Deze accommodatie heeft een score van 8.6
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Loano 2 Village
Ontdek de charme van Loano 2 Village, een parel dicht bij het strand en omgeven door een oase van rust. Dit hotel springt eruit met zijn prachtige zwembadzone, ideaal voor zowel ontspanning als actieve vermaak. Een ideale keuze voor liefhebbers van zon, zee en ontspanning!
De Ligging
Loano 2 Village geniet van een bevoorrechte locatie op slechts ongeveer 1,3 km van het bruisende centrum van Loano, vol met restaurants, bars en winkels. Het strand en de zee liggen op een steenworp afstand, perfect voor strandliefhebbers. Voor degenen die verder willen verkennen, bevinden het treinstation en een taxistandplaats zich op ongeveer 1,5 tot 2 km afstand, waardoor het gemakkelijk is om de omgeving te verkennen. Bezienswaardigheden zoals de Grotte di Toirano en het Acquario di Genua liggen binnen bereik. De luchthaven Genua Cristoforo Colombo bevindt zich op circa 85 km afstand, waardoor het hotel ook gemakkelijk bereikbaar is voor internationale vakantiegangers.
Loano 2 Village biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten die garant staan voor een onvergetelijk verblijf. Het hotel beschikt over 360 kamers, junior suites, suites, appartementen en studio's, verdeeld over een hoofdgebouw en een bijgebouw. De 24-uur receptie staat altijd klaar om vakantiegangers te verwelkomen. Wi-Fi is overal beschikbaar, en voor wie de omgeving wil verkennen, is er een fietsverhuur. De zwembadzone met 4 buiten- en binnenzwembaden belooft eindeloos waterplezier voor jong en oud. Een supermarkt en diverse winkels op het terrein bieden extra gemak. Voor de actieve vakantieganger zijn er tal van sportfaciliteiten, van tennis tot windsurfen. Het wellnessgedeelte en een animatieprogramma zorgen voor ontspanning en vermaak.
In Loano 2 Village kunt u genieten van heerlijke culinaire ervaringen in het restaurant met airconditioning, waar ontbijt, halfpension en volpension opties beschikbaar zijn. Begin de dag met een stimulerend continentaal ontbijtbuffet en geniet 's middags en 's avonds van diverse buffetten. Dieetgerechten, vegetarische opties en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Voor een ontspannen drankje zijn er een gezellige koffiehuis en een bar.
Loano 2 Village biedt faciliteiten voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit en rolstoeltoegankelijke kamers. De belangrijkste creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard worden geaccepteerd. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Cafe
E-mailadres | |
Adresgegevens | 6 Via degli Alpini 6, I-17025 |
Website |
Loano 2 Village
Een super verblijf, mooi appartement, vriendelijk personeel. Mooie zwembaden. Complex ligt in een zeer mooi omgeving.
Toen we na het inchecken naar de bar gingen schokken wij ons rot wat een chaos, vreselijk druk! Bij de bar (waar je alleen tussen 12en2kan eten) en bij het zwembad. Hier MOET je trouwens een badmuts op!Eten was goed, wel na elkaar eten het komt niet tegelijk. Kamer was redelijk. Mini supermarkt op t park belachelijk erg klein en smoezelig. Konden hier niet blijven en zijn na twee nachten weg gegaan (helaas geen geld retour, maar konden hier niet blijven). Voor pubers ook niet leuk, te veel kleine kinderen.
Dit is een heel mooi park met een prachtig zwembad een fantastische onderhouden tuin en een geweldig animatie team. Het personeel in de pizzaria vond ik best onbeschofd. De apartementen waren verouderd vooral de douchecabine was klein en glad de bedbanken zijn ook aan vervanging toe 1 helft lag je bijna op ijzer. . Wij zaten op de begane vloer. Ons terras was hoog omheind met een heg. Voor 3 pers was het appartement ruim genoeg voor 4 werd het zeker te klein. Ook de koelkast maakte zoveel herrie het leek wel een afzuigkap. De bedden zijn vreselijk hard en de hoofdkussens waren waardeloos. De omgeving vonden wij teleurstellend en heel erg druk. Je kon er nergens je auto kwijt. Ff lekker op het strand lopen was er niet bij die lagen vol met bedjes en parasols. Monaco in de buurt fantastisch.

Loano 2 Village
Het appartementencomplex/park is inmiddels behoorlijk gedateerd ten opzichte van de getoonde foto’s in de boekingen. Kamers zijn erg basic en niet meer anno 2019, je telefoon opladen zonder daarvoor een lamp eruit te trekken is namelijk niet mogelijk. Evenals badkamer niet meer anno 2019. Plastic terrassetje zonder kussens! verscholen achter een hoge heg is je uitzicht vanaf je terras op de begane grond. Het is blijkbaar uitstekend geschikt voor Italianen maar voor ons niet nog een keer! Het bedienende personeel spreekt uitsluitend Italiaans (Schoonmaaksters/Restaurant) bij de receptie 1vrouw die NL spreekt. Airco werkt perfect, Zwembad is schoon en de bedden liggen prima. Maar er zou echt meer aandacht mogen gaan naar de toeristen en daarbijbehorende maaltijden en activiteiten evenals de taal. Voor gezinnen met (jonge) kinderen goed. Voor jongeren absoluut niet. Prijs/Kwaliteit niet goed, Voelt je daardoor niet echt welkom hier!
Ik vond het een beetje gedateerd zeker de badkamer.
Nadat ik de reviews had gelezen had ik er zeker meer van verwacht. De Nederlandse mevrouw aan de receptie was niet vriendelijk. Systeem met ligstoelen is zeer goed zo gaat er niemand om 6 uur een handdoek leggen.
Wij vonden het allemaal ‘net niet’. Park is verouderd en aan renovatie toe. Tuin is goed onderhouden. Erg luidruchtige animatie. veel harde muziek en gegil. Niemand spreekt Engels if een andere taal dus voor de niet Italiaanse kinderen is er niks aan.
Bij de bar bij het zwembad lange wachttijden om te bestellen en vaak was er vanalles op.
Pizzeria erg goed en betaalbaar (ook afhaal).
Park ligt in een hele ongezellige omgeving. 20 minuten lopen naar centrum.
Erg druk. Ook bij het strand (kiezel) lig je heel dicht op elkaar. Alleen huurbedjes.
Voor ons geen tweede keer meer. Zowel qua park als plaats