Over Camping Lido (Glamping)
Camping Lido aan het Gardameer is een gezellige, niet te grootschalige camping tussen Peschiera en Lazise. Kies voor een bijzondere glampingaccommodatie of juist het ouderwetse kamperen. In het zwembad met verschillende glijbanen kun je terecht voor wat afkoeling. De camping ligt vlakbij pretparken Gardaland en Caneva World.
Op Camping Lido hebben vakantiegangers genoten van de top vakantie dankzij de nette en prima ingedeelde maxi caravans en de fijne ligging ten opzichte van het zwembad en animatie. Het zwembad was een hit met leuke glijbanen en het bar/restaurant bood lekker eten en drinken tegen meevallende prijzen. Het personeel werd geprezen om hun vriendelijkheid. De animatie, inclusief aquagym, zwembadspelletjes, minidisco en enthousiaste shows in de avond, viel ook in de smaak bij de kinderen. Daarbij werd het mooie stukje strand aan het Gardameer en de schone omgeving als pluspunten ervaren, wat de locatie een goede uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving maakte.
BBQ toegestaan
Sauna
Tennis
Adresgegevens | Via Peschiera 2, I-37010 |
Camping Lido (Glamping)
Camping is niet meer wat het geweest is, ongeduldig, onvriendelijk ontvangst bij aankomst. Meer aandacht voor elkaar dan voor de klant. Grootte plek prima, echter een zandvlakte geen gras dus enorm stoffig. Afstand tot aan de overbuurman 4 meter, tot 2x toe grote caravan tegenover me gehad ,plus 7 meter waar je dan tegen aankijkt, niet fijn.
Onderhoud wegen en groen ondermaats .
Sanitair ondermaats , ook door toedoen van de gasten zelf, ongelooflijk wat je soms aantrof , doe je thuis toch ook niet? Schoonmaak door ongeïnteresseerde jonge jongens met de Franse slag , tuinslang erdoor thats it.
Verkalkte douchekoppen ,missende haakjes, verstopte afvoer.
Aan het meer geen schaduw meer door totale kaalslag , grindbak geworden :zonde!
Zwembad overvol, autoritaire badmeesters die alles affloten met hun irritante fluitje . Vies troebel warm water . Camping wordt een groot bungalow/chalet park met een doel: hoe verdien ik zoveel mogelijk geld
Hier 2 weken in Augustus gestaan met eigen caravan. Mooie plek , net naast het zwembad.
We kwamen , i.v.m. een voorspoedige heenreis , 1 dag te vroeg. Gelukkig waren er nog 2 plekken aan het meer vrij (Lake “View”) die we voor 1 nacht konden betrekken. Persoonlijk zou ik deze plek nooit zelf boeken. Niet al deze plekken hebben daadwerkelijk uitkijk op het meer en dat rechtvaardigd niet de flinke prijs t.o.v. de standaard plekken. (Die ruim zat zijn!)
Restaurant goed en snel, ook voor afhaal.
Veel animatie (overdag veel animatie in zwembad)
Zwembad: wel wat klein en vooral veel
Gefluit van de badjuffrouwen. Ook zijn de zwembaden niet dieper dan ong 1.60 diep
‘S avonds kinderdisco en soms een show.
Uitstekend vermaakt op deze camping maar wel voor 1x.
Veel gasten die er jaarlijks komen.
Genoten van 13 dagen bij camping Lido! We zaten in een maxi caravan (Poggio superior L). Netjes en prima ingedeeld. De ligging was ook fijn t.o.v. het zwembad en animatie. Naar het Gardameer was voor ons iets verder, vooral terug een klimmetje maar dat was voor ons goed te doen. Het zwembad was super! Leuke glijbanen en bij ons waren deze niet dicht tussen 13:00 en 15:00 uur, wat wel aangegeven staat. Alleen de supermarkt is wel dicht. De bar/restaurant bij het zwembad is heel fijn. Lekker eten/drinken en prijzen vielen ons mee. Ook het personeel super vriendelijk!
De animatie vonden onze kids ook top! Ze hebben meegedaan met aquagym en zwembadspelletjes. De minidisco (20:30 uur) viel ook in de smaak en de shows 's avonds (21:30 uur) zijn heel divers en vol enthousiasme! We hebben ook bij het restaurant beneden gegeten, ook daar prima gegeten met mooi uitzicht! Goede uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Een top vakantie gehad!
Voor de 2e keer naar deze camping geweest. Prima plekken met ruim schaduw, prima toiletgebouw keurig en fris, idd geen toiletpapier en zeep en douchen kost een euro.. Prijs per nacht voor 3 volwassenen en 1 puber was €45, in hoogseizoen!
Camping was zelfs in hoogseizoen niet compleet vol. Broodjes, afhaal pizza en koffie to go ook prima prijzen 😀 Strand loopt langzaam af, met heerlijk water.
Enig minpuntje was de stroom van 3 amp en het missen van een pingpongtafel.
Supermarkten in Bolsena en hele grote Euro... op 12 min rijden.
Wij komen graag weer in de toekomst
Een weekje meivakantie gehad in een Poggio huisje van de camping zelf.
Dat huisje was prima. De bedden wel wat kort, en je kijkt direct het huisje van je buren in, maar het was schoon en er was niks kapot.
Camping zelf is een beetje zoals we het bij meer campings aan het Gardameer ervaren: Het is in die zin een beetje vergane glorie. Het heeft zijn ligging mee, dat toegegeven. Mooi stukje strand aan het Gardameer zelf, water is aan deze kant erg schoon. Hadden het gevoel dat het vooral ook teert op de ligging aan het Gardameer, getuige dat het toch best vol was.
Maar het is het allemaal net niet: Weinig op deze camping te doen qua activiteiten, er mist een game-hal voor de wat oudere jeugd als het weer wat minder is, campingwinkel is onredelijk duur ( 4 euro voor een pak chocomelk bijvoorbeeld) en het lag ons, in elk geval lopend, toch wat te ver van bijvoorbeeld een Lazise af.
We zijn in Zuid-Frankrijk toch anders gewend
Hier is het massa is kassa. Het noodweer van 24-07 meegemaakt. Totaal geen waarschuwing oid. De dag erna totaal geen hulp van de camping zijde. Mensen vluchten weg, de dag erna worden er gelijk nieuwe gasten neergezet. De mensen krijgen totaal geen geld terug...
Zwembad, glijbaan haalt je rug compleet open en waterkwaliteit is ook niet best.
Chalets worden opengebroken, beveiliging is waardeloos.
Wel de hoofdprijs vragen maar de service naar de gasten is zeer bedroevend.
Voor tieners weinig te beleven, die zwerven over de camping. Voor jongere kids genoeg te beleven.