Deze accommodatie heeft een score van 8.2
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Albir Playa Hotel & Spa
Ontdek de charme van Albir Playa Hotel & Spa, een oase van rust vlakbij het sprankelende strand van Playa des Albir. Met zijn uitnodigende buitenzwembad en zonneterras belooft dit hotel zowel ontspanning als vermaak onder de warme zon. Perfect voor liefhebbers van zon, zee en spa, Albir Playa Hotel & Spa staat garant voor een onvergetelijke vakantie ervaring.
De Ligging
Albir Playa Hotel & Spa geniet van een bevoorrechte locatie in het rustige deel van l'Albir, slechts 600 meter van het prachtige strand. Op een steenworp afstand bevinden zich diverse restaurants, bars en winkels, waardoor vakantiegangers een breed scala aan lokale lekkernijen en winkelmogelijkheden hebben. Voor de golfliefhebbers ligt er een golfbaan op 8 km afstand. Benidorm, bekend om zijn bruisende nachtleven, is slechts 10 minuten rijden. Voor vakantiegangers die de omgeving willen verkennen, biedt het hotel een shuttleservice naar Playa des Albir in de zomermaanden. De luchthaven van Alicante ligt op ongeveer 63 km afstand, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang tot het hotel.
Albir Playa Hotel & Spa biedt vakantiegangers een breed scala aan faciliteiten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel beschikt over een prachtig buitenzwembad en een kinderbad, omringd door een ruim zonneterras met gratis ligstoelen en parasols, ideaal voor uren ontspanning in de zon. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnessruimte en worden diverse sportactiviteiten aangeboden. Het hotel biedt ook een uitgebreid wellnesscentrum met een spa, sauna, stoombad, hamam en de mogelijkheid tot het boeken van massages en schoonheidsbehandelingen. Met 202 kamers, een 24-uurs receptie, WiFi, een businesscentrum, en parkeergelegenheid voldoet het hotel aan alle behoeften van de moderne vakantieganger. Voor gezinnen zijn er speelsalons en speelplaatsen om de jongere gasten te vermaken.
In Albir Playa Hotel & Spa kunnen vakantiegangers genieten van een culinaire reis in het buffetrestaurant/à-la-carterestaurant 'Albatros', waar internationale en Mediterrane gerechten worden geserveerd. Voor een meer informele setting kunnen zij terecht bij de 'La Palapa'-zwembadbar voor lichte snacks. Het hotel biedt verschillende verzorgingstypes aan, waaronder overnachting met ontbijt, halfpension, volpension en all-inclusive, waarbij vakantiegangers kunnen genieten van uitgebreide buffetten voor ontbijt, lunch en diner. Dieetgerechten en speciale menu's zijn op aanvraag beschikbaar, om aan alle dieetwensen te voldoen.
Vakantiegangers moeten er rekening mee houden dat bepaalde faciliteiten en diensten in Albir Playa Hotel & Spa tegen betaling zijn. Het hotel is toegankelijk voor mindervaliden en biedt aangepaste kamers voor een comfortabel verblijf. Er is een parkeergarage beschikbaar tegen een extra toeslag en afhankelijk van beschikbaarheid. Het is aan te raden vooraf te informeren naar de dresscode in de restaurants. De geaccepteerde betalingsmiddelen in het hotel zijn American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
E-mailadres | |
Adresgegevens | 51 Camino Viejo de Altea, 51, E-3581 |
Website |
Albir Playa Hotel & Spa
Nette schone slaapkamer. Hotel is wel aan een behoorlijke oppimp toe. Eten redelijk. Weinig nederlanders wel heel veel Noren en Engelsen. Shuttlebus naar strand reed maar tot half september daarna niet meer. Als je niet goed ter been bent is het ca. 15 minuten lopen of met het openbaar vervoer. Geen animatie bij het zwembad. Een volgende keer? Nee. Voor ons geen 4sterren waard.
Mooi hotel, 10 min. lopen van het strand, vlakbij winkelcentra. Let wel zelf goed op je transfer tijd voor de terugreis, de onze was een uur eerder dan eerst gepland, dit was niet aan ons doorgegeven, terwijl we een vroeg ontbijt hadden besteld en ook werden gewekt door de receptie. Pas na het ontbijt werden we erop "attent gemaakt " dat we al een half uur geleden klaar hadden moeten staan (!)
Heerlijk verblijf gehad. Niet te druk. Hele mooie omgeving. 10 min lopen naar zee via 1 rechte weg. Koud zwembadwater maar mooi aangelegde tuin. Mooie wandelroute naar vuurtoren (als je goed ter been bent) ook naar Altea. Excursie naar Guadelest is ook zeker de moeite waard (dank voor de hulp aan de dame bij de receptie voor het boeken).

Albir Playa Hotel & Spa
Mooi hotel, nette kamers en prachtige tuin. Eten is goed maar kan beter. Vriendelijk personeel.
toch wel gedateerd voor de geweldige Spa moet ondanks op de site stond dat deze gratis is voor Gasten! is €35,- voor een stel betaald worden zelf ook al ben je daar voor een langer verblijf.
Samen met mijn vrouw 12 dagen geweest (21-6 t/m 02-07) in dit hotel. In eerste instantie wat sceptisch en het eten leek wat karig, maar dan zijn we ook 5 sterren gewend. Het ontbijt is praktisch elke dag hetzelfde, maar ruim in keus en voor elk wat wils. Grotendeels gericht op de engelse gasten. S'morgens is er koffie/thee/melk/verse jus d'orange/ perzikensap en ananas-sap. Het avond eten was elke dag anders en we hebben er elke dag heerlijk gegeten. Zeer ook de moeite waard voor visliefhebbers (wij niet). Wel jammer dat de drank daar op bestelling is. Grote fles water € 2,50, kleine fles € 1,70. Verder ook wijn en fris te krijgen. Ook weer tegen betaling of op rekening. De kamers waren elke dag goed bijgehouden en ook de airco draaide overuren, maar werkte perfect. Wij zaten op de 4e etage (kamer 413). Wifi door het hele hotel. Vraag wel een code bij de balie. Deze eindigt 12 uur voor vertrek. De bedden liggen hard, maar 1 tip: er staat een slaapbank bij en daar zit een matras in. Leg dat matras op het harde bed en je slaapt prinsheerlijk. Verder, neem de buitenliften. Dan ben je sneller beneden. Gratis taxi service naar en van het strand. Er staan vaste tijden vermeld, maar een seintje aan de chauffeur en hij brengt je op elk tijdstip (tot 18:00u) naar het strand en haalt je ook netjes weer op. Ik kom al 20 jaar in Albir omdat mijn moeder er in de buurt woont. Daar zijn we ook de laatste 4 dagen van onze vakantie geweest. Spijt dat we niet onze hele vakantie in het hotel verbleven. Dit was tevens ook de 1e keer dat we in een hotel in Albir verbleven. De andere keren logeerden we bij mijn moeder. Nog 1 tip: Huur geen auto of scooter. Neem de taxi. Goedkoper dan in Nederland. 1 Heel groot voordeel: De Lidl ligt langs het hotel. Voor dagjes weg of een broodje tussendoor kan je daar prima terecht. Wil je eten of drinken van de Lidl mee naar het zwembad nemen, wikkel het in een handdoek of in een tas. Het is nl niet toegestaan eigen etenswaren mee te nemen. De ijsjes bij de Lidl zijn top. Ook lekker voor bij het zwembad. Verder zeer vriendelijk personeel en brillemans spreekt redelijk goed engels. De wat jongere baliemedewerksters hebben gauw een tolk nodig. 1 Dagje naar de Spa in de kelder geweest. € 35,- voor 2 personen. Heerlijk en ook al is het voor een uur, ze kijken niet op de tijd. Dus blijf je een half uurtje langer, hoef je niks bij te betalen. Twijfelt u nog? Niet doen... Ga ervoor en u zal zeker niet teleurgesteld worden.

- € 315
Hotel Playas de Torrevieja
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 348
Sercotel Hotel Bonalba Alicante