Camping Hohenbusch
Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Camping Hohenbusch voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8
CampingSpa d' Or
CampingCapfun L'Hirondelle
Camping
Camping Hohenbusch
Als je op zoek bent naar een niet al te grote, overzichtelijke camping in de Ardennen die veel kampeercomfort biedt, dan zit je bij Camping Hohenbusch goed. De kinderboerderij, de speeltuin het speelveldje en het zwembad zorgen er daarnaast voor dat kinderen zich goed kunnen vermaken. Tegenover de camping vind je een mooi wandelgebied, voor fietsers ligt fietstraject “Vennbahn” op 6 km van de camping.
Op deze prachtige camping zijn vakantiegangers vooral te spreken over de vriendelijke eigenaren, het top sanitair en de schone toilet- en douchegelegenheden. Het uitzicht vanaf de kampeerplaatsen is adembenemend en draagt bij aan een onvergetelijke ervaring. Ook wordt de hulpvaardigheid van het personeel bij een ongelukje zeer gewaardeerd; zo werd er hulp geboden bij het regelen van een doktersbezoek. De rust en de mooie omgeving worden ook als positieve punten benoemd, ideaal voor wie van natuur en ontspanning houdt. Met voldoende te zien in de omgeving is deze camping een fantastische keuze voor een heerlijk verblijf.
BBQ toegestaan
Parkeerplaats
Wasserette
Honden toegestaan
Speeltuin
Restaurants met airconditioning
Adresgegevens | Hohenbusch, Grüfflingen 31, 4790 |
Camping Hohenbusch
Hele goede camping, aardige eigenaren en top sanitair. Vanaf de plaatsen mooi uitzicht
mooie camping waar wij de caravan hadden staan (83) een geweldig uitzicht aan de achterkant en toen een hond mij gebeten had met fietsen hebben ze bij de receptie de franstalige vrouw gebeld en zelfs een afspraak geregeld bij de huisarts om mijn wond verzorgen ook de dagen er na nog interesse hoe het ging (Bedankt hiervoor) ook de toilet en douche gelegenheid waren goed en schoon
Eerder hier geweest en er vanuit gegaan dat er weer "gewoon" animatie voor de kids zou zijn. Dit is blijkbaar vorig jaar afgeschaft. Een grote teleurstelling en een gemiste kans.
Camping Hohenbusch
Wij verbleven hier tijdens ons F1 weekend en wauw, wat waren we heerlijk verrast! Heerlijke rustige camping in een mooie omgeving. Vriendelijke familie en een zeer net sanitairgebouw. Geen drukte, maar daar houden wij juist van. Wij gaan eerdaags weer, maar dan langer, lekker ontspannen rondom de natuur.