Deze accommodatie heeft een score van 8.3
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Vigilia Park
Bij Vigilia Park voel je meteen die zomerse vakantiekriebel. Dit gezellige aparthotel ligt op steenworp van het strand en het bruisende centrum van Puerto Santiago. Met adembenemende uitzichten op de kliffen van Los Gigantes en volop faciliteiten belooft dit de ideale uitvalsbasis voor jouw zonnige avontuur. Wil je ontspannen, genieten en de sfeer proeven? Lees dan snel verder!
De ligging
Vigilia Park ligt in het hart van Puerto Santiago, op slechts 300 meter van het strand en het centrum. De ligging is ideaal voor wie graag alles dichtbij heeft, van winkeltjes tot gezellige restaurantjes. Vanuit hier wandel je zo de zoutige zeelucht en de warme zon in. De uitzichten op de imposante kliffen van Los Gigantes maken je vakantie extra bijzonder. De luchthaven van Tenerife Zuid is binnen 50 minuten rijden, dus je bent snel in je vakantieparadijs.
Vigilia Park voelt als je thuis weg van huis. Het hotel straalt een gezellige en rustige sfeer uit, perfect om te ontspannen na een dag vol verkenningstocht. Je verblijft in ruime, moderne appartementen die je van alle gemakken voorzien. Denk aan een kitchenette, een balkon met zeezicht en een stijlvol ingericht interieur. Tijdens je verblijf kun je genieten van drie buitenzwembaden, inclusief een kinderbad, een wellnessgedeelte met sauna en hot tub, en een fitnessruimte. Wil je je even helemaal verwennen? Massage en andere wellnessdiensten zijn beschikbaar. Daarnaast is er gratis wifi, een gezellige hotelbar, een restaurant met buffet en volop faciliteiten voor jong en oud. Dit maakt je vakantie hier comfortabel en plezierig, of je nu relaxen wilt of actief wilt blijven.
Vigilia Park biedt een simpel maar lekker aanbod qua eten en drinken. Je kunt genieten van een gevarieerd buffet bij het ontbijt en het diner, zodat je elke dag met een goed gevulde maag begint en eindigt. In het restaurant en de hotelbar heb je de keuze uit verfrissende drankjes, terwijl je bij het zwembad relaxen met een drankje kunt doen. Het gezellige koffiehuis serveert lekkere koffie en snacks, perfect voor een korte pauze. De flexibiliteit met halfpension en volpension zorgt dat je je nergens druk over hoeft te maken. Kortom, een ontspannen sfeer waar je eenvoudig kunt genieten van goede maaltijden zonder gedoe.
Bij Vigilia Park is veel mogelijk, maar weet wel dat sommige faciliteiten tegen betaling zijn, zoals massages en Wi-Fi. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige voorzieningen kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn of onderhoud nodig hebben, maar het vriendelijke personeel helpt je graag verder. Het hotel is geschikt voor gezinnen en biedt rustige, niet-rokerskamers. Met de goede voorzieningen en centrale ligging weet je zeker dat je goed bent voorbereid op een fijne vakantie vol zon, zee en plezier. De zwembaden zijn niet verwarmd in de winter.
Vakantiegangers zijn dol op Viglia Park vanwege de prachtige locatie en het super fijne complex, waarbij vooral de zeezicht kant hoge ogen gooit. Meerdere keren terugkeren naar dit complex spreekt boekdelen over de tevredenheid. De vriendelijkheid en goede service van het personeel, van receptie tot ontbijtzaal, wordt breed gewaardeerd. Ook het ontbijt zelf krijgt complimenten. Ondanks wat geluid van de galerij en gehorigheid door de vloertegels, zorgt de algehele ervaring voor een heerlijke 10 dagen met veel comfort en gastvrijheid. Een minpuntje is de wifi-verbinding, maar dat lijkt de pret niet te drukken voor de vakantiegangers die graag terugkeren naar dit charmante stadje.
24-uurs receptie
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 58 Avenida Quinto Centenario 58, E-38683 |
Website | Vigilia Park |
Vigilia Park
Het appartement is prima.wij zijn er al 4 keer geweest.
S.nachts of in de morgen wel wat luidruchtig op de binneplaats.
Verder is het prima.
Het contact met Zoover en Transavia is dramatisch geweest.beiden hebben ons niet op de hoogte gesteld.
Dat wij een vertraging hadden terug.
Wij zouden 11.00 uur vertrekken.
Maar er was vertraging.dat werd 1600 uur.
We kregen een vlucht terug zonder eten aan boord.die eerst naar valencia is gegaan om een nieuwe crew op te halen.
Daar een uur aan de grond gestaan en weer verder .0.30 uur landen wij op Amsterdam schiphol.
Kortom.
Voor ons beide is dit de slechte reis terug ooit geweest 18/4/2024.
En tot op heden niks van zoover gehoord.
Niks van transavia gehoord.
Ja we lezen in de krant dat zij een drama tijd hebben gehad.
Dat is mooi.
Wij namelijk ook.
Prachtige locatie.
Super fijn complex en personeel.
Ik zou niet naar dit stadje gaan als ik slecht ter been zou zijn.
Maar de taxi is goedkoop.
Wij zijn nu voor de 3 de keer in viglia park.
De zeezicht kant is echt heel mooi.
Wel wat gehorige galerij.
Een heerlijke 10 dagen gehad.in een prima complex met hele aardige mensen.
Was voor ons de 2 de keer in dit complex.
Het ontbijt is er prima en er word goede service verleend .
Zowel bij de receptie.bar en de ontbijtzaal.
De schoonmaaksters zijn ook erg vriendelijk.
1 minpunt is een slecht werkende wifi .
Wel wat gehorig door alles wat over de gangen gerold word.koffer en karretjes.
Er zit een profiel in de vloertegels die dat veroorzaken