3,8 miljoen reviews

• 9
  • 9
    Natuur

Vakantiehuis info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

De Lounge

9.2FenomenaalScore uit 59 reviews

Een echte aanrader voor herhaling vatbaar.
Door Anneke op 01-03-2023
Gereisd met vrienden

De woning is zeer goed ingericht en heel netjes. De omgeving is daar prachtig! We zijn jammer genoeg maar van vrijdag namiddag tot zondag namiddag geweest dus hebben we niet alles kunnen doen. Maar dat is een reden om terug te komen. :) Dan eens in de zomer dat we kunnen genieten van het terras en zithoek.

Prachtige locatie!!!!
Door Yo Ceulemans op 21-02-2023
Gereisd met jonge kinderen

We hebben met onze 2 zonen, hun partners en 3 kleinkinderen een heel leuk weekend beleefd in de Lounge. Het huis is ruim, met grote en kleine zithoek, een professionele keuken, een grote eethoek, 4 slaapkamers en een grote slaapkamer boven onder het dak met wel 8 slaapplaatsen. In totaal zijn er 18 slaapplaatsen. Ruimte genoeg! Elke slaapkamer heeft een toilet, douche en lavabo. De woonruimtes zijn smaakvol en gezellig ingericht. Wanneer je buitenkomt zijn er tal van wandelpaden die leiden naar sprookjesachtige bossen. Je kan er afdalen naar een droge rivierbedding. Het weer was niet zo goed maar dat heeft ons niet kunnen tegenhouden om in de natuur te trekken. We willen nog wel eens terugkomen in de zomer of zo.

wat wil je nog meer
Door Charlotte op 20-02-2023
Gereisd met vrienden

Fijne, gezellige en ruime woning vlakbij de Duitse grens. Niet al te ver van huis en toch een heel andere omgeving (bossen, reliëf ...). Je kan er mooie wandelingen en fietstochten maken in België en in Duitsland en langlaufen ... . Het huis is heel ruim en de keuken is heel functioneel ingericht. Er zijn 2 zitruimtes. Ook buiten zijn er 2 overdekte ruimtes. Vlotte communicatie met de eigenaar.

Absoluut voor herhaling vatbaar
Door Fabienne op 07-02-2023
Gereisd met vrienden

Samen met vrienden hebben we een fijn weekend doorgebracht in een rustige omgeving. Het huis heeft een ruime living en grote keuken voorzien van alle gemakken. Voldoende grote kamers met badkamerfaciliteiten. Beter dan verwacht.

Super weekend gehad in dit vakantiehuis 😃
Door Graauwmans Tom op 30-01-2023
Gereisd met vrienden

Mooi vakantiehuis direct gelegen aan het bos. Slaapkamers en bedden waren dik in orde. Praktische industriële keuken. 2 ruime aparte salons. Alles was heel proper 👍 Na de wandeling ontspannen in de infra rood cabine. 2 km verder sta je op de langlaufpiste wat zeker een aanrader is in winterseizoen.

Geweldig
Door Ingrid de marelle op 14-01-2023
Gereisd met vrienden

Wij beleefden super gezellige feestdagen in de lounge. Heel vriendelijke eigenaar. De lounge is heel gezellig ingericht ( inclusief mooie kerstboom en kerstdecoratie). Netjes en proper en een professioneel ingerichte keuken. De lounge is zo ingericht dat ons ganse gezelschap toch zijn privacy en rustplaatsje had. Wij komen zeker terug !!!

De Lounge info

• CafeBeschikbaar (1)