Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over SBH Monica Beach Resort
Bij SBH Monica Beach Resort stap je zo je comfortabele kamer uit en loop je direct het stralende zandstrand op. Dit resort aan de kust van Costa Calma ademt vrolijkheid en relaxte vakantiesfeer. Stel je voor: de warme zon op je huid, het geluid van de golven en eindeloos genieten van de zon—dit wil je écht meemaken! Neem die vakantiekriebel en lees snel verder.
De ligging
SBH Monica Beach Resort ligt in Costa Calma, slechts 50 meter van een schitterend zandstrand. De ligging is ideaal voor strandliefhebbers en gezinnen die willen genieten van zon, zee en zand. In de buurt vind je tal van bars, restaurants, supermarkten en winkels op ongeveer 200 meter afstand. Een rustige plek waar je makkelijk de omgeving ontdekt en de relaxte sfeer op je in laat werken. Vanuit het resort bereik je gemakkelijk andere mooie bezienswaardigheden en geniet je van de zonnige vibe van Fuerteventura. De reis naar het hotel is goed te doen: de luchthaven FUE ligt ongeveer 65 km verderop, maar een auto huren of de bushalte vlakbij maken reizen simpel. Met zo'n ligging begin je je vakantie meteen ontspannen en vol verwachting—perfect voor een zonnige strandvakantie!
SBH Monica Beach Resort voelt als een heerlijk vakantiehuis vlakbij zee. Het resort is fris, modern en zorgt dat je je meteen op je gemak voelt. Met 409 niet-rokerskamers komt er een flinke dosisComfort en rust je kant op. De kamers zijn uitgerust met airco, een balkon of terras, mini-koelkast, en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Het vriendelijke personeel helpt je graag, of je nu vragen hebt over de omgeving of een extra service nodig hebt. Het resort heeft drie grote zwembaden, inclusief een kinderbad, altijd genoeg plek om te zonnen op de ligstoelen met parasol of om af te koelen. Voor de actieve vakantiegangers zijn er tennisbanen, volleybal, midgetgolf en watersportmogelijkheden zoals zeilen, waterskiën en duiken. Wil je lekker ontspannen? Dan ga je naar de spa, massage of het schoonheidsparlour. Kids vermaken zich in de speeltuin of met de miniclub. Ook is er gratis Wi-Fi in het hele resort en diverse winkels en supermarkten in de buurt, voor dat extra beetje gemak. Kortom, dit hotel biedt een fijne uitvalsbasis voor een relaxte en actieve vakantie in zonnig Costa Calma.
Bij SBH Monica Beach Resort geniet je van lekker eten in twee niet-roker restaurants en een gezellige bar. Het ontbijtbuffet is uitgebreid met verse broodjes, fruit, eieren en nog veel meer, zodat je stralend de dag ingaat. Voor lunch en diner zijn er live cooking stations met gegrilde vis en vlees, dat alles in een ontspannen sfeer. Daarnaast drink je je favoriete drankje bij een van de vijf bars, waaronder een strandbar en zwembadbar. Als je all-inclusive boekt, zijn alle maaltijden, snacks en drankjes inbegrepen van ’s ochtends tot ’s avonds laat. Zo kun je zonder zorgen genieten van verfrissende frisdranken, bier, wijn en lokale alcoholische dranken terwijl je lekker relaxed aan de bar hangt of aan het buffet staat.
Je verblijft in een resort met 24-uurs receptie en gratis parkeergelegenheid. Het hotel accepteert creditcards zoals Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plaatse te voldoen. Sommige faciliteiten en activiteiten kunnen extra kosten met zich meebrengen of afhankelijk zijn van het seizoen en het weer. Let op dat niet alle faciliteiten het hele jaar door open kunnen zijn en dat sommige services extra kosten hebben. Goed voorbereid op vakantie? Absoluut! Het personeel spreekt meerdere talen, en je hebt bijna alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Zo geniet je zorgeloos van je zonnige verblijf in Costa Calma.
Vakantie naar Hotel aan het strand brengt volop gezelligheid en zon. Het resort ligt pal aan een prachtig strand, waar je de zee hoort kabbelen terwijl je relaxte bedjes op het zand ontdekt. De sfeer is levendig en doch gemoedelijk, perfect voor gezinnen en koppels die willen genieten van een mooie omgeving. De bungalowachtige opzet met palmbomen geeft een tropische vibe. Het eten is verrassend goed en afwisselend, met verse gerechten die je smakelijk maken. De zwembaden zijn fijn: deels verwarmd, ideaal voor een verfrissende duik. De kamers en het resort worden door vakantiegangers gepresenteerd als schoon en netjes, en de ambiance straalt prestige uit ondanks een paar verouderde hoekjes. Hier komt vooral de herinnering aan zon, zee en gezelligheid in je hoofd.
24-uurs receptie
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Avenida Jahn Reisen S/N, E-35627 |
Website | SBH Monica Beach Resort |
SBH Monica Beach Resort
Hotel aan het strand. Wel veel hoogteverschil. We zaten in een appartement terwijl we een hotelkamer geboekt hadden. Was groter, maar een halve kilometer van het hoofdgebouw. Er is veel achterstallig onderhoud. Het eten. Was heerlijk en afwisselend. Wel vaak niet warm.
Tops: Monica Beach Resort is een prima all-in hotel. De kamer waar wij in verbleven was heel schoon en werd elke dag schoongemaakt. Er is airco aanwezig en een ventilator aan het plafond. Deze werken acceptabel.
Het eten en drinken is goed. Niets bijzonders, maar voor ieder wat wils. En merkbaar vers.
Het personeel is vriendelijk en staat voor je klaar. Ze spreken over het algemeen goed Engels en Duits.
Strand is op loopafstand. Bedjes zijn niet gratis aan het strand!
Minpunten: Kamers zijn wat gedateerd. Laatste renovatie was in 2015.
De Wi-fi is erg slecht. Nergens in het hotel is het goed. Dat is een minpunt in deze tijd.
Het ‘handdoekje leggen’ in de ochtend is hier ook een groot probleem. Het personeel doet er niks aan, maar zijn bekend met het probleem. Ook jammer.
Al met al een goed hotel voor jong en oud die van gezelligheid, lekker eten en niet van teveel poespas houden.
Toen wij in ons appartement aankwamen wilden we eigenlijk meteen rechtsomkeert maken. Kapotte meubels, schimmel in de badkamer en een schimmelgeur vanuit de muren. Alles zeer verouderd en kapot. Verder waren o.a. vloeren en de lakens van de bedden wel schoon. Het resort is opgebouwd als een soort dorp, dit is mooi aangelegd met veel palmbomen. Het eten heeft ons echt verrast! Variërend en van goede kwaliteit. Zwembad is deels verwarmd en het is een groot pluspunt dat het resort aan een werkelijk prachtig strand ligt. Kortom: renoveer de appartementen en je hebt een topverblijf!
SBH Monica Beach Resort
Een appartement zonder servies, bestek of pan. Alle extra's bijbetalen. Doorgezakte bedjes bij het zwembad.
Viel ons erg tegen de kwaliteit zeker geen 4 sterren waardig.
We kwamen s avonds aan, en we moesten met een plattegrond de kamer zoeken, na enig aandringen liep er iemand mee. We hadden een hotelkamer geboekt, maar werden in een appartement gestopt, 350 meter lopen naar restaurant en zwembad en bars. Mocht er een hotelkamer vrij komen die week, mochten we verhuizen. Inderdaad op donderdag kwam er een kamer vrij, maar zaterdags gingen we weer naar huis, dus het was niet de moeite om te verhuizen naar een andere kamer. Het eten en drinken was zeer goed. Het appartement schoon.