgen voor fijne herinneringen. Echt genieten in een zonnige, rustige omgeving waar de vakantiekriebels meteen toeslaan.

• Airconditioning

Ruimte

Perfect complex
Door Rob op 29-06-2026
Gereisd met partner

Rustig gelegen met zeer schone ruime appartementen

Fijne vakantie!
Door Hermien
Zoover Ontdekker
op 30-04-2026
Gereisd met jonge kinderen

Zeer net en schoon, veel ruimte. Dichtbij centrum, rustige ligging. In de avond na 22 uur ook muisstil.
Fijne supermarkt in het resort. Wifi hapert, eten is buiten de verschillende thema avonden veelal hetzelfde. We misten het brood tijdens de lunch, verder genoeg keuze. All inclusive viel een beetje tegen, cocktails kwamen uit een automaat, alles in papieren bekertjes . Personeel werkte erg hard, petje af voor hen en de schoonmakers!

Mooie hotel
Door Moniek
Zoover Ontdekker
op 27-04-2026
Gereisd met jonge kinderen

Mooie hotel met nette kamers. De inrichting is wat gedateerd maar voldoet aan comfort en voelt degelijk aan. Zwembad is heerlijk en verwarmd. De kamers zijn netjes en schoon, en worden dagelijks gepoetst. Wij zaten all-in en vonden het jammer dat er bij het zwembad alleen papieren bekers gebruikt mochten worden en dat je all-in cocktails uit een machine kreeg die niet erg lekker waren. Andere gasten kregen wel zelf gemaakte cocktails die wel goed waren. Verder weinig keuze in dranken.
Ontbijt was dagelijks hetzelfde maar dit was prima.
Lunch vonden wij weinig gevarieerd en beperkte keuze mogelijkheid voornamelijk voor kinderen. Daarom gingen ze vaak smiddags een hotdog halen bij de poolbar ipv het buffet.
Diner wisselde erg per dag. Elke dag heeft een thema en niet alle thema's vielen bij de kinderen in de smaak. Er bleef dan weinig keuze over.
Al met al had de keuzemogelijkheid bij het buffet wat groter mogen zijn.

Goed complex
Door Marina op 10-08-2025
Gereisd met oudere kinderen

Ligging complex goed wel een stuk lopen voor de grotere supermarkt. Supermarkt op complex goed wel duurder dan gewone supermarkt. Soms waren de broodjes al om 9.00 bijna op dus misschien wat meer bakken of inkopen. Receptie vriendelijk personeel. Extra bed 3e persoon was slecht een schuimrubber matrasje op een stalen frame. Schoonmaak en handdoeken om de dag prima maar qua prullenbak niet fijn deze was snel vol. Zwembad lekker bedjes en parasols wel blijven checken of het niet kapot is. Mogen wel meer letten op handdoek leggen gebeurde al vanaf 7.00, vooral door de Engelse, een half uurtje controle van 9.00 - 9 30 is te weinig. Trappenhuis en gangen mogen wel beter en vaker schoongemaakt worden.

Genoten van Fuerteventura
Door Michel op 31-07-2025
Gereisd met oudere kinderen

Voor het eerst in Fuerteventura. Mooi complex met veel voorzieningen. Mini market erg handig en prijs is prima. airconditioning niet gemist, er hangen plafondventilatoren en s avonds zet je de deuren even open. Zwembaden zijn goed.
Ligging tov het centrum en het strand is goed
We hebben er 3x gegeten in de avond, dat was ook prima voor een hotel, vooral de bbq avond was goed.
Aandachtspunten
Wifi is niet al te best, maar je bent op vakantie. Wij waren met 3 personen, het 3e bed was te klein voor onze zoon van 15.
Ze zouden wat strenger mogen handhaven op reserveren en in beslag nemen van ligbedjes. 's-morgens om 8u zitten de eerste mensen meerdere bedjes bezet te houden. En gedurende de dag zijn er veel bedjes niet in gebruik, maar laten mensen gewoon hun handdoeken liggen. Als je dan in de middag terugkomt van een excursie, zijn er geen vrije bedjes.

Terug in tijd, wachtend op de accommodatie
Door Ronald op 31-05-2025
Gereisd met oudere kinderen

Hotel heeft stil in de tijd gestaan en loopt jaren achter qua inrichting, het leek wel of we jaren terug in de tijd gingen naar een tijd waarin destijds deze inrichting al als oud bestempeld zou worden.
Ook een dingetje is dat wij in de ochtend aankwamen (11:00) en moesten wachten omdat je pas vanaf 17:00 in je appartement mag van het hotel?
Dat is wel een dingetje als je gaar na het reizen aankomt.

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.

Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties

Ja, het is veilig en betrouwbaar om Las Marismas de Corralejo te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Las Marismas de Corralejo bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Las Marismas de Corralejo. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Las Marismas de Corralejo. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.

Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.

Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.

Meer informatie vind je hier: