Over Camping le Domaine de la Yole
Intro
Camping le Domaine de la Yole ligt ideaal in Valras Plage en biedt een complete vakantiebestemming vol mediterrane smaken! Geniet van het geweldige waterpark van meer dan 1000 m², met verwarmd water voor het hele jaar door spetterplezier. Van glijbanen tot whirlpools, deze camping is de plek waar jong en oud zich kunnen vermaken en ontspannen in een prachtige omgeving.
Locatie en omgeving
Camping le Domaine de la Yole bevindt zich in het zonnige Valras Plage, dichtbij de schitterende Middellandse Zee. De camping ligt op loopafstand van het strand, zodat vakantiegangers eenvoudig kunnen genieten van een dagje zonnen of watersporten. De regio biedt talloze mogelijkheden voor avontuur, zoals zeilen, waterskiën en fietsen langs de prachtige kustlijn. Het bruisende stadscentrum van Valras Plage is ook dichtbij, perfect voor een gezellige avond uit of een bezoek aan de lokale markten. Met gemakkelijk vervoer en een strategische ligging wordt deze camping een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie!
Services en faciliteiten
Camping le Domaine de la Yole heeft een breed scala aan faciliteiten en diensten om de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Het terrein beschikt over een supermarkt en een bakker, waar vakantiegangers dagelijks verse producten kunnen vinden. Er zijn ook eetgelegenheden zoals een bar, een restaurant en afhaalmaaltijden voor een gemakkelijke maaltijd na een lange dag. Voor de sportieve types zijn er diverse sportvelden en de mogelijkheid om fietsen te huren. Het waterpark is het kloppend hart van de camping, met zijn glijbanen, whirlpools en peuterbad. Voor de kleintjes is er een speciale speelruimte en een avonturenpark. Ook is er een wasserette beschikbaar voor praktische zaken. Voor autovakantiegangers zijn er laadpunten aanwezig voor elektrische voertuigen. Geniet van gratis Wi-Fi op het terrein, zodat je verbonden blijft. Voor een perfecte vakantie met het gezin zit je hier goed!
De camping biedt handige voorzieningen en zorgt voor een zorgeloze ervaring. Geniet van de diverse diensten die beschikbaar zijn, helemaal voor een ontspannen familie-uitje! De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Een camping vol levendigheid en kleur. Vakantiegangers genieten van de mooie verzorgde tuin en het gevoel van vrijheid dat de zwembaden bieden, al is het water soms koud. De speeltuigen zijn echt verzorgd en er hangt een gezellige sfeer, vooral in de hitte van de zomer. Het animatieprogramma brengt leven op het terrein, met leuke glijbanen en minidisco’s die kinderen laten stralen. De sportsfeer is druk, maar dat hoort erbij. De winkels en eetgelegenheden maken het makkelijk om lekker te genieten. Vooral de lagoon met het witte zand blijft een vrolijk hoekje, en de zon die op je gezicht schijnt tijdens een middag bij het zwembad zorgt voor een herinnering die nog lang blijft hangen.
Honden toegestaan
Fitness
Adresgegevens | CS10715, F-34350 |
Camping le Domaine de la Yole
Schrijf een review66 reviews
Kijk uit met boeken van deze camping.Bij het boeken kwam er bij ons zomaar 300 euro bij.De reactie van Marvilla was dat er veel vraag naar was,binnen een uur.
Terwijl wij 2,5 week van te voren geboekt hebben
Camping te groot. Veel huisjes dicht tegen elkaar geplakt. Andere campings meer ruimte. Bij veel huisjes geen plaats voor de auto. Het diepste zwembad verwarmd, de andere koud. jammer voor kleine kinderen. Voor september zoeken naar een bedje aan het zwembad. Animatie 90 procent alleen franse taal. Camping mooi verzorgd. Winkels en eetgelegenheiden genoeg. Speeltuigen voor kinderen mooi verzorgd, maar ik denk in juli en augustus overbevolkt. Personeel vriendelijk. We hadden geen warm water . Dampkap stuk. Op 2 persoonskamer geen vliegenraam en geen verduistergordijn. Deze was stuk. Warm water en dampkap snel in orde. Vliegenraam en verduistergordijn zou na 2 of 3 dagen hersteld worden. Niemand meer gezien. De lagoon met het witte zand heel mooi, maar het water koud. Over het algemeen een goed verzorgde camping maar veel huisjes dicht tegen elkaar en voor zoveel volk te weinig en koude zwembaden. Meerdere mensen delen die mening.
Zeer tevreden, onze caravan was goed, camping was schoon en netjes, wij gezin met 2kinderen van 1,5 en 3,5 jaar hebben ons prima vermaakt, meeste mensen/ animatie is in het Frans maar heeft voor ons geen problemen opgeleverd. Het was leuk, gezellig en een hele fijne vakantie!
Camping le Domaine de la Yole
Inchecken verloopt moeizaam, je gaat eerst naar het onthaal en moet dan bij een 2e plek de sleutel ophalen. Je krijgt geen info m.b.t. openingsuren, animatieprogramma...
De app kon ik ook niet gebruiken, aangezien ik via Allcamps heb geboekt dus we moesten steeds naar het centrum om te vragen.
Ik las vooraf dat de animatie enkel in het Frans was, nu moet ik zeggen dat ons dat niets uitmaakt MAAR het is zo dat Nederlandstalige kinderen gewoon niet mee kunnen doen, want je mag als ouder niet blijven en ze verstaan gewoon niets. Ze doen spellen, zoektochten enz maar dat lukt natuurlijk niet als je ze niet verstaat...
Animatie was inderdaad niets voor onze kinderen.
Verders NIETS glutenvrij te krijgen op het park!
Dan betaalden wij € 50 voor een week internet voor meerdere toestellen. Deze werkte totaal NIET. Onze huisje was veraf gelegen en ik vroeg het nog of de verbinding wel goed was, ja hoor zei ze.
Dan ging ik de dag nadien de code
Levendige, drukke camping. Teveel volk bij hoogseizoen. Zwembad: half uur voor opening aanschuiven voor een stoel/ parasol, slechts 14 parasols voor heel het zwembad. Rennen dus! Zwemshort mag, geen oplaadbaar speelgoed of klein balletje. Animatie doet wel veel, leuke glijbanen.
Handdoeken nemen ze soms weg bij ligstoelen reserveren (2 keer in 14 dagen) maar wel jammer dat als je 45 min gaan eten bent je handdoek weg is als je er al van 10u opligt en al om 9.30u stond aan te schuiven.Zwemmen is niet mogelijk door het vele volk. Leuk kinderzwembad!
Lagune: geen meerwaarde, kinderen mogen geen water naar zand brengen, geen emmer, schop, bal, luchtbed enkel met handen in zand. Geen ligstoelen. Veel animatie, leuke speelpleinen, minidisco is leuk, ook savonds veel animatie. Snackbar:te duur (15€ voor 6 personen frietjes, was Max voor 3 personen), en uur aanschuiven. Vriendelijk personeel.
Een leuke camping.
Het is een grote camping waardoor in het hoogseizoen het zwembad wel wat klein is.
Het cafe en de ijssalon gaan pas laat open.
Het restaurant was de hele week volgeboekt, maar gelukkig zijn er genoeg eet gelegenheden in de buurt