Boek met extra zekerheid: geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027 en beschermd via ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over HSM Hotel Canarios Park
Bij HSM Hotel Canarios Park staat relaxen en genieten voorop. Dit gezellige resort ligt vlakbij een prachtig zandstrand en biedt volop faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Of je nu zin hebt in een verkoelende duik, sportieve momenten of een relaxte stranddag, hier voel je je meteen thuis. Maak je klaar voor een zonnige vakantie vol plezier en comfort!
De ligging
HSM Hotel Canarios Park ligt in Porto Cristo, op slechts 400 meter van het zandstrand Cala Antena. Het is ideaal voor strandliefhebbers en gezinnen. De binnenstad van Cala Murada is ongeveer 4 km verderop, waarbij je gemakkelijk de omgeving kunt verkennen. Je fietst in 5 minuten naar het strand en kunt genieten van de zoutige zeelucht en zon op je huid. In de buurt vind je leuke bars, restaurants en gezellige sfeer, waardoor je je nooit verveelt. De omgeving biedt ook mooie uitstapjes naar Caló des Moro, Santuari Sant Salvador en het natuurpark Mondragó. Vanaf hier maak je gemakkelijk mooie herinneringen in een zonnige vakantiebestemming!
Het hotel en de faciliteiten
HSM Hotel Canarios Park voelt als een warm thuis weg van huis. Je wordt vriendelijk ontvangen door Engels- en Duitstalig personeel en kunt gebruikmaken van gratis Wi-Fi. De 323 kamers zijn recent gerenoveerd en bieden alle comfort, zoals airconditioning, een balkon of terras en satelliettelevisie. Voor de kinderen is er een leuke speelplaats en een apart kinderbad. Je kunt ontspannen in het wellnessgedeelte of een verfrissende duik nemen in een van de drie buitenzwembaden, compleet met een waterglijbaan en poolbar. Voor actieve vakantievrienden zijn er talloze sportmogelijkheden, zoals tennis, beachvolleybal, minigolf, tafeltennis en tegen betaling golf. Rolstoelgebruikers vinden hier ook passende faciliteiten. Het hele resort ademt een ontspannen sfeer, perfect voor een plezierige vakantie samen met familie of vrienden. Je voelt je hier snel thuis, klaar om volop te genieten!
Eten en drinken
In HSM Hotel Canarios Park kun je heerlijk eten zonder gedoe. Het buffetrestaurant serveert ontbijt, lunch en diner, met verse broodjes en ruime keus aan gerechten. Vegetarische, lactosevrije, veganistische opties en kindermenu’s worden op aanvraag bereid, zodat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Bij de bar en lobbybar drink je een verfrissend drankje in gezellige sfeer, perfect voor een ontspannen pauze tussen de zwembaden door. De openingen zijn flexibel en afgestemd op jouw dagindeling, zodat je heerlijk kunt genieten van vers bereide maaltijden en drankjes in een informele setting. Zo wordt eten hier echt genieten zonder dat je er je vakantie voor moet onderbreken!
Je vakantie start met een goede voorbereiding. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals massages en biljart, kunnen tegen betaling zijn en zijn afhankelijk van het seizoen en het weer. Het hotel beschikt over 7 rolstoelvriendelijke kamers en is geschikt voor gasten met beperkingen. Gratis Wi-Fi is beschikbaar in het hele resort. Handig om te weten: je kunt je auto gratis parkeren en de receptie is 24 uur bemand. Zo ben je verzekerd dat je goed voorbereid op vakantie gaat en ontspannen kunt genieten van alles wat HSM Hotel Canarios Park te bieden heeft!
Vakantiegangers waarderen de fijne ligging van Prima hotel, vlakbij een rustig dorpje en een mooie baai, met een shuttle naar het centrum. Ze genieten van de ruime kamers, die netjes worden schoongemaakt, en de leuke zwembaden voor de kids, al vragen ze wel om meer onderhoud. Het eten wordt als redelijk tot goed ervaren, met een gevarieerd aanbod en voldoende keuze, perfect voor een all-inclusive. De animatie voor kinderen wordt als leuk en actief ervaren, met avondshows die de vakantie extra sfeer geven. De vriendelijke bediening en de kindvriendelijke sfeer maken het verblijf plezierig, terwijl de omgeving uitnodigt tot verkenning en uitstapjes. Al met al een vakantieplek waar veel vakantiegangers tevreden op terugkijken.
Airconditioning
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 23 Calle Antena 23, E-07689 |
Website | HSM Hotel Canarios Park |
Schrijf een review9 reviews
Prima hotel, alles wat je verwacht van een allinclusive in Spanje. Eten mwah, veel van hetzelfde (zelfs al waren we er maar een week) kamers echt aan vernieuwing toe, oude meuk, maar niet vies. Hotel is erg gehorig, maar omdat we een familiekamer hadden hadden we geen buren dus dat was top! Helaas ook geen balkon dat was dan weer minder. Keuzes ;-) Zwembaden leuk voor de kids; maar ook hier aan onderhoud/schoonmaak toe. Genoeg bedden in deze tijd van het jaar, was zelfs rustig bij het zwembad. Ligging voor ons prima, maar er is echt niets in de buurt. Animatie voor kids bijzonder, want voor heel veel dingen moest betaald worden. Prijzen buiten proportie. Was vooraf niet bij ons bekend en echt een minpunt! Maar hé, we gingen voor het mooie weer en dat kregen we!
Dit hotel ligt vlakbij een mooi rustig dorpje/centrum en heeft zeezicht, op loopafstand een mooie baai en de shuttle bus brengt je naar 't centrum.
Het eten was redelijk, typisch Engels ontbijt keuze genoeg en in overvloed, 2x per dag warm buffet en dan tussendoor nog warme snacks/eten.
De kamers zijn ruim maar vreselijk gehorig, balkon klein. Elke dag wordt er schoongemaakt als je dit wil. Stroom werkt via een pasje wat soms niet makkelijk is.
Wat ons erg tegenviel waren de luidruchtige dronken ruziënde mensen.
En mensen ondanks dat het all in is tassen vol met eten meenamen.
Voor ons niet nog een keer dit hotel
Vanwege een Zoover beoordeling van 8+ hier geboekt. Echter vonden we het all-inclusive principe ver onder de maat. Restaurant is erg ongezellig. Eten iedere avond hetzelfde en niet lekker. Zwembad was mooi, iedere avond animatie. Kamers werden prima schoon gemaakt.
HSM Hotel Canarios Park
Wij waren met ons gezin, en hebben een prima vakantie gehad. Weinig nederlanders, meer duitsers en engelsen. Wij vonden dat prima. De kamers zijn verouderd, maar worden netjes gehouden. 1x pw nieuw beddengoed, elke dag nieuwe handdoeken. Helaas geen handdoekservice bij het zwembad. Genoeg animatie voor de kinderen, wel meer voor jonge kinderen. Elke avond ook een show, de een wat leuker dan de ander. Eten was oké, wat je voor de prijs kan verwachten bij deze all inclusive. Weinig afwisseling, wij zijn een aantal keer buiten de deur gaan eten, met onze huurauto (aanrader!). Strand wel in de buurt maar net iets te ver lopen. Is wel een shuttle, maar te klein voor het aantal mensen dat naar het strand wilde. Bar en assortiment is prima, cups worden prima schoon gehouden. Over het personeel niks dan goeds, vriendelijk, behulpzaam en in voor een lolletje. Wij vonden de prijs kwaliteit verhouding over-all goed.
Leuke omgeving fijne kamers groot genoeg met 2 volwassenen en 2 kinderen. Vriendelijke bediening en zeker kindvriendelijk wij hebben genoten. Eten is prima zeker voor een prijs.
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Kamers prima, vriendelijk personeel. Wij hebben een auto gehuurd om ook het eiland te verkennen, zeker een aanrader! Niet veel Nederlanders in het hotel, hoofdzakelijk Duitsers en Engelsen (wij vonden dat prima). Eten is prima, maar niet bijzonder, en het gaat wel vervelen na een aantal dagen. Wij hebben ook een aantal keer buiten de deur gegeten. Je kunt met een shuttle naar het strand (Domingos), maar ook zelf naar een 'geheim' strandje (Altena) lopen door een poortje naast de mini-club. Personeel bij de receptie erg vriendelijk en behulpzaam. Je kunt ook via hen een boottrip regelen, op een boot met glasbodem, niet doen! Veredelde taxiboot, dan beter iets anders zoeken. Voor de kinderen is er animatie, met aansluitend een show. Ook overdag worden er activiteiten gedaan. Zwembaden zijn goed, genoeg ligbedjes. Je bed wordt elke dag opgemaakt, en 1x pw nieuw beddengoed, elke dag nieuwe handdoeken.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om HSM Hotel Canarios Park te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar HSM Hotel Canarios Park bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in HSM Hotel Canarios Park. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij HSM Hotel Canarios Park. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.