3,9 miljoen reviews

• 6
  • 5

Over Arkeo Camping

De ligging

Het hotel en de faciliteiten

Eten en drinken

Belangrijke opmerking: Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Deze camping lijkt een echt paradijs voor liefhebbers van natuur en ontspanning. Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de prachtige plekken aan de rivier waar je kunt genieten van het water en de kinderen zich kunnen vermaken met dammetjes bouwen of dobberen op opblaasdieren. De gezellige bar, waar vaak pizza's uit de houtoven komen, draagt bij aan de ontspannen sfeer. Ook het aanbod aan activiteiten in de buurt, zoals wandelen, kajakken en een klimparcours, wordt gewaardeerd. De camping scoort punten met haar festivalachtige publiek en de mogelijkheid voor kinderen om volop te spelen met skelters en schommels. Ondanks enkele aandachtspunten, keren vakantiegangers graag terug naar deze plek.

56 Rue du Fond, 4920

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.