Adresgegevens | Stoepertweg 5, 6301 WP |
Valkenburg - Maastricht
Schrijf een review27 reviews
Nette camping met veel groen (bomen etc). Schoon en verzorgd sanitair!
In de omgeving is veel te doen! Met de trein ben je zo in Maastricht, station is op wandelafstand (ongeveer 1,8km).
Personeel is behulpzaam.
Wij zijn hier vorige week geweest en van ellende eerder naar huis gegaan.
We zijn met de tent gedumpt op een camperplaats waar normaal geen tenten staan.
( foutje van een engels sprekende medewerker )
Stonden met onze tent ingeklemd tussen de campers met geen schaduw, geen privacy en de hele dag ( en halve nacht ) herrie vanuit het sanitairgebouw ..
Een andere plek bij navraag was mogenlijk maar geen doen voor mij als alleenstaande ouder met een kind met een beperking en een vakantie van 5 nachten.
Alkeen met verplaatsen van de spullen zouden we al een dag bezig zijn geweest.
Hulp met een karretje hierbij van de camping is nooit komen opdagen.
Personeel informeerd verder nergens na en blijven zitten bij de receptie
Op de gereserveerde koelkast moesten wij ook 3, 5 uur wachren maar wel betalen vanaf aanvang op de camping
Wij zijn eerder vertrokken en komen hier helaas nooit meer terug.
We zijn al een aantal keren op deze camping geweest en gaan met name voor de ligging. Valkenburg is lekker dichtbij en makkelijk te bereiken op de fiets. De camping voldoet. Vriendelijke ontvangst. Het kan qua terrein allemaal iets netter. Het sanitair was zeker schoon deze keer.
Fijne tijd gehad en zeker aanbevolen als je Valkenburg een paar dagen wilt bezoeken.
Na het allervriendelijkst ontvangst om half 8 ‘s avonds toch maar even gevraagd naar de mogelijkheden om wat te eten. We hadden geluk, het was pizza avond, maarrr…de pizza’s waren uitverkocht. We konden wel op thuisbezorgd kijken of er een restaurant was wat hier kon afleveren…tot zover de service. Dag 2 dachten we, we gaan eerder maar je raad het al, om kwart over 6 waren de pizza’s al uitverkocht. Nu weet ik dat de Hollanders vroeg eten maar kwart over 6 is op de camping toch niet echt laat…. De rest van het verblijf was matig, zwembad is echt alleen voor kleine kinderen, toilet en douches waren oke maar ook niet geweldig. Het is meer om de ligging maar als je even tijd hebt om te zoeken naar een camping, zoek vooral even verder!
Ik begrijp dat er geen punten worden gevraagd voor het personeel. Na 5,5 uur filerijden een allerminst warm ontvangst zonder welkom te heten en kortaf verwijzing naar de envelop die buiten de receptie hangt met info over onze campingplek. En of we ook nog broodjes wilden bestellen, nou nee bedankt na zo’n horkerig ontvangstcomité. Volgende dag ook in de receptie geweest, meisje keek niet op of om, tijdens het afrekenen liep ze gewoon weg zonder enig woord te zeggen en zonder bonnetje af te geven. Echt doodzonde van deze mooie camping, waar verder alles prima verzorgd is. Leuk zwembad, speeltuin voor kids, netjes sanitair en prachtige campingplek. Helaas 0 punten voor het personeel….
Sanitair wordt goed bijgehouden, t zijn de bezoekers die t niet schoon houden. Vriendelijk personeel. Wij hadden n euvel met dompelpomp in de caravan. Man van tecnische dienst heeft t opgelost, terwijl zijn werkdag er al.op zat. Prijs/ kwaliteit camping is prima. Lekker verse broodjes.