Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Hotel Zante Sun
Bij Hotel Zante Sun voel je meteen die ultieme vakantiekriebel. Dit gezellige hotel ligt op korte loopafstand van het strand en biedt een stralende combinatie van comfort en relaxte sfeer. Of je nu wilt genieten van de warme zon, verfrissende zwembaden of lekker eten, hier wacht jou een zonnige belevenis die je niet snel vergeet. Dit wil je meemaken!
De ligging
Hotel Zante Sun ligt in een rustige buurt van Agios Sostis, vlak bij Laganas, op slechts 80 meter van het zandstrand. De locatie is ideaal als je snel wilt genieten van de zeelucht en het zand tussen je tenen. De accommodatie is makkelijk bereikbaar met de auto en ligt ongeveer 10 km van de luchthaven. De omgeving zit vol leuke bars, restaurants en kleine supermarktjes die alles bieden voor een zorgeloze vakantie. Op ongeveer 700 meter vind je het levendige strand van Laganas, en verder zijn er prachtige bezienswaardigheden zoals de Blue Caves en Turtle Island die makkelijk te bereiken zijn. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een zonnige en actieve vakantie op Zakynthos.
Het hotel en de faciliteiten
Het hotel straalt een fijne, rustige sfeer uit met moderne details en een vriendelijke organisatie die voor jou klaarstaat. Je voelt je snel thuis in de lobby, met de open bar en uitnodigende terrassen. Het biedt drie buitenzwembaden, een kinderbad en een mooie tuin voor dat ultieme relaxmoment. Wil je actief bezig zijn? Dan is er een fitnessruimte en diverse sportmogelijkheden. Je kunt hier genieten van gratis wifi, gratis parkeren en ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien. De ruime familiekamers en kamers met balkon, Airco en koelkast maken je verblijf nog comfortabeler. Aan luxe geen tekort, zodat je je echt als een koning voelt tijdens je vakantie.
Eten en drinken
Het eten in Zante Sun Hotel is gezellig en praktisch. Het restaurant serveert een uitgebreid ontbijtbuffet met verse broodjes en gezonde opties, klaar om je dag goed te starten. Overdag is er een Waterfall Bar voor lekkere snacks en verfrissende drankjes. 's Avonds staan er voortreffelijke buffetten klaar, met keuze uit diverse warme en koude gerechten. Voor de liefhebbers is er ook een aanbod van lokale wijn, bier, frisdrank en zelfs cocktails. Alles gezellig en zonder poespas, zodat je lekker wilt blijven zitten en genieten van de ontspannen sfeer. De bars blijven open tot 23:00 uur, perfect voor een drankje na een zonovergoten dag.
Je betaalt de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen ter plekke, deze zijn nog niet inbegrepen. Sommige faciliteiten kunnen seizoensgebonden of wegens onderhoud gesloten zijn, dus check dat vooraf. Het hele jaar door biedt het hotel een goede service en comfort, zodat je je geen zorgen hoeft te maken. Het is slim om je reservering en wensen vooraf door te geven, zodat alles meevalt. Zo weet je zeker dat je optimaal geniet van je vakantie in het hotel dat je alles biedt voor een relaxte en mooie tijd op Zakynthos.
Vakantiegangers genieten van de stralende rust en de gezellige sfeer die het resort biedt. Ze waarderen de net gerenoveerde kamers, die er modern en schoon uitzien, vaak met mooi uitzicht op het kleine zwembad of Turtle Island. Het eten wordt als smakelijk en warm ervaren, perfect voor een all-inclusive vakantie. De zwembaden worden dagelijks schoongemaakt en de omgeving is rustig en ideaal voor een ochtendwandeling langs de kust. Op loopafstand ligt Cameo Island, waar je prachtige uitzichten hebt. De medewerkers worden als uiterst vriendelijk en behulpzaam beschreven, waardoor je je meteen welkom voelt. Voor de kids is Watervillage leuk, en veel is te ontdekken in de buurt. Zo blijft de vakantie voor velen een herinnering vol ontspanning en gezelligheid.
Bar
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Zante, GR-29092 |
Website | Hotel Zante Sun |
Schrijf een review75 reviews
Vreselijk saai hotel niks te beleven ook eten was slecht totaal geen variatie elke dag het zelfde.
Hartelijke aankomst en duidelijk met borden aangegeven waar wij onze huurauto konden parkeren. Wij konden direct in onze kamer en onze koffers werden met enthousiasme meegenomen. De kamer was net gerenoveerd en geeft een luxe en moderne sfeer. Wat opviel was dat het ontzettend schoon is, zowel de kamer als de rest van het hotel. Met uitzicht op het kleine zwembad en turtle island. Het balkon zelf was wel iets klein. Het eten is smakelijk, warm, niet mega uitgebreid maar zeker voor iedereen wat wils ! Op loop afstand van cameo island. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk, helpen je graag oppad in het hotel en proberen zeker persoonlijke aandacht te geven. Door de geweldige service, vriendelijkheid, enthousiasme en toewijding van de medewerkers hebben wij een heel fijn verblijf gehad!

Hotel op zich prima maar let op!! Kom je voor 14:00 uur aan en ga je laat weer naar huis dan moet je dus of €30 per persoon bij betalen om tot 18:00 (lunch en drankjes) of €40 persoon om ook gebruik te maken van Dinner. In al mijn reizen nog nooit meegemaakt all inclusive ws altijd tot je met de bus het hotel verliet . Kortom dus nooit meer!!
Hotel Zante Sun
Heerlijk resort met vriendelijke mensen, de kamers zijn erg mooi afgewerkt net als de zwembaden. Genoeg te ontdekken dus op loopafstand heb je cameo island waar je mooi uitzicht heb over zee. Robert is echt een visitekaartje voor dit resort super vriendelijk en gezellig. Dus zeker het proberen waard!
Prachtig hotel gelegen in een rustige buurt. Het hotel is vlak bij de kust dus een ochtendwandeling deling maken is een aanrader. Je kan bij de kust een boot huren of boeken voor een boottocht. Het resort heeft heel goed eten voor All inclusive. De kamers worden goed schoongemaakt en het zwembad wordt elke dag schoongemaakt. De medewerkers zijn over het algemeneen wel aardig. Veel is er niet te doen voor kids, maar Watervillage is leuk voor de kids. Verder zie je met 7 dagen wel alles op het eiland. Het is mooi weer in mei, niet te heet en niet koud.
Verwacht niet teveel van het eten, s'morgens klein assortiment aan diversiteit brood, het avondeten is vaak niet warm, taai, wat vorige dag over is wordt de volgende dag ander gerecht mee gemaakt, kan ook aan het tijd van jaar liggen, maar buiten om het hotel eet je smakelijker.
Hotelkamers zijn netjes, zwembaden genoeg ligbedden wel verouderd.
De handoekenservice mbt badlakens moet je kopen , en bij aankomst direct toeristenbelasting betalen.
Wel een fijne vakantie gehad
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om Hotel Zante Sun te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Hotel Zante Sun bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Hotel Zante Sun. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Hotel Zante Sun. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.
Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.
Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.
Meer informatie vind je hier:
- Zoover Spaarprogramma: https://www.zoover.nl/spaarpunten
- Lopende acties: https://www.zoover.nl/acties