/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F158fca4f-d604-461f-93c0-c475fc270dad%2Fcd82bf79-499f-42e4-a044-86c24e982d7a.webp)
du Moulin
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03310000-03319999%2FE3310786.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03310000-03319999%2FE3310789.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F11c159b3-daca-4087-9f05-b2075f96b053%2Fbd5968f5-fb05-46e8-b0c3-c064d55105ec.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F11c159b3-daca-4087-9f05-b2075f96b053%2F2f4b0627-cdf1-4241-b5c5-42d8f95267ce.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F11c159b3-daca-4087-9f05-b2075f96b053%2F171cd33c-9303-4585-8307-d662b5304fd4.webp)
du Moulin
Begrijp de scores niet helemaal...camping is op zich mooi maar er is helemaal niets. Geen speeltuin, geen zwembad, geen animatie, ... alles is heel erg basic ...ook niet echt schoon...
Wellicht is de hele lage prijs de voornaamste reden van de algehele tevredenheid.
We verbleven met z’n tweeën in een 4 persoons pipo wagen. Dit was prima te doen (met 4 personen moet je de zithoek ombouwen en zouden wij wat krap vinden). Onze pipowagen had behoorlijk wat aandachtspunten met andere woorden, wij vinden dat deze de uiterste “houdbaarheidsdatum” heeft overschreden. Hij was wel schoon en de prijzen zijn laag. Voor de rest zeer positief over de ligging, netheid en vriendelijkheid! Sanitair mooi schoon en voldoende voor het aantal plaatsen. Taverne zeer gezellig met goede maaltijden en drankjes voor een lage prijs, we hebben hier alle dagen goed gegeten! Ook de bediening was vriendelijk en behulpzaam. Eigenaren altijd in voor een praatje en druk bezig om alles goed te laten verlopen. We hebben het prima naar ons zin gehad en raden deze camping zeker aan!
Mooi gelegen camping, aan rivier. Met honden gelijk vanuit de camping mooie wandelingen te maken. Kleine passanten grasveld, je staat daar wel vrij dicht op elkaar. Sanitair erg verzorgd en schoon, inclusief toiletpapier en zelfs afvalbakje in herentoilet. Prima cafe/taverne waar je voldoende keuze uit drinken en eten hebt, relatief voordelig geprijsd. De 2 Ned. camping eigenaren zijn erg vriendelijk en bereidwillig. 1 Nadeel : de loslopende campinghond, vindt niet iedereen leuk.
Een mooie camping waar werkelijk aan alles gedacht is. Een gezellig restaurant met betaalbare, goede maaltijden. Mooie plaatsen en goede sanitaire voorzieningen. Diverse verhuur objecten zoals Pipowagens en Stacaravans. Een echte aanrader!
Gezellige en behulpzame eigenaren. Mooi sanitair en super schoon. De ligging van de camping is omgeven door natuur en je kunt er alle kanten op om te fietsen en wandelen. Gezellige sfeer over de hele camping.
Een super gezellige Taverne met heel veel soorten bier en ruime keuze vanuit de keuken. In de ochtend verse broodjes wat je kunt bestellen de avond daarvoor.
De rivier die de camping doorkruist is een mooie afkoeling als je het te warm hebt en je kids kunnen er heerlijk dammen bouwen. Voor iedereen een aanrader om zeker langs te komen.
Info
BBQ toegestaan | Beschikbaar |