3,9 miljoen reviews
8.9
FantastischScore uit

• 9

Over Dreams Jardín Tropical Resort & Spa

Bij Dreams Jardín Tropical Resort & Spa voel je meteen die vakantiekriebel. Gelegen aan de zonnige kust van Playa de las Américas, biedt dit resort een stralende sfeer en talloze faciliteiten die je vakantie onvergetelijk maken. Of je nu wil ontspannen aan het zwembad, genieten van live cooking of wakker worden met uitzicht op zee, dit is jouw ideale getaway.

De ligging

Dreams Jardín Tropical Resort & Spa ligt in Playa de las Américas, Tenerife. Het strand is slechts 200 meter verderop, dus je loopt zo met je slippers uit en gaat genieten van de zoutige zeelucht. In de buurt vind je gezellige bars, restaurants en zelfs een disco, perfect voor ontspanning en avondpret. Dankzij de bushalte op ongeveer 100 meter ben je snel in het centrum of op andere mooie plekjes op het eiland. Vanuit het hotel kijk je uit op de oceaan, wat meteen dat vakantige vakantiegevoel geeft en je zin maakt om te genieten van alles wat Tenerife te bieden heeft.

Dit resort straalt rust en luxe uit en voelt als je eigen vakantiehuis. Je voelt je welkom vanaf het moment dat je de vriendelijke medewerkers aan de receptie spreekt. De tuin biedt volop ruimte om te relaxen, terwijl je met een fiets of de fietsverhuur makkelijk de omgeving ontdekt. De kamers zijn comfortabel, met mooie uitzichten op zee en moderne voorzieningen, en sommige kamers hebben zelfs een privéterras. Het hele complex ademt een ontspannen sfeer met meerdere zwembaden, een wellnesscentrum, fitness en leuke entertainmentprogramma's. Voor je feestjes en belangrijke meetings zijn er vergaderzalen, en ’s avonds geniet je van de uitgebreide eet- en drinkmogelijkheden, inclusief live cooking en gezellige bars. Echt een plek waar alles tot je beschikking staat voor een ultieme vakantiebeleving.

Bij Dreams Jardín Tropical Resort & Spa is eten en drinken een feestje. Je vindt er zeven niet-rokersrestaurants waar je kunt genieten van een grote verscheidenheid aan gerechten. Van een ontspannen ontbijtbuffet tot lunch en diner, je hebt altijd keuze. Tijdens het ontbijt proef je verse broodjes en fruitsappen. Voor de kleine trek of een snack tussendoor is er Snackservice. Live cooking is een echte aanrader, waarbij je ziet hoe je favoriete gerechten worden bereid. Daarnaast zijn er bars met een ruim assortiment alcoholische en non-alcoholische dranken, perfect om de dag compleet te maken. Of je nu van een ontspannen koffie in het ochtendzonnetje houdt of een gezellige borrel aan het einde van de dag, er is voor ieder wat wils.

Voor je op vakantie gaat, is het handig om te weten dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn. Deze moet je ter plekke betalen. Sommige faciliteiten en diensten, zoals massages en fietsenverhuur, kosten extra en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn wegens onderhoud of weersomstandigheden. Het hotel beschikt over goede voorzieningen en spreekt Engels, Duits en Spaans, zodat je altijd hulp krijgt. Met deze praktische tips ben je goed voorbereid en kun je volop genieten van je vakantie in Dreams Jardín Tropical Resort & Spa.

Vakantiegangers vinden de locatie van Siam Park en Siam Mall ideaal, op wandelafstand van levendige boulevards en rustige oases. Ze genieten van de prachtige, ruime en schone kamers met een fijne sfeer, en de overvloed aan heerlijk eten in verschillende restaurants. Het hotel straalt rust uit, perfect om helemaal tot rust te komen terwijl je af en toe wordt verrast door sfeervolle live muziek. Het zwembad is een genot met een temperatuur van 29 graden en zeezicht, ideaal voor ontspannen plonsmomenten. De prijzen voor eten en drinken worden als betaalbaar ervaren, wat bijdraagt aan de relaxte vakantie. Het eiland zelf blijft boeiend en uitnodigend, waardoor vakantiegangers zich een beetje thuis voelen in deze zonnige, gezellige omgeving.

• 24-uurs receptie

• 9

Fantastisch
Door Rolf creemers op 22-12-2025
Gereisd met partner

We kregen een ietwat oude kamer maar je kunt dan beter een kamer geven die iets actueler is geven

Top hotel, oase van rust
Door Elisabeth op 11-10-2025
Gereisd met partner

Wow dit was echt een fantastische vakantie. Heerlijk hotel, super fijne service en heerlijk eten. Wij waren niet all-inclusive en daar hebben we geen spijt van gehad, want de prijzen in het hotel waren prima. Het eten is overheerlijk. Het is een oase van rust daar waardoor je het hotel niet meer uit wil. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

Heerlijke plek waar we vaker zullen komen!!
Door Laura op 23-02-2025
Gereisd met partner

Wauw, ons verblijf was nog mooier dan we gedacht hadden! We hebben nergens wat op aan te merken. De ligging was echt perfect, het hotel was een oase van rust maar op loopafstand lagen de levendige boulevards. Ook Siam Park en Siam Mall waren op loopafstand. De kamer was echt prachtig, schoon en zeer ruim. Het eten in de verschillende restaurants was heerlijk en niet duur. Zowel het ontbijt als het dinerbuffet waren echt top!!!! Vriendelijk en behulpzaam personeel wat goed Engels sprak. Elke dag waren er meerdere live muzikanten die sfeervolle rustige muziek maakten. Het zwembad was ook heerlijk. De temperatuur was heerlijk, 29 graden met een zeewindje. Wij voelden ons zeer welkom en konden helemaal tot rust komen. Het eiland zelf is heel prettig en zijn we nog lang niet op uitgekeken. Wij komen zeker weten terug en ook zeker weten in dit fijne hotel!!!!

Buitengewoon goed
Door Tool op 17-08-2023
Gereisd met partner

Jarden tropical in Costa Adeje was echt Top!! Ontvangst met champagne, zeer mooie kamer, heerlijk zwembad, eten echt fantastisch dus echt een aanrader!!!

Geweldig goed verzorgd
Door Francis De Beus op 21-07-2022
Gereisd met oudere kinderen

Echt helemaal goed, de mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam, het hotel is prachtig en superschoon, het eten heerlijk.
Echt een aanrader.

fantastisch
Door sharon op 05-04-2022
Alleen gereisd

Super service alles spik en span fantastisch uitzicht