Whala!Beach

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Whala!Beach
Whala!Beach, een ultieme vakantiebestemming gelegen aan het sprankelende zandstrand van El Arenal. Dit hotel staat bekend om zijn fantastische zwembaden en de ongeëvenaarde nabijheid tot het strand. Hier vind je de perfecte mix van ontspanning en avontuur, met alle faciliteiten die je nodig hebt om je verblijf onvergetelijk te maken. Ideaal voor zonneaanbidders en waterratten!
De Ligging
Whala!Beach geniet van een voortreffelijke locatie in het bruisende El Arenal, slechts door een straat gescheiden van het brede, lange zandstrand. Het centrum van El Arenal, vol met winkels, bars en uitgaansgelegenheden, is op loopafstand. Voor de avontuurlijke vakantiegangers liggen Aqualand en het Aquarium nabij, respectievelijk 700 m en 4 km van het hotel. Voor gemakkelijke toegang tot andere delen van het eiland, bevindt zich een bushalte op slechts 200 meter afstand. De luchthaven is ongeveer 7 km verwijderd van het hotel, waardoor het een handige keuze maakt voor reizigers.
Whala!Beach is een waar paradijs voor vakantiegangers met een liefde voor water en zon. Het hotel beschikt over drie zoetwaterzwembaden, inclusief een kinderbad, compleet met gratis beschikbare ligstoelen en parasols voor ultieme ontspanning onder de zon. Naast de zwembaden, kunnen vakantiegangers genieten van de prachtige tuin voor een stukje rust. Het hotel telt 325 kamers verdeeld over 9 verdiepingen, toegankelijk via meerdere liften. Voor de actievelingen is er een fietsverhuur om de omgeving te verkennen. De 24-uurs receptie staat altijd klaar om te helpen en Wi-Fi is gratis beschikbaar voor alle gasten. Een autoverhuur en medische dienst zijn ook beschikbaar tegen betaling.
In Whala!Beach kunnen vakantiegangers genieten van een breed scala aan culinaire opties. Het hotel biedt een buffetrestaurant waar diverse specialiteiten worden geserveerd in een niet-rokersomgeving met airconditioning. Voor een meer informele sfeer, zijn er twee bars, waaronder een zwembadbar, waar lichte snacks en een verscheidenheid aan drankjes verkrijgbaar zijn. Vakantiegangers hebben de keuze uit verschillende verzorgingstypes, waaronder overnachting met ontbijt, halfpension, en all-inclusive, waarmee een breed assortiment aan maaltijden en drankjes gedurende de dag wordt aangeboden.
Rolstoeltoegankelijke faciliteiten zijn beschikbaar in Whala!Beach, waardoor het hotel een goede keuze is voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit. Voor de betaling van extra diensten accepteert het hotel gangbare creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
In Hotel Whalabeach heerst een sfeer van pure gastvrijheid die vakantiegangers zeer waarderen. De ligging van het hotel wordt geprezen als prachtig, waarbij het uitzicht op de zee vanaf hogere verdiepingen als adembenemend wordt beschreven. Vakantiegangers genieten volop van de culinaire ervaring, met een diner dat zowel heerlijk als zeer uitgebreid is. Ontbijt scoort ook goed, ondanks gemengde meningen over de koffie. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel bij de receptie worden als een groot pluspunt gezien, wat bijdraagt aan het gevoel van welkom zijn. Dit maakt Hotel Whalabeach een geliefde keuze onder vakantiegangers van alle leeftijden.
Airconditioning
Tennis
Zonnestudio en/of solarium
Strand
Zandstrand
Door weg gescheiden van strand
Bouwjaar: 1962
E-mailadres | |
Adresgegevens | 1 Miramar 1, E-07600 |
Website |
Whala!Beach
Nooit meer. Ik ben er nu nog. Net de kamer gekregen. Kapotte vloer, ook lawaai van jongeren, kan niet op balkon zitten vanwege eigen muziek van anderen. Wat valt dit tegen. Voor vijf nachten 1000 euro betaald, incl vlucht. Wat een deseptie.
Bij aankomst receptie was nukkig en niet erg vriendelijk, fotos van de website gaven een moderner indruk van de receptie/hotel dan daadwerkelijk aanwezig was.
Airco werkte niet, hadden we gelukkig niet nodig.
's avonds 's nachts veel lawaai door de jeugd/opruimen bevooraden van bars.
Ligging is prachtig. Ontbijt is goed alleen de koffie .......
Hotel is oud.
Mijn man en ik zijn 20 Sept 2023 thuisgekomen na een heerlijke vakantie in Hotel Whalabeach te S'arenal. Na heel veel negatieve reacties te hebben gelezen over het hotel, zouden we dit zelf gaan ondervinden. Nou hiervan klopte niets!!! Wij vinden het daar geweldig!!!! Ontzettend vriendelijke mensen bij de receptie, die niets teveel was als ze je konden helpen!!! Wij hadden half pension geboekt, dus ontbijt en diner, en een kamer met zeezicht. Zaten op de 7e verdieping, kamer 716. Mooie kamer, met prachtig uitzicht op de zee!! Het eten savonds was heerlijk!!! en zeer uitgebreid. Zoveel keus, dat mijn man en ik wel 3x terugliepen om eten te scheppen!! En heel lieve mensen daar in de eetzaal Wij hadden ook een fantastische vrouw die elke ochtend onze kamer deed, genaamd, Jolanda. Wij vinden dit hotel geschikt voor alle leeftijden, zelf zijn wij 74 en 67. Hotel Whalabeach!! Het was tof!!👍👍👍👍👍Tot volgend jaar!!!!!

Whala!Beach
Bij aankomst moesten we toeristenbelasting betalen. Dit kon alleen contant dus we moesten eerst bij een pinautomaat pinnen. Vervolgens moesten we een formulier ondertekenen waar de prijzen op stonden van de kamer voor het geval we iets kapot zouden maken. Later in de week raakte we aan de praat met andere Nederlanders uit het hotel en die hoefde dit helemaal niet. Kamer zelf was prima maar er is weinig keukengerei om eten te maken. De kookplaat zat los en vaak deed de helft van het pitje het maar. We hadden een kamer met een uitzicht van niks, we keken tegen een heel hoog gebouw aan. De handdoeken zijn elke schoonmaakronde vervangen maar het beddengoed niet en hier zaten vlekken in. De bedden waren prima en de badkamer was ook gewoon netjes. De beveiliging was een beetje raar want die kwam opeens midden in de nacht de kamer in en schreeuwde: FUEGO!!!! we snappen nog steeds niet waarom want hij sprak geen Engels.
Prima hotel met mooie kamers en goede bedden wel aan te raden om zeezicht te boeken .helaas is het eten en de bediening in het restaurant slecht en een nadeel dat er maar 2 kleine liften zijn het ligt direct aan de boulevard van el Arenal met vele winkels en restaurants direct oversteken en je bent op het strand ligbedden erg duur 18,00 € dan heb je 2 ligbedden parasol en een kluisje schoonmaak is perfect en elke dag schone handdoeken n 2 maal per week schoon beddengoed savonds wel luidruchtig door restaurant beneden wat harde muziek draait

- € 322
Marins Playa
AparthotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 282
Vell Marí Hotel & Resort