3,9 miljoen reviews

Activiteiten
  • 9
    Eetgelegenheden

Over Landal Mooi Zutendaal

Op steenworp afstand van Maastricht ligt Landal Mooi Zutendaal met binnen- én buitenzwembad. Met de aanwezigheid van diverse speeltuinen, een klimbos en animatie gaan de kinderen zich zeker niet vervelen. Volg het blotevoetenpad bij Lieteberg, bezoek de grotten in Valkenburg of ga fietsen in het Nationale Park Hoge Kempen.

Vakantiegangers zijn dol op hun verblijf in de luxere villa's, waarbij vooral de rust, luxe en hygiëne opvallen. De omgeving is een paradijs voor liefhebbers van fietsen en wandelen. Ook de faciliteiten zoals het zwembad met spray attracties en glijbaantjes krijgen veel lof, net als de aqua scooter activiteit die vooral bij de jongere bezoekers in de smaak valt. De nabijheid van Maastricht wordt als een groot pluspunt ervaren. De houten chalets, omschreven als eenvoudig maar netjes, en het compleet vernieuwde restaurant maken indruk, evenals de natuurlijke omgeving die veel te bieden heeft. Kortom, een plek waar vakantiegangers graag terugkomen!

• EuroParcs Hoge Kempen

p.p. vanaf*

€ 87

EuroParcs Hoge Kempen

9.4
    Vakantiepark
    BelgiëLimburg (België)Zutendaal

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

Eetgelegenheden

Prachtig fantastisch park
Door Marian op 04-10-2024
Gereisd met partner

Net terug van vakantie in dit park. Het was fantastisch! We zaten in een luxere villa, nr 119. Ik kan zeggen dat je veel luxe en. rust krijgt,en de schoonmaak was deze keer erg goed, hygiënisch. Dit kunnen we niet zeggen van andere Landalparken.
De omgeving is mooi om te fietsen en te wandelen
We komen hier zeker terug!

Heerlijk weekend weg
Door Arie op 24-08-2024
Gereisd met jonge kinderen

Leuk weekend weg geweest. Mooi ruim huis wat van alle gemakken is voorzien. zwembad met diverse spray attracties en glijbaantjes. Mijn oudste dochter (11) vond de aqua scooter activiteit helemaal geweldig!
Omgeving erg mooi. En lekker dicht bij Maastricht.

Zeer slecht chalet ofwel hok.
Door Guus op 09-08-2024
Gereisd met partner

Het park is redelijk. Wij hadden een chalet wat wij omgedoopt hebben tot hok of container. Zou geschikt moeten zijn voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Echter met ons tweeën liepen we elkaar net niet in de weg. Bank is krap aan voor 3 waar de anderen moeten zitten geen idee. De bedden zijn zeer smal. 1 dekbed was net te klein voor 2 bedden. De lakens veel te groot voor het matras dus wakker door de kreukels. De bedden staan tegen een wand dus s nachts wakker doordat de knieën ellebogen of hoofd tegen de wand stootte of de knieën van de partner in de rug.
De klantvriendelijkheid van de receptie viel erg tegen Ze blijven vriendelijk lachen maar dat geeft geen oplossingen. Het kwam erop neer dat we het maar met het hoofdkantoor moesten uitzoeken. We zijn wezen eten bij de brasserie wat zeker beviel. Goede gerechten snelle bediening.
De prijs kwaliteit verhouding is zeer slecht en we voelden ons enorm opgelicht.

Landal Mooi Zutendaal

best een goed park, maar kan beter voor de prijs
Door Ton op 30-04-2024
Gereisd met vrienden

het park is een ideaal begin voor wandelingen. Het restaurant hebben we bij aankomst gereserveerd en het eten was prima, de bediening erg vriendelijk. Het huisje was netjes, wat vreemd is dat de bedden niet waren opgemaakt, maar je wel wordt gevraagd deze af te halen als je weggaat. We hadden last van mieren. De Wifi is matig. Tevens waren er geen handdoeken en als je een pakket haalt bij de receptie kan je eigenlijk beter naar de Hema gaan omdat de prijs erg hoog is en de kwaliteit van de handdoeken matig. Bij de BBQ zijn geen hulpmiddelen aanwezig dus moet je erg improviseren voor de kolen. het huisje is erg gehorig(wij hadden een 4 persoons huisje) je hoort alles wat er gebeurt in de badkamer(WC) naast je.

Mooi park in mooie omgeving.
Door Mien op 04-02-2024
Gereisd met partner

Geweldig leuke houten chalets, eenvoudig maar netjes . Bij aankomst lekker gegeten in het compleet vernieuwde restaurant en met de kleine kids een frisse duik genomen in het zwembad. Mooie natuurlijke omgeving waar genoeg te doen is , maastricht ligt op een steenworp afstand! Ons zien ze nog weer een keer terug !

Top park! ( En omgeving uiteraard!)
Door Henk op 31-01-2024
Gereisd met oudere kinderen

Vriendelijke ontvangst, net ,knus chalet geboekt met 2 volwassenen en 3 kinderen. Het zijn de kleinere chalets op het park maar zeker niet minder gezellig! Schoonmakers hebben goed werk verricht, keurig netjes. Het vernieuwde restaurant is top! Lekker gegeten. Maar vooral de mooie wandel en fietsroutes zijn geweldig, alles op korte afstand, evenals het centrum van Maastricht waar we naar toe zijn gefietst. Kortom ,leuke aanrader!

Landal Mooi Zutendaal

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.