Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over BelleVue Club Mallorca
Bij BelleVue Club Mallorca word je omarmd door een stralend vakantiegevoel. Dit uitgebreide resort ligt aan het meer, met talloze zwembaden, gezellige restaurantjes en volop activiteiten voor jong en oud. Of je nu wilt genieten van de zon, zwemmen of gewoon ontspannen in een dé plek vol sfeer – hier krijg je meteen zin om je slippers uit te trekken en volop te genieten.
De ligging
BelleVue Club Mallorca vind je in het noordoosten van het zonnige Mallorca, op een prachtige plek aan het meer en heel dicht bij het fijne zandstrand van Puerto de Alcúdia. Het ligt op zo'n 60 km van de luchthaven en ligt vlakbij gezellige bars, restaurants en leuke uitjes zoals het Hidropark en de Romeinse ruïnes. Je zit in een keer in de gezellige sfeer van de Mediterraanse kust, en de grote tuinen en wateren maken dat je je meteen thuis voelt. Fietsers en wandelaars kunnen hier ook lekker uit de voeten, want er is volop natuur en ruimte om te ontdekken. Kortom: een ideale plek om van de zon, het water en de ontspannen sfeer te genieten, vlakbij alles wat je vakantie compleet maakt.
Als je bij BelleVue Club Mallorca aankomt, voel je meteen dat je op vakantie bent. Het resort is groots en sfeervol, met in totaal zo'n 1593 kamers verdeeld over het hoofdgebouw en 16 bijgebouwen. Je verblijft in ruime kamers met comfortabele bedden, airco en een eigen balkon of terras waar je de warme zon op je huid voelt. De faciliteiten maken je verblijf extra leuk: je kunt gebruik maken van 8 zwembaden – inclusief een kinderbad – en genieten van de vele waterglijbanen en ligbedden. Voor de actieve vakantieganger is er volop sportplezier, zoals tennis, minigolf, bushaltes voor een wandeling en zelfs een kartbaan. ’s Avonds laat je je verrassen door gezellige avondshows, livemuziek en disco’s. Voor je gemak zijn er ook winkels, een supermarkt, medisch service en gratis parkeergelegenheid. Alles is erop gericht dat jij ontspannen en vol plezier je vakantie beleeft.
Tijdens je verblijf kun je kiezen uit een gezellig aanbod van eet- en drinkmogelijkheden. Er zijn 9 niet-rokersrestaurants waar je smult van verschillende keukens, en dat alles in een ontspannen sfeer. Voor een snel hapje tussendoor is er een snackbar en meerdere bars waar je de lokale bieren en frisdranken kunt proberen. Het ontbijt, lunch en diner worden vaak in buffetvorm opgediend, zodat je zelf kiest wat je lekker vindt. Van verse broodjes bij het ontbijt tot lekkere snacks ’s avonds – je komt niets tekort. Wil je genieten van een drankje met een mooi uitzicht of in een levendige sfeer? Dan zitten de bars en terrasjes zeker in je straatje. Daarnaast zijn er speciale aanbiedingsformules zoals halfpension en all-inclusive, zodat je ontspannen kunt genieten zonder je zorgen te maken over de spanning van de rekening.
Je bent goed voorbereid op je vakantie bij BelleVue Club Mallorca. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten en activiteiten zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn voor onderhoud of door drukte. In het algemeen is alles zo geregeld dat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten. Of je nu lekker wilt zwemmen, sporten of ontspannen, hier weet je dat je alles in de buurt hebt en dat je budget goed zit. Helemaal klaar om je vakantie te starten? Je kunt bijna niet wachten! Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
Een vakantie met lekkere verrassingen en veel plezier. Je krijgt waar voor je geld, met eenvoudige maar schone kamers en een goede ligging dichtbij het strand en leuke winkeltjes. De zwembaden zijn volop aanwezig, ideaal voor families en kinderen die zich echt kunnen uitleven. ’s Ochtends genieten van churros bij het ontbijt geeft meteen die vakantiekriebel. De sfeer is gezellig en levendig, met leuke entertainmentavonden en veel plek om te relaxen in de zon. De parkachtige omgeving biedt volop zwemmogelijkheden en relaxte plekjes. Ondanks wat klein ongemak blijft het vooral een plek waar je herinneringen maakt en ontspant. Een zonnige uitvalsbasis voor een vrolijke, betaalbare vakantie vol plezier en gezelschap.
24-uurs receptie
Buitenzwembad
Tafeltennis
Tennis
Strand
Door weg gescheiden van strand
Aantal appartementen: 1468
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 21 Avendia Pedro Mas y Reus, s/n, E-07410 |
Website | BelleVue Club Mallorca |
BelleVue Club Mallorca
Heerlijke vakantie gehad. Ik snap de negatieve reviews niet. Het is 3 sterren, onthou dat het geen 5 sterren is, en je krijgt waar voor je geld. Eten was heerlijk, churros bij het ontbijt, mmmm! Heel veel zwembaden met ruim voldoende bedjes. 10 minuten lopen naar het prachtige witte strand. Heel veel leuke winkeltjes in de buurt. Weinig tot geen Russen. Wel veel Engelsen. Er zijn ook een paar kleine supermarktjes op het resort. Enige nadeel waren de vele muggen. Zonder Deet kun je 's avonds niet naar buiten. Er waren mensen die wel 100 muggenbulten hadden. Met Deet blijven de muggen weg, dat werkt goed. Wij zaten in Minerva 2, ruime studio. Kamers waren netjes schoon. Je kan iedere dag schone handdoeken halen bij de receptie van je eigen gebouw. Ideaal voor gezinnen is dit resort. En goed betaalbaar. Ik kom hier graag nog eens terug.
Een prima hotel voor 3 sterren. Kamers eenvoudig maar schoon. Geen culinaire hoogstandjes maar eenvoudig goed eten. Winkeltjes en strand op loopafstand. Wij komen zeker volgend jaar terug.
Heel massaal resort .
Druk in de eetzaal , zwembaden te over . Op loopafstand van het strand.
S avonds leuk entertainment.
Weinig variatie met eten , wij hadden all inclusief, elke dag hetzelfde eten werd wat saai op en end .
BelleVue Club Mallorca
Mooi park, mooie kamer (Cerres1) zaten wij. Alleen douches en keuken gedateerd niet kan echt beter ook de schoonmaak van de badkamer! Verder gewoon goed, goede ligging. Veel zwemgelegenheid voor kinderen alleen veel speelgelegenheid afgezet met lint, allemaal kapot splashpool (glijbanen) ook vies en slecht onderhouden en dit trekt juist vele kinderen. Dit kan en moet echt beter!! Het eten gewoon goed genoeg alleen mag er meer keus in drinken zijn vooral voor kleinere kinderen. Verder een leuk en goed park, locatie ook goed alles op loopafstand. Park zelf is ook groot met kleinere kinderen kan het veel lopen zijn naar zwembaden (ligt er wel aan welk verblijf je zit en waar je heen wilt). Wij kijken terug op leuke goede vakantie!
Normaal schrijf ik geen reviews, maar voor dit hotel maak ik een uitzondering. Niet om te klagen, maar om toekomstige gasten te waarschuwen. De foto’s op Zoover lijken prachtig, maar de werkelijkheid is anders. Het hotel is een dorp met 23 gebouwen en veel zwembaden, maar je kunt in een gebouw belanden dat bijna vier kilometer van de eetzaal ligt. ’s Avonds is er geen verlichting en ligt er afval. De “deluxe”-kamers zijn allesbehalve luxe: vallend plafond, schimmel, gaten in de muren, defecte douche, nare geur. Schoonmaak gebeurt niet dagelijks; zonder vragen krijg je soms drie dagen geen schone handdoeken. Ontbijt en diner zijn in grote zalen, vaak zonder plek. Servies is vaak vies, eten beperkt. De locatie is goed, dichtbij bus en met de auto overal snel. Maar wees voorbereid: slechte hygiëne, gebrekkig onderhoud en lange afstanden maken het geen plek voor iedereen
Wij hebben genoten van een heerlijke week in dit hotel. Ja, alles is wat gedateerd maar dat weet je van te voren als je hierheen gaat. Als je reviews hebt gelezen tenminste. Wij hebben een paar problemen ervaren maar die werden direct en ook keurig opgelost.
Het eten vind ik wat minder lekker maar er was wel veel keus. Eerlijk gezegd heb ik ook nog nooit ergens all inclusive gezeten waar ik het eten wel echt goed vond. De toetjes waren trouwens wel heerlijk! Neem zeker het ijs!
De kamer was trouwens heel schoon. Net als de rest van het complex,. Jammer dat de toeristen er elke keer zo'n zooi van maken. Maar elke avond werd we bij het zwembad opgeruimd en schoon gemaakt. Wel jammer dat de handdoeken niet weggehaald worden van de mensen die 's avonds al stoelen bezet houden zodat ze ergens' s middags een keer hun bed uit kunnen rollen en een bankje hebben bij het zwembad.