Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Aqua Sun Village & Water Park
Stap binnen in Aqua Sun Village & Water Park, dé plek waar waterpret en relaxen hand in hand gaan. Of je nu met de familie bent of gewoon wilt genieten van die zonnige Kreta-vibe, hier wacht je een stralend vakantieparadijs met meerdere zwembaden, glijbanen en volop entertainment. Dit is waar je dat vakantiegevoel echt gaat beleven.
De ligging
Aqua Sun Village & Water Park ligt in Chersonissos, op ongeveer 800 meter van het zandstrand. De rustige ligging biedt een fijne ontsnapping aan de drukte, terwijl je toch makkelijk de levendige sfeer van de omgeving bereikt. Je zit hier dicht bij bars, restaurants en leuke uitjes, en de luchthaven van Kreta is zo’n 25 km verderop. Zo ben je snel in die gezellige badplaats en klaar voor volop vakantieluiheid. Het ideale startpunt voor een zonnige Kreta-vakantie.
Bij Aqua Sun Village & Water Park voel je je meteen thuis. Het resort heeft een vriendelijke sfeer en beschikt over meerdere zwembaden, waaronder zelfs waterglijbanen en een kinderbad, perfect voor plezier met de hele familie. Je loopt zo het terras op met een lekkere verfrisser en geniet van de zon op een ligbedje. Voor actieve rust vind je er een tennisbaan en een fitnessruimte. Kinderen vermaken zich in de speeltuin en miniclub, terwijl jij lekker relaxt in het wellnessgedeelte met spa. Het complex ademt vakantie en zorgt dat je je nooit verveelt.
Het eten bij Aqua Sun Village & Water Park is lekker en simpel. Je profiteert van een all-inclusive formule, waardoor je ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes door de dag heen hebt. De buffeten bieden diverse gerechten, vlees, vis, salade en verse broodjes voor een goed energieke dag. Bij de zwembadbar haal je verfrissende drankjes en je geniet van een ontspannen sfeer. Dit is vakantie met gemak en lekkere hapjes binnen handbereik, zonder gedoe.
Wil je goed voorbereid op pad? Aqua Sun Village & Water Park heeft een rustige ligging en biedt volop faciliteiten voor een fijne vakantie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals de spa of sporttoestellen, kunnen tegen betaling zijn of afhankelijk van het seizoen. Zo weet je zeker dat je alles hebt geregeld voor een zorgeloze en gezellige vakantie op Kreta. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
De vakantie bij Aqua Sun straalt vooral rust en gezelligheid uit. De zwembaden zijn leuk en zorgen voor plezier, terwijl de sfeer bij de bar echt ontspannen is. Kamers zijn comfortabel en worden goed schoongehouden, perfect voor gezinnen die hun eigen ding willen doen. De ligging is ideaal, vlakbij het dorp en de zee, al is de klim omhoog best een workout. Het eten is warm en gevarieerd, en met een magnetron kunnen vakantiewensen snel vervuld worden. De animatie en sportactiviteiten maken het verblijf levendig zonder teveel poeha. Het uitzicht en de frisse berglucht geven een vakantiegevoel dat je nog lang bijblijft. Hier word je zeker blij van, en de herinneringen aan zon, zwembad en gezelligheid blijven stralend hangen.
Liften
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 199, Hersonissos, GR-70014 |
Website | Aqua Sun Village & Water Park |
Aqua Sun Village & Water Park
Het is een leuke park voor kinderen tot 10 jaar. Kamers waren redelijk, de schoonmaak was wat minder.
het restaurant was massa is kassa, niet te veel van verwachten. maar er was wel keuze.
Jammer dat er geen cocktail of een zoet drankje was, alleen bier of raki.
In de avond alles 10 uur dicht, dan is er niks meer te doen. Je kan dan een taxi pakken voor 10 euro en terug 10 euro.
En 500 meter vanaf het strand klopt al helemaal niet, je zit midden in de bergen.
dus een aardige klim naar boven. Bij het zwembad was echt wel wat reparatie nodig tegels kapot en de roosters.
Naar 31 augustus moet je voor de airco betalen. dan is het niet gratis. Het personeel is wel erg vriendelijk.
ik zou het aanraden voor mensen die kleine kinderen hebben en vroeg op bed willen.
christina
Na de slechte reviews iets met tegenzin gegaan maar het viel mij echt heel erg mee.
Hotel ligt op een berg, maar dat wordt aangegeven. Kamer netjes, elke dag schoongemaakt en schone lakens/handdoeken.
Vlakbij speeltuin waar kids elke dag te vinden waren.
Eten was goed, elke dag variatie en goed warm. Wel lange rijen voor het buffet. Alleen de snacks was niks, 2 grote platen die om 16.00 uur worden klaargezet. Binnen 10 minuten is het op.
Zwembad geweldig. Wel glad, maar daarom waterschoenen aan.
Goed te lopen naar de bushalte beneden.
Met toch wel gemengde gevoelens gingen we op pad, de recensies waren ineens een stuk minder geworden. Voor de gladheid hadden we ons gewapend met waterschoenen.
Het viel ons heel erg mee allemaal. Bij aankomst laat in de avond kregen we alle vier een dubbele boterham en water kon je altijd pakken uit de automaat. De kamer ja...niet te veel eisen hebben. Ik heb geen een keer rugpijn gehad en dat heb ik gauw bij een bed. Het bovenste bed van het stapelbed was wel hard volgens mijn dochter.
Idd gladde tegels. Eten altijd genoeg de bediening werkt erg hard en doet zijn best maar de gasten maken een zooitje. Echt ervaren als vreetschuur maar daar kan het hotel niks aan doen. Tegenvaller dat er buiten het eten in het restaurant ( ontbijt lunch diner) alleen om 4 uur een paar hapjes worden geserveerd rest v.d dag geen eten. Ook geen ijs. Drinken genoeg. Shuttlebusje 4x p.d niet te doen lopend eigenlijk. Elke dag dokter aanwezig 👍🏻
Aqua Sun Village & Water Park
Opzich een redelijke vakantie gehad. Hotel is erg hoog boven op een berg. Dus echt makkelijk naar beneden om bij de winkels te komen doe je niet zo snel. Er is wel een busje die om 10,12,15 en 18 uur gaat. Maar dat is erg proppen in een klein busje. Waar ook maar 1 van is die steeds op en neer gaat. Verder is het eten niet goed warm in de warmhoudbakken. Tenzij je iets direct van de grill neemt dan is het wel warm. Koud eten is prima. Bij de desserts erg jammer dat de cakejes bevroren zijn. Verder is niet alles even kindvriendelijk. Zo heeft onze dochter van 4 haar voet opengehaald aan het hek wat om de speeltuin staat. Ook bij picknickbank zag ik de schroeven er half uit. Dit noem ik niet kindvriendelijk. Verder zijn de kamers erg gehorig. Je hoort echt bijna alles van buiten of je buren. Zwembad is leuk. Mensen die minder mobiel zijn is deze accomodatie niet aan te raden. Vanwege de vele trappen of moeten klimmen.
Super relaxte vakantie gehad bij Aqua Sun. All-inclusive is beperkt tot fris, bier en wijn van 10.00-22.00 uur (minimale bar bezetting). Tijdens de maaltijden ook beschikbaar. Eten vaak lauw, maar smaak en keuze prima; er is een magnetron, weinig sfeer in eetzaal. Hygiëne in eetzaal en bij zwembadbar kan beter. Zwembaden zijn leuk en er hangt een goede sfeer. Er is animatie aanwezig, met name kleine sport activiteiten worden georganiseerd. Kamers hebben wat onderhoud nodig; in onze familiekamer werkte het handig dat we elkaars badkamers konden gebruiken, al liep het water niet goed weg. Ligging is fijn, je bent zo in het dorp, de terugweg omhoog is pittig. Taxi kost ca. €7. Geen echte 4 sterren, maar wel een fijne vakantieplek als je verwachtingen niet te hoog zijn.”
Verouderd hotel.
1 medewerker aan de balie. Ook bij volle bus aankomst,lang wachten
Aardige medewerkers
*10 euro per nacht toeristenbelasting bij inchecken.
*buiten mooi aangekleed. Netjes geschilderd
*Kamers eenvoudig, onze kamer wel schoon, tafelmodel koelkast in kamer
*Buffet uitgebreid, dagelijks bijna hetzelfde en altijd lauw
*Van 8.00 tot 22.00 drankjes in plastic bek. Al sta je te wachten rolluik gaat precies 22.00 voor je neus dicht
*Dagelijks benaderd aan zwembad voor massage tegen betaling
*Zwembaden top, hoofdbad vrij groot, mooi aangekleed, glijbanen top, tegels rond zwembad spekglad, veel mensen zien glijden/ vallen
*Voldoende bedjes en parasols rond zwembaden
*wc papier in emmers, anders verstopping. Geen schoonmaak overdag bij sanitair zwembad
*Hotel op de berg gelegen erg schuin, sommige kamers hele klim, zig zag weg, schuin naar beneden. In de avond slecht verlicht
*10 euro met taxi naar gezellige centrum
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om Aqua Sun Village & Water Park te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Aqua Sun Village & Water Park bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Aqua Sun Village & Water Park. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Aqua Sun Village & Water Park. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.