Camping Au Mica

Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Camping Au Mica voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8.6
Over Camping Au Mica
Word vriendelijk ontvangen op de verzorgde Camping Au Mica Corcieux Vosges 88, gelegen in een prachtig park en naast een visvijver. De camping is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, vanwege de gezellige animatie en het zwembad. Bezoek een van de vele watervallen in de omgeving of neem een duik in het Lac de Gérardmer 15 kilometer verderop.
Deze camping schittert echt als een parel voor families met jonge kinderen, waarbij de kleinschaligheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Vakantiegangers waarderen de gastvrijheid enorm, evenals de schone en veelzijdige faciliteiten zoals het zwembad dat binnenkort uitgebreid wordt, speeltuintjes en het sanitair dat keurig onderhouden wordt. De kinderanimatie spreekt Nederlands en er is zelfs een plek waar 's avonds marshmallows geroosterd kunnen worden. De omgeving nodigt uit tot ontdekken, of je nu houdt van wandelen, rodelen of fietsen. Plus, de camping wordt geprezen om zijn vriendelijke eigenaren en het feit dat verloren voorwerpen zoals een horloge zonder problemen nagestuurd worden, wat de service echt top maakt.
- € 101
Camping Ramstein Plage
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 253
Flower Camping La Sténiole
- € 135
Camping Le Brabois
- € 160
Camping les Nids du Lac
- € 98
Camping Seasonova De Vittel
Camping Domaine des Messires (Glamping)
CampingCamping Porte des Vosges
Rolstoel toegang
Wasmachine
Adresgegevens | 8, route du Plafond, 88430 |
Schrijf een review245 reviews
Een van de beste campings waar we geweest zijn. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Voor jonge gezinnen zeker een aanrader. mooi zwembad en in 2024 zelfs een uitbreiding van het zwembad. In de omgeving is veel te ontdekken. wandelen rodelen of fietsen. voor ieder wat wils. Goede bakker en slager in het dorp Corcieux waar ambachtelijkheid en klantvriendelijkheid nog normaal is.
5 nachten hier gestaan deze zomer. Hele leuke camping voor kleine kinderen. Overzichtelijk badje en twee speeltuintjes. Sanitair wordt vaak schoongemaakt dus erg schoon. Ook handige familie douche. Wij kwamen er op de volgende camping achter dat we dochters horloge kwijt waren. Na contact met de eigenaren bleek dit gevonden te zijn en hebben ze het per post naar ons huis gestuurd. Super service!
Kindvriendelijke camping! Dat is au mica zeker. vooral tm 6 jaar kunnen kinderen zich leuk veilig vermaken. Onze zoon van 9 had moeite met het vinden van vriendjes. Daarnaast vonden wij onze staplek echt niet fijn; in een rijtje, kijkend op de achterkant van een andere caravan. De camping heeft nieuwe mobile homes geplaatst: dat doet het aanzicht van de camping geen goed. De foto”s op de website tonen veel groen maar in dat groen staan nu stacaravans. Jammer! De camping viel ons tegen na alle lovende verhalen online. De camping ligt bij Corcieux, dat dorpje stelt niks voor. Het is zelfs een beetje lelijk en vervallen, pas als je 10-15min weg rijdt richting Colmar; over de col de la Schluchte, richting longmer wordt het echt mooi. Dat zou onze tip zijn; daar een mooie natuur camping zoeken. Sanitair is schoon, soms wat weinig: file voor de wc of wastafel. Bijna alleen maar nederlanders. Gehorige weg naast camping, wij zijn verplaatst

Camping Au Mica
Deze camping is echt een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen! Kleinschalig, maar ook weer niet hutje mutje (ruime, mooie plekken) en hierdoor ook veel vrijheid voor de jonge kinderen om te spelen zonder direct toeziend oog van de ouders. Het is namelijk veilig. Watertje en zwembad is afgezet met hekwerk, 2 speeltuintjes voor twee verschillende leeftijdscategorieën. Een beekje met klein strandje om te spelen met emmertjes. In de avond een speciale plek waar een vuurtje gemaakt mag worden voor het roosteren van marshmallows. Kinderanimatie die Nederlands is (niet overheersend aanwezig). Heerlijke flammkuchen uit een foodtruck op zondag. Sanitair wordt netjes 4 x per dag schoongemaakt. Ontzettend vriendelijke eigenaren, zeer behulpzaam en doen alles om het je naar de zin te maken. Voldoende te doen in de buurt. Wij hebben, ondanks het mindere weer, echt genoten! We vinden deze camping dan ook echt een aanrader! Gewoon boeken!
Dit jaar een weekje op deze camping gestaan. Erg vriendelijk eigenaar en zijn personeel is ook erg behulpzaam. Mooi huisje en goed schoon. Op de camping is een fijne sfeer. Dit is echt een kindercamping voor kinderen tot 8jaar. Fijne dat er een Nederlandse kidsclub is.
Super vriendelijke eigenaren! Bij foute broodbestelling ging eigenaar zelf naar de bakker en leverde het 10 min later bij onze caravan af! Lekker zwembadje en mooie ruime plekken die je zelf mag uitzoeken! Fietsroutes liggen klaar maar fiets met ondersteuning is raadzaam.Een eenvoudige bar op de camping waar je meteen kunt aanschuiven!