Camping Olympia
Over Camping Olympia
Bij Camping Olympia vind je de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Omringd door een prachtig, heuvelachtig landschap, dichte bossen en schilderachtige dorpjes, biedt deze camping de ideale mix van natuur en cultuur. Ontdek de nabijgelegen grot van Remouchamps of geniet van de historische charme van Luik en het sfeervolle Durbuy. Er is zoveel te doen: van de watervallen van Coo tot sportieve avonturen in het Wild World safari park. Ervaar het avontuur en de schoonheid van deze unieke regio!
Locatie en omgeving
Camping Olympia is centraal gelegen in de prachtige Ardennen, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor zowel ontspanning als avontuur. Op slechts 1 km afstand liggen de indrukwekkende grotten van Remouchamps, perfect voor een dag vol ontdekkingen. De camping is omringd door dichte bossen en schilderachtige dorpjes die uitnodigen tot wandelingen en verkenningen. Cultuurliefhebbers kunnen de historische binnenstad van Luik bezoeken, met haar levendige terrassen en kleine winkels. Durbuy, bekend als het kleinste stadje ter wereld, ligt ook in de buurt en is een must-see. Voor de adrenalinezoekers is het beroemde racecircuit van Spa een aanrader, en de watervallen van Coo bieden een prachtig uitzicht. Met de auto is de camping gemakkelijk bereikbaar en de omliggende natuur zal zeker verrassen.
Services en faciliteiten
Camping Olympia biedt een breed scala aan faciliteiten die het verblijf comfortabel en leuk maken. Geniet van een verfrissende duik in het zwembad en laat de kinderen zich vermaken op de speeltuin. Voor de hongerende vakantiegangers zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden waar smakelijke gerechten te verkrijgen zijn. Snelle boodschappen kunnen gedaan worden in de minimarkt op de camping, en voor vers brood zijn er dagelijkse bakkerijdiensten. Voor de avontuurlijke vakantiegangers zijn er rentals van fietsen beschikbaar en zijn er geweldige routes in de buurt om te verkennen. De camping biedt ook wasservice en gratis Wi-Fi voor degenen die in contact willen blijven. Voor de elektrische voertuigen zijn er oplaadpunten beschikbaar, en het is mogelijk om een BBQ te huren of zelf mee te nemen. De combinatie van activiteiten en voorzieningen maakt Camping Olympia tot een aantrekkelijke plek voor gezinnen en natuurliefhebbers.
Bij Camping Olympia is het belangrijk om rekening te houden met enkele praktische zaken. De camping biedt een verscheidenheid aan betaalmethoden voor een gemakkelijke afhandeling. Daarnaast zijn er faciliteiten voor kinderen beschikbaar die het verblijf aangenamer maken. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Op Olympia vonden vakantiegangers precies de rustige en natuurlijke plek die ze zochten om hun tent op te zetten, een ervaring die werd verrijkt door de vriendelijke ontvangst en behulpzame service van het team. De camping, perfect voor liefhebbers van het basic kampeerleven, biedt sober maar functioneel comfort. Ondanks dat het sanitair snel vies wordt door de natuurlijke elementen, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de prachtige omgeving en de rust die de camping uitstraalt. Vakantiegangers genoten ook van de vele activiteiten, waaronder een kanotocht op de rivier de Ourthe, onder begeleiding van enthousiaste medewerkers. Olympia wordt geprezen om zijn potentie en is vooral een aanrader voor de outdoor kampeerder die houdt van eenvoud en natuur.
Adresgegevens | Rue du trois Ponts 40, B-4920 |
Camping Olympia
Pas vernieuwde camping gezellige verlichting overal ?Alles is smoezelig! , had een safari tent geboekt voor 4 ps kost heel veel , 4 e pers bijbetalen 39,50 ik huur een tent voor 4 pers! stroom en koelkast 9,95 milleuheffing 4,35 pn, +rivierzicht 25 € had tent17 geen rivier gezien bomen en struiken ervoor van 3 mtr hoog? Lakenpaketten 12,95 €. Zwembad tegels los , was ook geen trapje kon er haast niet uit, camping oprijden je duikt naar beneden met je auto zo ongelijk, krijg je bij inchecken je laken pakketten die horen in je tent te liggen , en dan kom je in een niet schone tent waar de buiten tafel verbrand is door ? , Bij het uitchecken wasgoed meenemen en flikker je daar neer, zou de 25€ terug krijgen van geen rivier zicht , met de 100€ borg terug kon niet verrekend worden moest via kantoor . Mail gestuurd newer nooit wat op gehoord, Dus deze camping echt geen aanrader
Hier verbleven in een Feel good lodge. Vies, geen verwarming, geen stromend water, geen gordijnen en recht tegenover de overburen, s avonds met licht aan en geen gordijnen 1 grote kijk etalage. De bedden waren wel prima, kraken alleen door het gebruik van het plastic om matras en kussens. Helaas was het toiletgebouw waar we gebruik van moesten maken erg vuil, en niet van een paar dagen.... Daarna wilden we gaan zwemmen in de verwarmde buitenbaden, maar deze ook vreselijk vuil, achter de metalen bak die in het zwembad zit, lag voor een heel seizoen aan verloren spullen en vuil, duikbrillen, doekjes, haren, viezigheid etc. We hebben besloten om niet in de gaan, bang om ziek te worden. Het is een mooie camping die als er meer schoongemaakt en op de hygiene gelet wordt heel veel potentie heeft. Nu is het het net niet. Vreemd bij vertrek de contante borg teruggekregen zonder dat er naar schoonmaak of iets gekeken werd. Nutteloos dus !!
1 week op deze camping verbleven geboekt via een Nl reisorganisaties, Vakanz. Helaas zeer slecht bevallen. Vies en te weinig sanitair , elektriciteit wat vaak uitviel, hierdoor ook vaak koud water bij de douches.op het kampeergedeelte geen afwas gelegenheid, hier moest je 500 mtr voor lopen. Het achterste terrein is niet geschikt voor caravans met voortenten. teveel mensen op de hele camping , dus de capaciteit van de camping was echt ontoereikend Vakanz heeft met klachten niets gedaan. Eigenaar en zijn team zijn wel zeer behulpzaam en staan open voor op of aanmerkingen. Zwembad was einde 1e week groen en vies , er hangt een riool lucht .
Modderige paadjes wat valpartijen en breuken tot gevolg had.
Aan de rivier zijn hele mooie plaatsen. Maar het missen van de voorzieningen is dan een tegenvaller.
Dit is echt wel een camping met potentie. Maar nu vooral geschikt voor de outdoor kampeerder die met zn fiets en tent aankomt
We kwamen naar Olympia om een rustige en natuurlijke plek te vinden om onze tent op te zetten, en dat is precies wat we hebben gevonden! We werden ook vriendelijk ontvangen door Pascal. We werden geholpen waar nodig en kregen een vriendelijke service van de rest van het team.
Hele leuke camping als je van basic houdt.
Alles is sober maar functioneel.
Tuurlijk wordt het sanitair snel vies met veel gras en grint op de camping.
Ook lieten best veel ouders hun kleine kinderen alleen naar het toilet gaan en ja dan wordt het sanitair niet netjes achtergelaten.
Personeel is heel behulpzaam en er zijn genoeg activiteiten waar je voor kunt inschrijven.
Wij hebben zelf de kanotocht gedaan op de rivier de Ourthe onder de gezellige begeleiding van Leo,Marijn en Kimo.
Het is een prachtige omgeving en de camping is heerlijk rustig.
Wij vinden het zeker een aanrader
Wij zijn al meerdere keren op deze camping geweest en komen graag weer terug. Mijn zoontje vermaakt zich uitstekend in het zwembad, voor de speeltuin wordt hij nu iets te oud maar er zijn genoeg andere dingen te doen; tafeltennis en in de lounge zijn er ook diverse spellen. Daarnaast zijn we ook meegegaan met activiteiten die worden georganiseerd door de camping, vooral de Carrienta was super tof en de ligging is uitstekend er is veel in de omgeving te doen; of je gaat de natuur in voor wat ontspanning en rust of uitstapjes naar de grotten, Plopsa, dierentuin of shoppen in Luik of Luxemburg.
Iedere keer als we komen is er weer iets verbeterd of uitgebreid. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Tot ziens, bedankt voor de fijne vakantie.
Camping Hohenbusch
CampingCamping Oos Heem