Kassandra Palace Seaside Resort

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Kassandra Palace Seaside Resort
Ontsnap naar het Kassandra Palace Seaside Resort, een paradijs direct aan het strand met prachtige zwembaden en uitgestrekte zonneterrassen. Dit juweeltje op een schiereiland biedt de perfecte mix van luxe en natuur, met faciliteiten die garant staan voor een onvergetelijke vakantie. Laat je verleiden door de zon, zee en het zand onder je voeten!
De Ligging
Kassandra Palace Seaside Resort bevindt zich in het schilderachtige Kryopigi, direct aan een privé zand-/kiezelstrand waar je heerlijk kunt relaxen onder de gratis parasols en ligstoelen. Verken de levendige omgeving met een korte trip van 1,5 km naar het centrum van Kryopigi, waar winkels, restaurants en bars de lokale cultuur tot leven brengen. Voor avonturiers ligt een bushalte op slechts 150 m afstand, ideaal voor uitstapjes in de regio. De luchthaven (SKG) is ongeveer 85 km verwijderd van het resort, waardoor het een gemakkelijke keuze is voor zowel nationale als internationale vakantiegangers.
Kassandra Palace Seaside Resort blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten, waaronder een adembenemend zwembadcomplex. Geniet van de zoetwater buitenzwembaden, beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen, compleet met ligbedden en parasols voor een ultieme ontspanning. Het resort is gedeeltelijk gerenoveerd en biedt een royaal aangelegd terrein met een hoofdgebouw en vier bijgebouwen. Voor de actieve vakantiegangers zijn er sport- en fitnessfaciliteiten, waaronder tennisbanen en een fitnessruimte. Na een actieve dag kun je ontspannen in het spa- en wellnesscentrum of deelnemen aan een van de vele aangeboden activiteiten. Het resort omvat ook diverse restaurants en bars, WiFi in alle openbare ruimtes en kamers, en een doktersservice.
In het Kassandra Palace Seaside Resort kun je genieten van een breed scala aan culinaire ervaringen met vier restaurants en evenzoveel bars. Begin de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet of kies voor halfpension of volpension voor nog meer gemak. Voor een bijzondere avond uit kun je reserveren bij het à-la-carterestaurant 'Magnolia' voor Mediterrane specialiteiten of 'Fiki Fiki Asian Peruvian' voor een exotische twist. Daarnaast bieden de 'Palm'-lobbybar, de 'Oasis'-zwembadbar, de 'Ninemia'-strandbar en de 'Magnolia'-Bar verfrissende drankjes en gezellige momenten.
Het Kassandra Palace Seaside Resort biedt faciliteiten die toegankelijk zijn voor vakantiegangers met mobiliteitsbeperkingen, waaronder rolstoeltoegankelijke liften en badkamers. Het resort accepteert de meest gangbare creditcards als betaalmiddel, waaronder MasterCard, Visa en American Express. Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten zoals de spa en watersporten tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Spelletjeskamer
E-mailadres | |
Adresgegevens | 63077 KRIOPIGI (KASSANDRA), 630 77 |
Website |
Kassandra Palace Seaside Resort
Prachtig hotel met een prachtig groene aangelegde tuin en een prachtig strand met azuurblauwe zee.Altijd strandbedjes beschikbaar.Mooi zwembd maar leek wel wat op een wedstrijdzwembad.
Vanuit hotel gemakkelijk met taxi naar omliggende dorpjes.
Personeel super vriendelijk, soms zelfs te vriendelijk.
Eten vonden we vaak hetzelfde en niet allemaal smaakvol, gingen dan buiten de deur eten.Alle drankjes of eten op terrein zelf waren zeer prijzig.
Eten in buffetrestaurant wrinig sfeervol, veel kabaal en kantine achtig.Wel super schoon en hygienisch .( geldt voor t hele hotel)
De zee was gewoonweg pravhtig met lekkere temperatuur. Familiekamers ruim met dagelijkse schoonmaak.
Locatie,.vriendelijkheid zee en strand maakt dat dit een prima hotel is.( eten kun je immers ook in een van de andere restaurants op het terrein.
De ligging van dit hotel direct aan een eigen privé strand en de azuurblauwe zee is mooi. Maar als je graag wandelingen maakt over de boulevard en eet in een taverna in een haventje, moet je met auto of taxi weg. Voor een kort verblijf geschikt, voor wat langere is het hier te saai. Het personeel (op een enkele slechtgehumeurde dame na) is zeer vriendelijk en gastvrij. Mooie tuin en overal goed internet (zelfs op het strand) Goed a la carte restaurant. Tuin, zwembad, terras en strandje zijn mooi. Ietwat sfeerloos, weinig aandacht voor details, maar is persoonlijke smaak. Fijne spa, heerlijke massage en gezichtsbehandeling gehad. Fijn verblijf gehad, uitgerust weer naar huis.
We zijn gekomen met een huurauto om rust op te zoeken. Privestrand voor de hotelbezoekers, zwembad en zonneweide.
Na een dag strand wilde ik gaan douche. Water was niet warm of heet maar lauw. Geen goede afvoer want de halve kamer was volgelopen met water. Receptie nam de telefoon niet op dus alles zelf opgeruimd. Dagen erna had ik maar 1x warm water. Zware tegenvaller voor 150€ per nacht.. de kamer is niet elke dag schoongemaakt. Dus de natte handdoeken van het opruimen hadden we 2 dagen op onze kamer liggen. Dat ondanks het kaartje aan de deur "please make up the room"
Na de volgende dag nadrukkelijk gevraagd te hebben of de kamer schoongemaakt kon worden is dit gedaan. Echter bin terugkomst stond de deur van onze kamer open!! Gelukkig niks weg maar echt enorm slordig. Wanneer dit gemeld is aan de receptie word er wat luchtig oo gereageerd en niks aan gedaan... we hebbben genoten van de mooie stranden en omgeving maar het hotel viel enorm tegen.

Kassandra Palace Seaside Resort
Hotel ligt te geïsoleerd. Met kinderen te gevaarlijk om naar het dorpje dat overigens weinig voorsteld te lopen.
Het ontbijt is redelijk avondeten stelt weinig voor. Wij dachten gezellige taverna s te bezoeken in het dorpje maar gezien de gevaarlijke weg ging dat niet. Het strand voldoet niet aan de beschrijving en foto s een en al kiezel ook in de zee.
Mijn advies niet boeken. Wij hebben noodgedwongen tijdens ons verblijf een auto gehuurd mooie omgeving dat dan weer wel.
Doordat ons oorspronkelijk geboekte appartement toch anders was dan in de gids vermeld, kregen we de keus om naar dit hotel te gaan. Bij aankomst een warm ontvangst. De kamer was super, ruim balkon, genoeg kastruimte, nette badkamer. De matrassen waren minder maar via de receptie kregen we nieuwe matrassen met een topdekmatras erop. Prima service!!!
Het ontbijtbuffet was heerlijk, genoeg variatie, net als het avondeten.
Het dorpje Kryopigi was per bus bereikbaar maar ook lopend via een tussendoor weggetje. Mooie tuin en strand. Zwembad was ook heerlijk. Er was ook een kinderzwembad met een leuke speeltuin.
Bij de spa een heerlijk total-body massage gehad, wat een verwennerij was dat.
Personeel super vriendelijk.
Slecht onderhouden hotel. Zeker geen 5-sterren waard. Scheuren in de muren, los tapijt. Brandveiligheid niet aanwezig. Bruin water. Te harde en vieze bedden(vlekken op Hoofdbord). Weinig keus en afwisseling qua eten , droog en lauwe smaak.Centrum niet naar te lopen door gevaarlijke hoofdweg. Rijdt shuttlebus alleen 3x overdag en niet 's avonds. Veel Bulgaren met kinderen. Prijzen dranken te hoog.
Wel goed: De Spa is heerlijk. Personeel is supervriendelijk. Strand en tuin goed onderhouden.

- € 367
Alia Palace Luxury Hotel and Villas
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 918
Sani Resort - Sani Club