Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Casa Roman voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 9.6
Over Casa Roman
Ontdek Casa Roman, een charmante uitvalsbasis in Zonhoven met een uitnodigend zwembadcomplex voor eindeloos waterplezier. Het hotel belooft een onvergetelijk verblijf met zijn prachtige tuin, speelplaats en een keur aan activiteiten voor elke smaak. Duik in het verwarmde zwembad of ontspan op het zonneterras; Casa Roman staat garant voor een vakantie vol ontspanning en avontuur.
De Verborgen Parel
Bed & BreakfastDe Fruithoeve
Bed & Breakfast't Solveldje
Bed & Breakfast
De ligging
Casa Roman is perfect gelegen in het rustige Zonhoven, ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, of het nu op de fiets is of te voet. De nabijheid van Maastricht (MST) luchthaven, maakt de reis naar Casa Roman gemakkelijk en zorgeloos, en biedt een mooie kans om ook de charmes van deze historische stad te ontdekken.
Het hotel en de faciliteiten
Casa Roman biedt een scala aan faciliteiten die zorgen voor een comfortabel en verrijkend verblijf. Met slechts 5 kamers garandeert het hotel een persoonlijke service en een rustige ambiance. Het hart van het hotel is ongetwijfeld het zwembadcomplex, perfect voor zowel volwassenen als kinderen, met verwarmd water en een speciale zone voor de kleintjes. Daarnaast kunnen vakantiegangers ontspannen op het zonneterras, uitgerust met ligstoelen en parasols. Voor de actieve bezoekers is er een breed aanbod aan activiteiten zoals fietsen, mountainbiken, vissen, en meer. Daarnaast biedt het hotel rolstoelvriendelijke faciliteiten, een speelkamer, een bibliotheek, en gratis parkeergelegenheid.
Eten en drinken
Bij Casa Roman begin je de dag goed met een smakelijk ontbijt, terwijl ook de middagmaaltijd dagelijks geserveerd wordt in het restaurant. Voor vakantiegangers die iets speciaals zoeken, biedt het hotel dieetgerechten en kindermenu's op aanvraag. Daarnaast kun je genieten van heerlijke momenten in zowel het koffiehuis als de bar van het hotel, waar speciale menu's beschikbaar zijn voor een culinaire ervaring.
Houd er rekening mee dat de pakketreizen van Casa Roman in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. Voor gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken, helpt Casa Roman graag om aan jouw wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Honden toegestaan
TV
Kluis
Adresgegevens | Herestraat 72, 3520 |
Schrijf een review128 reviews
Nadia en Giacomo zijn geweldige mensen,we komen hier al voor de 100ste keer😜altijd thuis komen,heerlijk ontbijt,zalig om te zwemmen en centraal gelegen om te fietsen. De kamers zijn picobello
Nadia en Giacomo zijn geweldige mensen,altijd genieten en je voelt je direct thuis. Heerlijk ontbijt,zalig zwembad,super om te fietsen is centraal gelegen. Wij zijn al 100jaar😛op vakantie geweest en gastvrijheid is SUPER
Geboekt omwille van faciliteiten, uitstekende ligging voor wandel- en fietstochten en eerdere positieve reviews. Enorm goed meegevallen. Kamer met alle voorzieningen en verzorgd ontbijt. Prachtige tuin en groot verwarmd zwembad. Maar bovenal vriendelijke uitbaters die alles doen om je verblijf nog aangenamer te maken. We komen zeker nog een keer terug !
Casa Roman
We hebben een super weekend beleefd met een groep van 10 hadden we de B&B voor ons alleen. We zijn super ontvangen door Nadia we voelden ons onmiddellijk thuis. Ook haar man Giacomo is een zeer aangenaam en gastvrij persoon. We hebben 's avond heel lekker gegeten goed gelachen en goed geslapen. Dan bij het ontbijt allemaal verse producten door Nadia bereid. Het was heerlijk. Bedankt Nadia & Giacomo.
Nadia en Giacomo ontvangen je met een gezellige, aangename uitstraling. Kamers zijn heel tof, mooi ingericht en netjes. Ontbijt is super. Het zwembad is in deze warme periode een topper. We verbleven hier elke dag samen met andere leuke gasten. Het was zo fijn en voor ons waren twee nachten veel te kort, we boekten dus snel nog een nachtje bij. Gelukkig was dit net mogelijk. Nog eens dankjewel. Wij komen zeker terug. We boekten een verfijnde keuken arrangement, maar blijkbaar was dit bij aankomst niet zo. Dit werd wel ruimschoots goed gemaakt door een groot aanbod van goeie restaurants.