5.2MatigScore uit 116 reviews

Eetgelegenheden

Oplichters
Door Voor joker gezet op 29-10-2024
Gereisd met partner

Het zijn dikke oplichters.
Laten mensen caravan kopen met de uitleg 2 jaar zekerheid nu vliegt iedereen eraf. Plus betalen voor afbraak.ze zouden hun.moeten schamen

Zakkenvullers

Dicht bij ons doel maar matige camping
Door Natascha op 25-09-2024
Gereisd met partner

Ligging direct aan de doorgaande drukke weg. Veel geluidsoverlast hiervan. Sanitair is prima maar wel heel beperkt, voor een camping met 100 plaatsen 2 dames en 2 heren douches was zelfs in september te weinig. Eten in de brasserie was goed maar een erg ongezellige ruimte met groot tv scherm.

Koud
Door Ivan op 26-07-2024
Gereisd met partner

Zwembad is niet verwarmd want het is kapot
Word gemaakt zeggen ze
Ze zeggen er wel niet bij welk jaar

Stacaravan camping Kempenheuvel
Door Ulrike op 28-08-2023
Gereisd met partner

Omwille van mijn medische behandelingen in NL hebben wij ( wonende in Portugal) 2021 een stacaravan gekocht op Kempenheuvel met de gedachten een plek te hebben voor de nodige tijd. Toen we in augustus 2022 aankwamen (na een 2daagse vermoeiende autoreis ) en naar de receptie gingen om de nodige dingen aan te vragen zoals Wifi etc. kregen we I.p.v "goede dag" te horen dat onze caravan wordt afgebroken omdat het er niet netjes bijgehouden werd...dikke dumper en een k...vakantie was het toen voor ons. Verkopen mochten wij hem niet. Dus hebben we in het begin van 2023 de gevraagde som van 750 euro voor de afbraak overgemaakt en eigenlijk zou het ons niet meer moeten interesseren.MAAR ik ben vaste campinggasten tegengekomen bij mijn laatste bezoek in België in mei en ik hoorde dat de caravan er nog steeds staat en het niet beter uitziet.Hiermee wil ik dan ook alleen maar aangeven dat we ons behoorlijk belazerd voelen door de beheerders.

Kampeerbungalow op de camping
Door Ad en Sia op 05-07-2021
Gereisd met partner

We komen hier al jaren. Met onze caravan, camper en nu in gehuurde kampeerbungalow. Camping in zijn geheel zeer verzorgd, prima sanitair, heerlijk terras en goed restaurant( voor elk wat wils) en niet te vergeten de zwembaden. Stadje Bree is leuk om te bezoeken, maar vergeet niet in de omgeving te fietsen en te wandelen. Super! Ons weer heel goed vermaakt en in de kampeerbungalow ontbrak het ons aan niets. Team Kempenheuvel bedankt. We komen zeker nog vaker terug!

Nooit meer.
Door Nuus op 16-08-2020
Gereisd met partner

Receptioniste was niet duidelijk met haar informatie, bel je of er winkels in de buurt zijn, krijg je als antwoord. Ja. Maar wat blijkt bij aankomst dat de winkels gesloten zijn ivm Maria Hemelvaart. Had ze ook wel even kunnen vermelden toen ik belde. Nu moesten we noodgedwongen eten in het restaurant omdat we geen boodschappen hebben kunnen doen. Neem je een lekker stoofpotje, smaakte goed, maar het was meer saus dan vlees. Vraag je om een glas kraanwater moet je daar 2 euro voor betalen, belachelijk. Mede ook omdat mijn partner al 2 biertjes had besteld en ik zelf vooraf een Spa. Brood besteld, kon je de volgende ochtend ophalen, blijkt de receptioniste, ondanks herhaaldelijk verzoek, dat je op de camping mondkapjes moet dragen, daar zelf stond zonder mondkapje en geen handschoenen aan, om je brood in de zak te doen. Kortom, ze waren niet gastvrij en vriendelijk. Kom hier dus nooit weer en zal ook deze camping niet aanbevelen.

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.