Over Camping La Sirène
Perfect gelegen tussen de zee en de bergen in Argelès-sur-Mer, is Camping La Sirène ***** een groene oase op 23 hectare. Geniet van het grote aquapark van 10.000 m², waar plezier en animatie voor het hele gezin centraal staan. Met volop zwembaden en glijbanen is het een droom voor elke waterliefhebber. Slechts 1,5 kilometer van het strand, het is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie!
Locatie en omgeving
Camping La Sirène ligt in het zonnige Argelès-sur-Mer, op slechts 1 kilometer van het prachtige strand en vlakbij de Spaanse grens. Deze badplaats biedt een ideale mix van natuur en cultuur, met toegankelijke stranden en schaduwrijke bergen in de nabijheid. Dankzij de centrale ligging is het gemakkelijk om te genieten van de lokale gastronomie, winkels en bars. Voor diegenen die het avontuur willen opzoeken, zijn pittoreske stadjes zoals Collioure en Port-Vendres nabij, en er zijn tal van wandelroutes in de buurt. Een bezoek aan het festival 'Les Déferlantes' in juli is ook een must!
Services en faciliteiten
Camping La Sirène biedt tal van unieke faciliteiten. Het hoogtepunt is het fantastische aquapark, waar zwembaden, glijbanen en wellness-ruimtes voor elk wat wils bieden. Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden, waaronder de Sirène Beach bar/restaurant met verfijnde gerechten en snacks direct aan het zwembad. De grote supermarkt heeft een bakkerij en biedt lokale producten. Voor kinderen zijn er speelplaatsen en een avontuurlijke speeltuin. Activiteiten zoals aquagym, duiken en sporttoernooien zijn beschikbaar. Fietsverhuur, fitnessfaciliteiten en een groot multisportveld zorgen voor voldoende vermaak. Wifi is beschikbaar en er zijn laadstations voor elektrische voertuigen. Geniet van de vrijheid met de mogelijkheid om te barbecuen. Camping La Sirène zorgt ervoor dat je niets tekortkomt tijdens je verblijf.
Camping La Sirène is goed bereikbaar en biedt ruime faciliteiten voor een zorgeloos verblijf. Betalingen kunnen op verschillende manieren gedaan worden, en het is aan te raden om jezelf goed voor te bereiden. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Een vakantie op La Sirene zit vol leuke activiteiten en mooie herinneringen. De camping straalt gezelligheid uit met veel schaduw, groene veldjes en een groot zwemparadijs met glijbanen. Het zwembad is echt top, heerlijk verfrissend en schoon, al kan het er soms druk zijn. De sportvelden en animatie zorgen voor plezier, vooral voor ouders die hun kinderen willen laten genieten. De horeca en winkeltjes maken het ontspannen en makkelijk. Je voelt de zonnige sfeer door alles heen, zelfs tijdens de gezellige musicals ’s avonds. Al is het soms wat druk, de camping biedt genoeg ruimte voor gezinnen die samen willen lachen, ontspannen en genieten van die vakantiebel. Een fijne plek vol warmte en herinneringen.
BBQ toegestaan
Tennis
Adresgegevens | 2 route de Taxo à la Mer, F-66702 |
Camping La Sirène
Schrijf een review156 reviews
Wij zijn hier eind juli 2 weken geweest. We stonden op een plek waar genoeg schaduw was, ietwat krappe plek voor de auto, maar met een beetje passen en meten luktr dat best. Zwembad is echt top, schone ligweides, inderdaad geen ligbedden, maar zelf een ligstoelen of handdoek meenemen is goed te doen. En ja, het kan er druk zijn, maar over de koppen lopen hebben wij niet meegemaakt. De camping biedt veel schaduw en er rijden auto's en stepjes maar echt niet te hard of onvoorzichtig. De sportvelden liggen op de andere camping, maar geen probleem, onze jongens hebben er elke avond van genoten.
Winkeltje biedt alles wat je nodig hebt en zo niet is de hypermarche op 5.minuten rijden. Bakker heeft lekker brood, idd een rij, maar er wordt hard gewerkt om iedereen zsm te kunnen helpen.
We hebben een fijne vakantie gehad.
Begin augustus met gezin (kinderen 3 en 6) 10 nachten naar La Sirene geweest. Grote camping met 40% Fransen, 30% Britten en verder Nederlanders. Op 10 min. fietsen van het strand en centrum Argeles-sur-mer. Alles op de camping is keurig geregeld en netjes. We hadden een instap stacaravan die voldoende ruim en schoon was. We stonden op plek 63. Straatje was achteraf gelegen met voornamelijk Fransen. Er zijn geen speeltuinen in, of bij, de straatjes. Camping te groot om jonge kinderen vrij te laten. Er is een prachtig. ruim aangelegd zwemparadijs met verschillende niveaus glijbanen. Tijdens ons bezoek was het erg druk. Warm kunstgras en weinig plek voor een handdoek. Animatie 's avonds is goed maar massaal. Mooie professionele musicals en leuke shows in het Frans. Veel tumult, activiteit en drukte de hele dag op de camping.
Kortom: Mooie camping, veel activiteit, erg druk en minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.
Mooie camping, goede service mooi zwembad goede shows alleen wel druk en jammer dat er niet geserveerd werd. Horeca Hippo ook super gezellig en vele sport gelegenheden
Prachtig mooie camping maar vreselijk druk. Nergens kunnen zitten, rijen bij het brood, in de rij voor een ijsje, wachten voor een wasje doen. Nergens zomaar kunnen zitten om iets te eten, alles al vol gereserveerd. Animatie in het Frans, shows in het Frans, buren allemaal Frans. Nee, dit was het niet voor ons.