3,9 miljoen reviews
Laagste prijsgarantie
Boek met garantie

8.9FantastischScore uit

Over Fodele Beach Water Park Resort

Dit hotel van de hogere middenklasse in Fodele heeft een uitstekende ligging aan de schitterende badbaai, met adembenemend uitzicht op zee en het landschap. Met 850 kamers, 7 suites en 405 tweepersoonskamers, biedt het hotel een scala aan faciliteiten en activiteiten voor een onvergetelijk verblijf. De zwembaden, strandbar en diverse sport- en wellnessmogelijkheden zorgen voor ontspanning en vermaak voor alle gasten.

De Ligging

Het hotel ligt op slechts 2 kilometer van het dorp Fodele en heeft een prachtig terrasvormig uitzicht op zee. Vanaf de luchthaven is het ongeveer 25 kilometer naar het hotel. Gasten kunnen met de auto, taxi of openbaar vervoer naar het hotel reizen. Het hotel ligt ook dicht bij het strand, op loopafstand van de badbaai en biedt gemakkelijke toegang tot de stad. Gasten kunnen genieten van het prachtige landschap en de nabijheid van de stad voor uitstapjes en verkenning.

Het hotel beschikt over een breed scala aan faciliteiten, waaronder een receptie met behulpzaam personeel, bagagedepot, kluis, wisselkantoor, Wi-Fi, tourdesk, supermarkt, souvenirwinkel, tuin, speelplaats, tv-ruimte, speelkamer en bibliotheek. Er zijn ook parkeerplaatsen, beveiligingsdienst, oppasservice, kinderopvang, autoverhuur, medische dienst, roomservice, wasservice, kapper en muntwasserette beschikbaar. Het hotel biedt diverse sport- en wellnessfaciliteiten, waaronder zwembaden, strandbar, fitnessstudio, tennis, spa, sauna, massages en animatieprogramma.

Het hotel heeft een koffiehuis, bar en 2 niet-rokersrestaurants waar gasten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er een strandbar voor verfrissende drankjes. Gasten kunnen kiezen voor all-inclusive, met extraatjes zoals snacks en een ruime keuze aan dranken. Het ontbijtbuffet, de middagmaaltijd en het avondbuffet worden vol variatie geserveerd. Speciale dieetgerechten, glutenvrije opties en vegetarische gerechten zijn beschikbaar op aanvraag. Live cooking is een bijzondere attractie voor gasten.

Het hotel accepteert creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. Gasten kunnen profiteren van de diverse faciliteiten en services, waaronder de ruime keuze aan activiteiten, de nabijheid van het strand en de stad, en de uitstekende culinaire ervaringen. Er zijn gezinskamers en niet-rokerskamers beschikbaar. Voor gasten met beperkte mobiliteit kan het hotel minder geschikt zijn vanwege de vele trappen.

• Parkeerplaats

Schrijf een review

Heerlijke week gehad!
Door Marian op 15-10-2023
Gereisd met partner

Met 2 personen een familiekamer front zeezijde geboekt. (Best prijzig) Wij zaten in het nieuwe gedeelte, kamer 901. Zeer ruim met eigen terras uit de wind. Alleen in ochtend paar uur zon. Kamer vrijwel direct aan strand en op de begane grond. Konden binnendoor via het trappenhuis naar het 'plein', waar het hoofdzwembad was, een buitenbar en waar ook het hoofdgebouw aan gelegen was met alle restaurants en andere faciliteiten. Service was perfect. Bellen naar de receptie (probleempjes met kluis), binnen 5 à 10 minuten stond er iemand voor de deur. Idem met koffers ophalen. Ruime keuze uit eten. Personeel moet hard werken, maakt lange dagen, maar bijna iedereen is supervriendelijk. Na ca 22.30 u geen muziekoverlast (van entertainment) meer. Het complex ligt afgelegen, maar dat weet je van te voren. En ja, we hadden onze kamer op een ideale plek. Zit je ergens boven in het complex ervaar je het wellicht anders.

Genoten
Door Calimera op 09-09-2023
Gereisd met jonge kinderen

Wij hebben alleen maar genoten tijdens het verblijf. Misschien heeft het Hotel wat reviews gelezen en hebben zij het eea verbeterd. Ik zal beginnen met de ‘min punten’..zijn niet veel: mini bar in de kamer mag best elke dag gevuld worden. Misschien iets meer lig bedden in de main pool. Vaker check op de parasols, sommige staan er gammel bij.
Wij hadden een schone kamer. Bed was goed en douche was super. Schoonmaak was prima! Eten was prima, ieder heeft er ruime keus. Complex is mooi en werd goed verzorgd. Waterpark was op zich ook prima. Het beste was dat watersport gewoon aan het strand was! En die trappen..niet zeuren en gaan! je wilt niet dat je aderen dichtslippen van al dat All Inclusive :p Klopt wat iemand hier eerder schreef: je krijgt er mooie stevige billen van!Mensen hebben eigen ervaringen..snap ik, maar stop met zeiken om niets a.u.b. ‘Perfecte’ hotel/resort bestaat niet. Medewerkers doen hun uiterste best!

Matig hotel, niet meer dan 3 sterren waard
Door Bas Jansen op 16-10-2022

Tops:
- Kamers zien er proper, mooi uit - Toffe waterpark - Prachtig uitzicht vanuit de ligging - Eten is prima - Hotel voor kleine kinderen geweldig
Tips:
- Accommodatie + hotel zijn dringend nodig aan onderhoud, vooral het zwembad met slechte bedden en parasols (mainpool!!!). - Drank wordt gereserveerd met kartonnen bekers - Eetzaal erg lawaaierig - Veel trappen lopen (niet onderschatten!) - Niet geschikt voor stellen - Niet vergelijkbaar met 5 sterren hotels in Turkije - Op internet wordt gemanipuleerd met ''mooie'' foto's en ''goede'' reviews van dit hotel.
Voor ons dit hotel NOOIT meer!

Rustvakantie
Door Fam. Vandendriessche op 22-10-2020
Gereisd met partner

Het hotel is mooi gelegen. In de omgeving is werkelijk niets. Wij zijn naar Fodele geweest met de taxi, is de moeite niet. Het personeel is heel vriendelijk. In het hotel moesten we nergens een mondmasker dragen. De bufetten werden opgeschept. Het eten was goed van smaak, jammer altijd varkensvlees en kip op alle manieren bereid. Kip met pasta, kippeburgers, kipgyros, kip curry, kip met noedels,.....De ligzetels straalden ook geen luxe uit. We hadden een vernieuwde kamer en die was wel mooi. Voor ons is dit geen 5sterren hotel. Wij zijn al naar veel 5 sterren hotels geweest die veel beter waren zoals: Creta Maris Beach, Mitsis blue Domes in Kos, Villa del Conde en Lopesan Baobab in Gran canaria. Als je geen korting krijgt is het zijn geld niet waard. We zijn van 1 tot en met 8 oktober geweest en het was fantastisch weer. We hebben genoten van het zonnetje.

Goed hotel..veel trappen
Door Cita op 24-08-2019
Gereisd met oudere kinderen

Goed hotel. .eten heel goed ...privé strand met beach bar. .kamers oké. .
Min punten... heel veel trappen. .echt ongelooflijke tripper elke keer. En je zit in
the middle of nowhere.

Prachtig resort met alles wat je te wensen hebt
Door Lieke op 14-11-2018
Gereisd met partner

Prachtig resort met alles erop en eraan: diverse restaurants, een grote plaza met buitenbar, theater waar elke avond een show gegeven wordt, diverse zwembaden... ga zo maar door! Alle medewerkers zijn ongelofelijk vriendelijk en doen alles voor je.
Het resort ligt tegen een berg waardoor je wel veel trappen moet lopen als je hoog zit. Echter rijdt er de hele dag een treintje waar je in en uit kunt stappen en na 23.00 uur brengen de medewerkers je gerust met hun golfkarretje. En wil je dat allemaal niet? Dan heb je fantastische billen na je verblijf! ;-)
Toen wij er waren, waren er vooral Duitsers en Engelsen. De animatie sprak echter vloeiend Engels en de activiteiten waren voor iedereen toegankelijk. We hebben een heerlijk verblijf gehad!

• Petousis Hotel & Suites

€ 393

Petousis Hotel & Suites

GriekenlandKretaAmmoudara (bij Heraklion)

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Lyttos Beach

€ 553

King Minos Retreat Resort & Spa

8.5

Ga naar accommodatie

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.