3,9 miljoen reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
  • Minder dan 1km van het centrum

Omschrijving

Rustige natuurcamping aan de poort van de Ardennen, aan de oever van de Ourthe op slechts 17 km ten zuiden van het bruisende Luik. Rustieke charme op een magische plek, met een natuurgebied als directe buur! Station Hony op 350m, ideaal om Luik te bezoeken of zuidwaarts de Ardennen verder in te spor...

Camping Les Murets

8.9FantastischScore uit 144 reviews

Leuke camping
Door Erik op 06-08-2022
Gereisd met partner

Prima camping aan de Ourthe. Lekkere pizza's en 's avonds kampvuur op het terras. Schoon sanitair. De camping heeft vorig jaar compleet onder water gestaan en het is superknap hoe ze het in zo'n korte tijd weer zo netjes gekregen hebben.

Pareltje in de Ardennen
Door Bart Segeren op 24-07-2022
Gereisd met jonge kinderen

Samen met de kinderen een weekendje kamperen in de Ardennen. Was helemaal top en voor herhaling vatbaar . Relaxed , mooie ligging. Pareltje in de Ardennen

Fantastisch
Door Karin op 28-08-2019
Gereisd met oudere kinderen

Wij zijn op deze camping terecht gekomen na een zeer terechte tip van onze buren.

Voordelen van deze camping: goed per openbaar vervoer te bereiken en vanuit de camping met het openbaar vervoer veel mooie dingen te bezoeken en mooie wandelingen te maken (Sy, Comblain). Ruime plaatsen met genoeg privacy. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaresse (en andere medewerkers).

Veel mogelijkheden om dingen op de camping te doen: steentjes keilen in de rivier, dammen bouwen in de rivier, spelletjes doen in de kantine, boeken lenen in de kantine, tafeltennissen en gewoon lekker rondzwerven en spelen voor onze (iets oudere) zoons. We hebben nog nooit een camping gehad die zo stil was na 22 uur ; s avonds en voor 9 uur 's ochtends (en dat ondanks best drukke achterburen met veel kinderen).

Topvakantie gehad.

Ik zal de tip van de buren over deze camping zeker doorgeven aan anderen of misschien gaan we zelf nog wel een keer langs.

Fijne kleinschalige camping!
Door Gerry op 13-08-2019
Gereisd met oudere kinderen

Kleinschalig. Mooie plekken voor de tent of caravan met veel privé. Ongedwongen sfeer. Treinstation vlakbij. Mooie natuur in de omgeving.

Hoop dat we volgend jaar weer kunnen gaan!
Door Edwin op 02-08-2019
Gereisd met jonge kinderen

Al vaker geweest, blijft leuk! Genoeg mogelijkheden, fietsen/wandelen/vissen/zwemmen enz. Deze 8 dagen zijn voorbij gevlogen.. Tip: waterschoenen mee en een luchtband/boot of luchtbed dat is super leuk zeker met de kinderen

Plek om terug te keren
Door Channa op 18-11-2018
Gereisd met vrienden

In een hele warme periode waren we hier met meerdere gezinnen. We kregen een prachtige grote plek voor met elkaar. Ook al was de waterstand laag, de Ourthe gaf veel plezier en verkoeling. Volop wandelmogelijkheden in de omgeving waar we graag nog eens voor terugkomen als het minder warm is. Nu hebben we die met een zelfgeorganiseerde dropping vooral in het donker gezien. Een camping waar velen zich thuis kunnen voelen als je van mooie natuur houdt, gezelligheid, live muziek en je het prima vindt om basae sanitaire voorzieningen te hebben

l'Eau Rouge

7.5
    BelgiëLuikStavelot

Anderegg

8.8
    BelgiëLuikWaimes / Weismes (D)

Hohenbusch

Winkelmogelijkheden

Treinstation

0.35 km

Chemin d´ Enonck 75, 4130

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.