/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03280000-03289999%2FE3286189.jpg)
De Lounge
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02600000-02609999%2FE2602845.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fd1e6ad78-b895-4db2-959d-1467366f777a%2Fbbeb8e08-d632-40e2-9e07-f4880ca66a44.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fd1e6ad78-b895-4db2-959d-1467366f777a%2Fc2247a71-1579-463c-9e52-2ac01969061d.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03030000-03039999%2FE3036818.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03130000-03139999%2FE3131430.jpg)
Vakantiehuis info
De Lounge
Heerlijk huis met goede vibes, veel ruimte, mooie tuin… De inrichting is zeer smaakvol, met aandacht voor details. Wij apprecieerden ook de ruime kamers met eigen sanitair en de bijzonder goed geëquipeerde keuken. Veel wandelmogelijkheden en gezellige dorpjes in de buurt. Ideaal voor wie rust & onthaasting zoekt, wij komen vast terug!
Even helemaal weg van de stad en terugtrekken in de natuur, de rust en al het mooie wat de natuur te bieden heeft, dat vind je zeker als je in de Lounge boekt. De accommodatie is op wandelafstand van de natuur, het is een gezellig huisje met goede indelingen en mooie decoratie, oog voor detail. Helemaal ons ding! Er is aan alles gedacht van infrarood tot sjoelbak. Daarnaast was de communicatie met de eigenaars heel fijn, heel correct en vriendelijke mensen. Wij kijken al uit naar volgend jaar, want dan gaan we terug!
Wat hebben we genoten! Een huis met veel ruimte, en super gezellig ingericht. Een grote, praktische keuken ook, waar echt alles voorzien is. En fijne, verzorgde kamers, en niet onbelangrijk, goede matrassen. Het huis heeft verschillende plekken om fijn samen te zitten, én ook om rustig een boekje te lezen, of even bij jezelf te kunnen zijn. Echt 'een plek om thuis te komen'. De omgeving is om van te snoepen. Zo'n prachtige natuur, om heerlijke fietstochten en wandelingen in te maken, een zalig meer om in te zwemmen, pitoreske dorpjes om te bezoeken,......Voor elk wat wils. Kortom een aanrader voor wie met veel voldoening een fijne vakantie in eigen land wil beleven.
Wat een fijne ervaring ! Een super ligging , rustige omgeving & mooie natuur op wandel afstand. Ook was de accommodatie heel proper & gezellig ingericht. In de nabije omgeving is ook een groot meer om af te koelen in de zomer. Ons zien ze hier zeker terug!
Aangenaam verblijf. De pluspunten zijn; mooie, verzorgde tuin waar je gezellig kan buiten zitten. Het is afgebakend dus ideaal met kinderen. Aangename verrassing was de trampoline en ping pong tafel. Het huis is heel gezellig ingericht. Propere hedendaagse kamers met sanitair. Sanitair was compact maar alles is aanwezig. Gelegen in de natuur.
Info
Internet | Beschikbaar |