Deze accommodatie heeft een score van 8.8
Over Europa Silvella Camping
Bij Europa Silvella Camping maak je je klaar voor een zonnige, gezellige vakantie. Je verblijft op een ideale plek direct aan het strand, met volop faciliteiten en de mooiste waterpret voor jong en oud. Lekker genieten, ontspannen en herinneringen maken zit hier zeker in het vat. Dit is jouw ultieme uitvalsbasis voor een stralende vakantie vol plezier!
De ligging
Europa Silvella Camping ligt in San Felice del Benaco, recht aan het prachtige Gardameer. Deze toplocatie zorgt voor een ontspannen sfeer met alles binnen handbereik. Vanuit hier ben je zo bij het mooie meer en de gezellige dorpjes in de omgeving. Je rijdt makkelijk met de auto of fiets naar leuke stranden, historische stadjes en levendige markten. Kortom, alles wat je zoekt voor een toffe vakantieplek, ligt hier binnen bereik. Je kunt je voorstellen dat je al snel met slippers uitgaat en de eerste duik in het heldere water neemt!
Het hotel en de faciliteiten
Wanneer je op Europa Silvella Camping bent, voel je je direct welkom. De sfeer is ontspannen en de voorzieningen maken je vakantie echt compleet. De camping beschikt over verschillende zwembaden, inclusief een kinderspeelbad en een whirlpool, waar je heerlijk kunt relaxen onder de zon. Voor de actieve vakantiegangers is er een uitgebreid buitensportprogramma – denk aan fietsen, tennis, volleybal en midgetgolf. Wil je lekker binnen bezig zijn? Dan sta je binnen zo in de fitnessstudio of tafeltennist samen met anderen. Kinderen vermaken zich in de speeltuin of de speciale speekamer, terwijl jij ontspant in het wellnessgedeelte met spa en stoombad. Alles ademt vakantiesfeer en biedt volop plezier voor iedereen!
Eten en drinken
Op de camping vind je verschillende eet- en drinkmogelijkheden. Het restaurant serveert eenvoudige, lekkere maaltijden en is ideaal voor een gezellig diner met uitzicht op het water. Bij het koffiehuis haal je verse broodjes en koffie voor een ontspannen ochtend. Voor een snelle snack of drankje kun je altijd terecht bij de bar en de zwembadbar/snackbar, waar je verfrissende drankjes en snacks bestelt na een dag waterpret. Alles is makkelijk te bereiken en je kunt smullen van betaalbare, goede kwaliteit maaltijden en hapjes, perfect om de vakantiekriebels nog meer te voeden.
Je verblijft hier in een goed georganiseerd vakantiepark, waar de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet zijn inbegrepen en ter plekke voldaan moeten worden. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of niet het hele jaar door geopend door weersomstandigheden of onderhoud. Je bent dus goed voorbereid, want alles is duidelijk aangegeven en het park zorgt voor een fijne vakantie-ervaring. Zo kun je zonder verrassingen genieten van je welverdiende break aan het Gardameer!
Vakantiegangers genieten volop van deze camping en de zonnige sfeer. Alles wordt goed geregeld en de mensen zijn heel vriendelijk. De camping voelt gezellig en schoon, met een vernieuwd sanitair gebouw nabij het zwembad. De luxe accommodaties, zoals de prestige xl en glamour tenten, stralen netheid uit en bieden mooie uitzichten op het water. Het water in het meer is helder en warm, ideaal om met waterschoenen te genieten. Het restaurant serveert lekkere pizza’s en het animatieteam maakt de avonden vrolijk, vooral met shows en disco’s. Veel reizigers waarderen de mogelijkheid om makkelijk naar het Gardameer te wandelen en de prachtige plekjes in de omgeving. De herinnering aan die stralende momenten maakt dat velen graag terugkomen.
BBQ toegestaan
Tennis
Adresgegevens | Via Silvella, 10, I-25010 |
Europa Silvella Camping
Schrijf een review107 reviews
Fijne camping. Alles altijd goed geregeld. Vriendelijke mensen. Beste camping waar wij ooit zijn geweest. Zowel 1x met tent en 2x in Mobile-home. Restaurant erg lekkere pizza’s en niet duur.
Top camping een volledig vernieuwd sanitair gebouw (die naast het zwembad). Mega vriendelijk personeel en heerlijke pizza’s in het restaurant.
Onze eerste keer was meteen een hele fijne ervaring op deze camping. We hadden een prestige xl , ruime veranda met uitzicht op het water en 2 badkamers. Alles zag er netjes en schoon uit. 2 minuten lopen en je ligt in het meer. Wel waterschoenen aan doen en dan genieten van het heldere water,.goede temperatuur en schitterende uitzicht. Wij hebben maar 1x in het zwembad gezwommen. Onze kinderen van 13 en 16 vonden het meer veel leuker. We zijn veel op pad geweest. Hoogtepunten waren lago di tenno (super blauw meer)en monte baldo( hoogste berg). Verder was het safari park, maderno, en cascade de molina erg de moeite waard.
Hou rekening met lange reistijden. Door de drukte deden wij gemiddeld 2 uur over 60 km. En dan een parkeerplaats vinden..
Savonds muggen, af en toe een regenbuitje maar verder heerlijk weer gehad.
Wij komen graag terug.
Europa Silvella Camping
Begin augustus hier geweest met kinderen (10 en 16), hebben een hele fijne vakantie gehad! Onze accommodatie was erg goed,
en super schoon. Bij de caravans om ons heen zagen we bij wisseldagen al vroeg drie temperament volle dames komen om de hele accommodatie schoon te maken, geen plekje werd over geslagen!
Een zwembad vonden we wat tegenvallen, parasol en ligbedden zijn echt wel aan vervanging toe. De badmeesters zijn nauwelijks actief. Ook van het bubbelbad deed de helft van de bubbels het niet.
Animatie van de camping was leuk! Mika was favoriet van velen. ‘s avonds ook shows maar jammer dat er geen terras gelegenheid bij was om dan echt even een avondje uit te hebben met een drankje. Onze oudste heeft zich goed vermaakt bij Red Clubbing en beachbar Nasimi. Fijn dat je vanaf de camping zo naar het Gardameer kunt lopen.
Wasmachines zijn er niet echt veel, of stuk. Het was een fijne tijd maar her en der wat verbeterpunten.
De camping is fantastisch. Het personeel staat je altijd vriendelijk te woord, alles is erg schoon en het restaurant is tevens prima. Wij verbleven in een glamour tent die overigens heel goed verzorgd was.
Tip; mocht je met erg jonge kinderen komen, boek dan niet de geheel verzorgde tenten. De mini disco start om half 9 en de daaropvolgende shows eindigen pas rond half 11 en grenzen pal aan deze tenten, de muziek staat zo hard dat ons camping bedje er van trilde. 😅
Fantastische camping waar we ieder jaar weer terug komen. Voelt als thuiskomen. Accomodaties zijn schoon. Zwembad is netjes en schoon. Voldoende ligbedden. Sanitair is altijd schoon. Personeel heel vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Voldoende keus in de poolbar en in het restaurant.